- 6 Kasım 2025
- 452
- 311
- 18
- 28
Teşekkürler canımAy maşallahben de anlamam hiç erkek deyim bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımAy maşallahben de anlamam hiç erkek deyim bari
Cok tesekkur ederimBana nedense kız gibi geldisağlıkla vakitlice al inşallah kucağına
![]()
Ya çok önemli mi bakım ürünleri ben ürünlerimden çok memnunum gebeliğe uygun mu bilmiyorum![]()
Benimde oğlum 6 yaşında aralarında baya bir yaş farkı olacak ama çok istiyordu kardeşi olmasını ve Allahtan birinci sınıf stresini elemiş olduk6 yaşında deniz adı![]()
Benim gibi yüzü sivilcelenen var mı ya ? Baya kötü oldu hele şu son 1 haftadır
2020 li bizim Ocak anaokulu dahaBenimde oğlum 6 yaşında aralarında baya bir yaş farkı olacak ama çok istiyordu kardeşi olmasını ve Allahtan birinci sınıf stresini elemiş olduk![]()
Çene bölgemde çıkmaya başladı benimde yaBenim gibi yüzü sivilcelenen var mı ya ? Baya kötü oldu hele şu son 1 haftadır
Sen ben misinnAmiiiiinnnnBende nasipse 2 çocuk istiyorum daha deneyimlemedim tabi ama şuanki fikrim aralarına 1 sene bile koymamak max 2 yaş fark olcak şekilde Allah nasip ederse tabi bide ilk çocuğu deneyimleyelim bakalım nasıl olacak
![]()
Allah seniKendin de çatladın bizi de çatlattın şükür geldiiiioh çekelim birlikte
![]()
Evet ya o çok netmiş ne güzel ultrason diğerini niye garip bıraktın anasıTeşekkürler canımya kimi kız dedi kimi erkek arafta kaldı çocuk
bize göre şekillenecek sonunda
bizim gelinde erkek kesin bak görürsün dedi eşimde erkek belli dedi ne anladıysa o
cheatcpt de erkeğe benzetti oğlumun o haftadaki ultrasonu ile kıyasladım bayada benzio aslında sadece onunki cok kaliteliydi özel hastane de bu garibimin ultrasonu cok kötü
sol oglanın sağ mavi renk olan şuanki bebişimin
![]()
Seneye bol sabır diliyorum o zaman2020 li bizim Ocak anaokulu daha![]()
Ya o hastane kapandı diğer özellerde 2500 cok pahalı vermek istemiyorum 2 çocuk daha var onlara harcarım ihtiyaçlarına ultrason cok onemli gelmiyor şuan ilk çocuk olsa evet kesin giderdimEvet ya o çok netmiş ne güzel ultrason diğerini niye garip bıraktın anasıerkek diyorum ben ya
14. Haftada mı öğreniliyorYa o hastane kapandı diğer özellerde 2500 cok pahalı vermek istemiyorum 2 çocuk daha var onlara harcarım ihtiyaçlarına ultrason cok onemli gelmiyor şuan ilk çocuk olsa evet kesin giderdim1150 tl ye özel var onunda ultrason iyi değil ama yinede ona gıderım 13. Haftada 14 de de kontrol olur cinsiyet öğrenirim belki
Hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemsiz sadece merak![]()
Evet canım ben 14+2 de öğrendim oğlanı14. Haftada mı öğreniliyor
Canım çok geçmiş olsun nasıl üşüttün bu kadar tühGünaydin kızlar
Hayatımda geçirdiğim en zor geceydi gece 12 den sabah 6 buçuğa kadar kustum artık mıgdede bısı kalmadı su kusmaya basladım bogazımı yaktı asit bogazım tahriş oldu yutkunamıyorum acısından hala miğdem bulanıo birde cırcır olmuşum afedersiniz sabaha karşı sanırım baya agır üşüttüm bütün gece de sıtma tuttu resmen ısınamadım ayaklarım demir gibiydi acile gidicektim eşim hazırlan dedi çocuklar evde uyuyorlar diye kalsın gecmezse öğlen giderim en kötü dedim canımdan can gitti hayatımda hiç kusmadım acısı çıktı ömrümde kusacağımı tek gecede kustum 8 ı buldu rahat![]()
Çok geçmiş olsun canım yaaaaGünaydin kızlar
Hayatımda geçirdiğim en zor geceydi gece 12 den sabah 6 buçuğa kadar kustum artık mıgdede bısı kalmadı su kusmaya basladım bogazımı yaktı asit bogazım tahriş oldu yutkunamıyorum acısından hala miğdem bulanıo birde cırcır olmuşum afedersiniz sabaha karşı sanırım baya agır üşüttüm bütün gece de sıtma tuttu resmen ısınamadım ayaklarım demir gibiydi acile gidicektim eşim hazırlan dedi çocuklar evde uyuyorlar diye kalsın gecmezse öğlen giderim en kötü dedim canımdan can gitti hayatımda hiç kusmadım acısı çıktı ömrümde kusacağımı tek gecede kustum 8 ı buldu rahat![]()