• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 15,1%
  • Kasım

OY: 30 56,6%
  • Aralık

OY: 15 28,3%

• Ankete Katılan
    53
Ay maşallah ❣️ ben de anlamam hiç erkek deyim bari
Teşekkürler canım 🥰 ya kimi kız dedi kimi erkek arafta kaldı çocuk 😂 bize göre şekillenecek sonunda 😂 bizim gelinde erkek kesin bak görürsün dedi eşimde erkek belli dedi ne anladıysa o 😂 cheatcpt de erkeğe benzetti oğlumun o haftadaki ultrasonu ile kıyasladım bayada benzio aslında sadece onunki cok kaliteliydi özel hastane de bu garibimin ultrasonu cok kötü 😂 sol oglanın sağ mavi renk olan şuanki bebişimin 🤭

Eklentiler

• IMG_20251210_174624.webp
    IMG_20251210_174624.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 13
Benim gibi yüzü sivilcelenen var mı ya ? Baya kötü oldu hele şu son 1 haftadır

Bende olmadı ama burada bir arkadaşta olmuştu canım
12. haftaya kadar hiçbir şey yapmadı dermatolog
Sonra gittiğinde sivilceleri hormonal ve iltihaplı olduğu için bebek için zararlı olmayacak antibiyotik ve krem yazdı, kadın doğum doktoru da o ilaçları onayladı öyle kullandı ve hafifledi sivilceleri
İnşallah seninki geçicidir yoksa dermatoloğa gitmek gerekiyor

Son düzenleme:
Amiiiiinnnn 🩵 Bende nasipse 2 çocuk istiyorum daha deneyimlemedim tabi ama şuanki fikrim aralarına 1 sene bile koymamak max 2 yaş fark olcak şekilde Allah nasip ederse tabi bide ilk çocuğu deneyimleyelim bakalım nasıl olacak😂😂
Sen ben misinn :D aralarına fazla fark koymadan arkadaş gibi aynı jenerasyon büyüsünler. Malum benle çok olacak fark :D
Benn y kuşağı
Z kuşağı var, alfa var. Umarım uyum sağlarız uşaklara 😅

Teşekkürler canım 🥰 ya kimi kız dedi kimi erkek arafta kaldı çocuk 😂 bize göre şekillenecek sonunda 😂 bizim gelinde erkek kesin bak görürsün dedi eşimde erkek belli dedi ne anladıysa o 😂 cheatcpt de erkeğe benzetti oğlumun o haftadaki ultrasonu ile kıyasladım bayada benzio aslında sadece onunki cok kaliteliydi özel hastane de bu garibimin ultrasonu cok kötü 😂 sol oglanın sağ mavi renk olan şuanki bebişimin 🤭
Evet ya o çok netmiş ne güzel ultrason diğerini niye garip bıraktın anası 😂 erkek diyorum ben ya

Belimin sağ tarafı ara ara zonkluyor (anlık durum bildirisi)

Evet ya o çok netmiş ne güzel ultrason diğerini niye garip bıraktın anası 😂 erkek diyorum ben ya
Ya o hastane kapandı diğer özellerde 2500 cok pahalı vermek istemiyorum 2 çocuk daha var onlara harcarım ihtiyaçlarına ultrason cok onemli gelmiyor şuan ilk çocuk olsa evet kesin giderdim 🤭 1150 tl ye özel var onunda ultrason iyi değil ama yinede ona gıderım 13. Haftada 14 de de kontrol olur cinsiyet öğrenirim belki 🥰
Hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemsiz sadece merak 🤭🥰🤲

Ya o hastane kapandı diğer özellerde 2500 cok pahalı vermek istemiyorum 2 çocuk daha var onlara harcarım ihtiyaçlarına ultrason cok onemli gelmiyor şuan ilk çocuk olsa evet kesin giderdim 🤭 1150 tl ye özel var onunda ultrason iyi değil ama yinede ona gıderım 13. Haftada 14 de de kontrol olur cinsiyet öğrenirim belki 🥰
Hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemsiz sadece merak 🤭🥰🤲
14. Haftada mı öğreniliyor

Günaydin kızlar
Hayatımda geçirdiğim en zor geceydi gece 12 den sabah 6 buçuğa kadar kustum artık mıgdede bısı kalmadı su kusmaya basladım bogazımı yaktı asit bogazım tahriş oldu yutkunamıyorum acısından hala miğdem bulanıo birde cırcır olmuşum afedersiniz sabaha karşı sanırım baya agır üşüttüm bütün gece de sıtma tuttu resmen ısınamadım ayaklarım demir gibiydi acile gidicektim eşim hazırlan dedi çocuklar evde uyuyorlar diye kalsın gecmezse öğlen giderim en kötü dedim canımdan can gitti hayatımda hiç kusmadım acısı çıktı ömrümde kusacağımı tek gecede kustum 8 ı buldu rahat 🥺🥴

Back
X