• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 17,9%
  • Kasım

OY: 24 61,5%
  • Aralık

OY: 8 20,5%

• Ankete Katılan
    39
Düşünmen yeter valla etmiş kadar oldun Allah ragzı olsun ❤
Dün aldım sıcak duş uzun uzun rahatlatıyor aslında olmazsa yine alayım kemiklerim ısınsın kalcam bile ağrıyor saglı sollu kemikleri
Ay çorapsız gezer miyim 😂 terlikte ayağımda yatağa girene kadar çıkarmıyorum 🤭
Belin kapalı olsun, ayaklar çoraplı, başın asla soğuk almasın. Mideni rahatsız etmeyen vitaminli bi şeyler yap. Eski sistem vikis miydi onlardan varsa :) eşin de kaçsın senden :D şifa yapmıyoruz no no no

Sıcak duş almamak lazımmış canım beni bu konuda o kadar çok uyardılar ki en son doktoroda sordum önermiyoruz demişti önceki gebeliğimde. Su ne sıcak ne soğuk olucak ılıktan bir tık daha sıcak olsun diye önerdiler
Bende öyle demek istedim canım kaynar deil zaten cok sıcak sevmem asırı kurutuyor tüm vücudumu ılıktan az daha sıcak yapıyorum iyi geliyor kemiklerim ısınıyor ağrı kalmıo bugün kesın soğuktan oldu böyle

Az önce yazdım bende aynıyım bugün berbat hissediyorum gözlerim bile bulanık görüyor yorgun havalardanda olabilir birden cok soğudu direncimiz kırıldı heralde
Ay sorma gerçekten böyle mal gibi denir ya tam olarak öyleyim ama dediğin gibi havalardan da olabilir baksana sabahtan beri hava akşam gibi resmen karanlık boğucu

Belin kapalı olsun, ayaklar çoraplı, başın asla soğuk almasın. Mideni rahatsız etmeyen vitaminli bi şeyler yap. Eski sistem vikis miydi onlardan varsa :) eşin de kaçsın senden :D şifa yapmıyoruz no no no
Zıbın giyiyorum normal atlet bile değil 😂 çorap kazak hırka terlik 😂 tam bir babanne oldum 😂
Ihlamur iyi gelir en iyisi
Ah eşim ah 😂😂 benim kendime hayrım kalmadı bu ara mümkünse herkez uzak dursun 😂😂🤣

Bende öyle demek istedim canım kaynar deil zaten cok sıcak sevmem asırı kurutuyor tüm vücudumu ılıktan az daha sıcak yapıyorum iyi geliyor kemiklerim ısınıyor ağrı kalmıo bugün kesın soğuktan oldu böyle
Kemik ağrılarını söyle sen unutma belki magnezyum başlatır seni. Bian önce geçsin inşallah bu halimiz enerjimi toplamak istiyorum 😅

Sen doktor randevusuna gittiğin zaman kaç haftalık oluyor belki keseyi görürsün direkt 💚
Sata göre 6 hafta oluyor hatta geçiyor. Ovülasyona göre de 3.5 hafta gibi. Görürüm gibi geliyor. Senin az kaldı sen de kese görürsün bence ya

Ay sorma gerçekten böyle mal gibi denir ya tam olarak öyleyim ama dediğin gibi havalardan da olabilir baksana sabahtan beri hava akşam gibi resmen karanlık boğucu
Aynen tam nokta atışı acıkladın evet hava berbat soğuk ayrı karanlık ayrı hiç gün aymamış gibi

Zıbın giyiyorum normal atlet bile değil 😂 çorap kazak hırka terlik 😂 tam bir babanne oldum 😂
Ihlamur iyi gelir en iyisi
Ah eşim ah 😂😂 benim kendime hayrım kalmadı bu ara mümkünse herkez uzak dursun 😂😂🤣
Aa bak onu soracaktım cinsellikle alakalı şuna kadar dikkat edin gibi durum var mı?

Sata göre 6 hafta oluyor hatta geçiyor. Ovülasyona göre de 3.5 hafta gibi. Görürüm gibi geliyor. Senin az kaldı sen de kese görürsün bence ya
Sen mutlaka görürsün vajinal ultrasonda bebeği değil sadece kalp atışınıda duyarsın gibi geliyor bana benim ilkinde öyle olmuştu muayne anında beni rahatlatmak için dinletmişti doktorum pamuk gibi olmuştum. Gebelik hesaplamanı son adet tarihine göre yap canım diğer türlü kafa karışır ve doktorunda öyle hesaplayacak

Kemik ağrılarını söyle sen unutma belki magnezyum başlatır seni. Bian önce geçsin inşallah bu halimiz enerjimi toplamak istiyorum 😅
Çarşamba gidicem söylicem unutmazsam inşallah 🤲😂 amin amin 🤲 aynen öyle toplamak lazım geride bize ihtiyacı olanlar var 2 çocuk 1 eş(o daha büyük çocuk çaktırmayın) 🤣😂

Aa bak onu soracaktım cinsellikle alakalı şuna kadar dikkat edin gibi durum var mı?
Kuzum ben ne bunda ne kızda ne oglanda hiç bir doktorumdan yasak görmedim uyarı almadım risk olmadıgı sürece serbest diyorlar ama eski düzende olmaz tabiki hal istek olmuyor zaten

Çarşamba gidicem söylicem unutmazsam inşallah 🤲😂 amin amin 🤲 aynen öyle toplamak lazım geride bize ihtiyacı olanlar var 2 çocuk 1 eş(o daha büyük çocuk çaktırmayın) 🤣😂
Yaaa çok iyi anlıyorum seni perşembede ben gidicem aşırı heycanlıyım ve sorcağım herşeyi unutcağımdan eminim😂 insanın aklı uçuyor bebişi görünce

Kalp atışını duyana kadar önermeyen doktorlar var kesenin etrafında kanama alanı falan olabilir diye ama genel olarak bir lekelenmen kanaman yoksa yasak değil canım

Yaaa kıyamam yok başın falan ağrımasın berbat bi şey. Farklı bi şey yiyip içtin mi? Çok dikkat edelim artık her şeye. İş yediklerimizi çıkarmaya gelirse enerjimiz de tükenir :( gözlerini dinlendir, sıcak yerde ol. Soğuk olmamaya çalış. Gerginlikten lütfen uzak dur kafana da bir şey takma. Neyin ağrı getirdiği belli olmuyor :D benim uyuduktan sonra geçti. Bugün iyiyim. Ağrının çoğalmaması için uğraş ama

Hamilelikte baş ağrısına normal diyorlar ama zorluyor insanı
İlaç da içmiyorum
Bugün tüm gün evdeyim
Farklı bir şey yemedim, içmedim
Bütün gün dinlendim
Ev sıcak ama hava mı etkiledi anlamadım
Geçer inşallah bir an evvel 😬

Yaaa çok iyi anlıyorum seni perşembede ben gidicem aşırı heycanlıyım ve sorcağım herşeyi unutcağımdan eminim😂 insanın aklı uçuyor bebişi görünce
Ah her gidişimde şunu sorarım diyip boş gelıyorum 😂 bulantı ıcınde konuşucam ne önerir bakalım
Aynen öyle ya 😂 ah bu küçük veletler 🤭

Ben dikkat ederim canım nefsim izin verdikçe paketli gıdaları tüketmemeye gayret ediyorum normalde de böyleydim zaten ama dediğin gibi dönem dönem olacak herhalde bunlar. Tam tersi uykum problemli erkenden uyuyamıyorum gece idrara sıkışıp uyanıyorum çok zor geri uyuyorum falan. Gün içinde bazen uykum geliyor ama uyuyup kalma iç geçmesi durumu olmadı ben uyumuyorum direniyorum sonra geçiyor o hal☺️ sende nasıl uyku durumu
Dün başım ağrıdı uyudum dedim ya, sabah 5te uyandım idrar ihtiyacı. Yatamadım senin gibi ben de. :( 7 gibi yattım bir daha uyumuşum işte sonra 2 saat daha. Tatlı geldi. Uykum normal eskiden tek farkı gece zor uyuyordum şimdi kolayca uyuyorum:D ama sen de direnme uyu enrji topla daha çok ihtiyaç var gerçekten dinlenmeye. Ev iş durumunu bilemiyorum tabi ama fırsat buldukça artık
:KK24:

Ah her gidişimde şunu sorarım diyip boş gelıyorum 😂 bulantı ıcınde konuşucam ne önerir bakalım
Aynen öyle ya 😂 ah bu küçük veletler 🤭
Annem de unuttuğu içi kağıda yazar aklına geleni :D o an unutulur çünkü hep bi şeyler tavsiye :D

Dün başım ağrıdı uyudum dedim ya, sabah 5te uyandım idrar ihtiyacı. Yatamadım senin gibi ben de. :( 7 gibi yattım bir daha uyumuşum işte sonra 2 saat daha. Tatlı geldi. Uykum normal eskiden tek farkı gece zor uyuyordum şimdi kolayca uyuyorum:D ama sen de direnme uyu enrji topla daha çok ihtiyaç var gerçekten dinlenmeye. Ev iş durumunu bilemiyorum tabi ama fırsat buldukça artık
:KK24:
Ben direkt robot süpürge aldım denemelere başlayınca😂 önceki riskli geçti ya benim hep yattım , ya öyle olursa diye aldık onun dışındaki işleride ilk 3 ay en azından beni zorlayacak en ufak birşey yapmamaya çalışıyorum öylede yapıcam inşallah bana yine riskli gruptasın denildi önceki ileri hafta düşük olduğu için insan yine bir tedirgin oluyor. Uykuyu bilerek uyumuyorum canım bu sefer gece hiç uyuyamam diye😂

Kuzum ben ne bunda ne kızda ne oglanda hiç bir doktorumdan yasak görmedim uyarı almadım risk olmadıgı sürece serbest diyorlar ama eski düzende olmaz tabiki hal istek olmuyor zaten
Tamam canım teşekkür ederim. İstek gitmeden gitmedennn :D Kontrole kadar o konuda dikkat edilmeli mi diye merak etmiştim ama doktorlar bi şey dememişse sorun olmaz

Back
X