• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 13,8%
  • Kasım

OY: 33 56,9%
  • Aralık

OY: 17 29,3%

• Ankete Katılan
    58
herkese günaydın sonunda kan testımı verdım :) sonra doktorun yanına gittim hocam ben kan verdim ama zaten kanama oluyor dedim. sabah yine az koyu kıvamda geldi ped dolmadı. Neyse betana bakıp yorum yapıcam dedi bende zaten kanama basladı hocam dedim :D adamdan daha iyi biliyorum sankı hahaha:D başlamış olması gebelıği şimdilik dışlamaz betana gore yol cızerız dedi neyse sonucu beklıyorum:D

ama zaten negatif yani bence progestanı bırakma dedi sonucu gorene kadar dedi.

Canım bir lekelenme kanama vs görmedikçe hiç strese girme kendini yıpratma hepimiz geçtik ordan ama işte şuanda boşuna kendimizi sıkmışız diyoruz. Hayırlı olsun gebeliğin tebrik ederim saklıkla gelsin inşallah🙏🏻🙏🏻
Öyle kanama lekelenme falan yok ama değer artısı az olunca doktor boş gebelik olabilir dedi daha önce de boş gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum

herkese günaydın sonunda kan testımı verdım :) sonra doktorun yanına gittim hocam ben kan verdim ama zaten kanama oluyor dedim. sabah yine az koyu kıvamda geldi ped dolmadı. Neyse betana bakıp yorum yapıcam dedi bende zaten kanama basladı hocam dedim :D adamdan daha iyi biliyorum sankı hahaha:D başlamış olması gebelıği şimdilik dışlamaz betana gore yol cızerız dedi neyse sonucu beklıyorum:D

İnşallah vardır ya inşallah 🙏🏻🙏🏻

Kızlar reglime 4 gün var, ama 15 gün önce göğüslerimde önce şişme sonra uçlarında şiddetli ağrı başladı. Bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı. Fakat eşimle geri çekilme yöntemi ile birlikte oluyoruz ve çok dikkat ediyoruz. Sizce hamile miyim?

Eklentiler

• IMG_0753.webp
    IMG_0753.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 19
Öyle kanama lekelenme falan yok ama değer artısı az olunca doktor boş gebelik olabilir dedi daha önce de boş gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum
Olmaz Allah’ın izniyle seni rahatlatcaksa kan ver canım. Ama işte acillerde bir garip kan almayanlar oluyormuş randevu zaten zor bulunuyor. Sağlık ocağından denesen onlar alır belki

Kızlar reglime 4 gün var, ama 15 gün önce göğüslerimde önce şişme sonra uçlarında şiddetli ağrı başladı. Bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı. Fakat eşimle geri çekilme yöntemi ile birlikte oluyoruz ve çok dikkat ediyoruz. Sizce hamile miyim?
Çizgi gozukuyor testın markası ne artı medse baska test dene

Merhabalar canim kizlar benim adim zarife. Benim de 28 kasimda 2. Tup bebek transferim oldu 2 tane 5. Gun embriyosu 8 aralikda ilk testimi verdim beta 545 cikti dun yani 11 aralikta 2. Testi verdim 2635 cikti beta tekrar kan istemediler kese icin randevu verecekler muhtemelen 22 aralik tarihine o zaman 6 hafta 1 gunluk olacak bebek kalp atisi gozukur mu ki acaba cok merak ediyorum tek mi oldu ikiz mi oldu

Merhabalar canim kizlar benim adim zarife. Benim de 28 kasimda 2. Tup bebek transferim oldu 2 tane 5. Gun embriyosu 8 aralikda ilk testimi verdim beta 545 cikti dun yani 11 aralikta 2. Testi verdim 2635 cikti beta tekrar kan istemediler kese icin randevu verecekler muhtemelen 22 aralik tarihine o zaman 6 hafta 1 gunluk olacak bebek kalp atisi gozukur mu ki acaba cok merak ediyorum tek mi oldu ikiz mi oldu
Yaaa maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🥰 Vajinal ultrasonda görülür diye tahmin ediyorum 🙏🏻🙏🏻

Amin canım inşallah herkes sigara batağından kurtulsun. Bende eşime bırak diyorumda hiç o toplarda gözü yok😂
Amin 🤲❤ Amin 🤲
Benimki daha önce de bıraktı benimle beraber yine bırakırsa onunda 3. Olcak biz bırakıp baslıoz 😂😂 ama inşallah bu sefer son olacak 🤲

Benim de şuan yumurtlamama göre 4+2 yani buna göre 296 iyi bi değer gibi geldi bana
Sadece çok erken öğrendiğim için böyle takip falan kastım kendimi. Yarın kesin gidicem sabahtan bakalım ne dicekler dua edin bana 🌸
Tabiki iyi canım beta kişiden kişiye gebelikten gebeliğe değişiyor kiminin vücudu az kiminin cok salgılıyor artıs hızıda değişiyor cok fazla takılıo canını sıkma sitrese sokma kendini kimseyle de kendi gebeligini kıyaslama
Bende dpo9 da ögrendim dpo 10 da kan vermiştim 26.21 di 😂 zor geçiyor gerçekten beklemek o belirsizlik ederim tabiki içini ferah tut iyi olacak inşallah🤲🥰

MinaEfrahim34 MinaEfrahim34 Fetal dna yaptırcak mısın canım? Araştırmalara başladım ben ama nereye güvencez ya yurt dışına gidenlerde çok pahalı Türkiyede yapılanlar içinde bir dünya şikayet var ve cinsiyette söylemiyorlarmış e ben cinsiyette öğrenmek istiyorum erkenden 🙄 Bir erkek bir kız diyorlar sonra neye adapte olacağını şaşırıyor insan😂
Ben düşünmüyorum canım diğer ikisinde de 2 lı 3 lü testler falan hepsi dahil hiç birini yaptırmadım sadece detaylı ultrason yaptırdım bundada aynı sadece detaylı yaptırıcam başka hıcbır teste girmicem bişi çıksa da aldırcak halim yok ekstra kendimi sitrese sokmakta istemiyorum herşey Allah'tan Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah 🤲🥰 cinsiyette 14 ten sonra ogrenilio acele etme 😂

Ben düşünmüyorum canım diğer ikisinde de 2 lı 3 lü testler falan hepsi dahil hiç birini yaptırmadım sadece detaylı ultrason yaptırdım bundada aynı sadece detaylı yaptırıcam başka hıcbır teste girmicem bişi çıksa da aldırcak halim yok ekstra kendimi sitrese sokmakta istemiyorum herşey Allah'tan Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah 🤲🥰 cinsiyette 14 ten sonra ogrenilio acele etme 😂
Ben fetal istiyorum ya 🥺🥺 neyle karşılacağımı bilmek kendimi hazırlamak çocuğuma yetmek isterim. Ben araştırmalara devam o zaman🙄

Merhaba
Tebrik ederim, sağlıkla gelsin inşallah ☺️
Ben 5+5 te karından kalp atışını duydum
Gideceğiniz ultrason gelişmesi 6+1 de karından kalp atışı duyulabilir
Duymazsınız endişelenmeyin normalde karından 7. haftada duyuluyor
Vajinadan bakarsa tabii daha erken duyuluyor

Merhaba
Tebrik ederim, sağlıkla gelsin inşallah ☺️
Ben 5+5 te karından kalp atışını duydum
Gideceğiniz ultrason gelişmesi 6+1 de karından kalp atışı duyulabilir
Duymazsınız endişelenmeyin normalde karından 7. haftada duyuluyor
Vajinadan bakarsa tabii daha erken duyuluyor
Icim rahatladi cok tesekkur ederim ❤️

Ben fetal istiyorum ya 🥺🥺 neyle karşılacağımı bilmek kendimi hazırlamak çocuğuma yetmek isterim. Ben araştırmalara devam o zaman🙄
Cogu kisi yaptırıyor sanırım burada okuduğum kadarıyla nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabiki yanlıs çıkma ihtimalleri var herzaman bana cok sitresli geliyor böyle şeyler cok takıntılıyım zaten kafama takarım o 9 ay geçmez daha oyüzden böyle iyiyim 🤭

Merhaba hayırlı olsun canım tebrikler 🥰
Cok değişken döllenme yerleşme vb şeylere göre değişiyor tüp bebekte nasıl onu hıc Bılmıyorum ama 6. Haftadan sonra duyan cok var ben 7+1 de duymuştum inşallah duyarsın duyamazsanda endişe etme sakın 7. Haftadan sonra duyuluyor genelde ultrason kaliteside cok etkiliyor

Ben ikinci gebeliğimde bebeğimi 17 haftalıkken kaybettim 6. kromozomunun yarısında siliklik varmış bizden kaynaklı bir şey değilmiş bizde DNA testi verdik tamamen bölünme aşamasında oluşan bir mutasyonmuş. O yüzden bu gebeliğimde bende fetal dna yaptırcam

Sonucunuz çıktı mı çok merak ediyorum sizi umarım güzel haberi alırsınız 🙏🏻

Ben yaptırcam ya. Bide ne danışcam sana senin de mi tiroid yüksekti ? Haftanın 5 günü kullanmaya başladım ya trioid ilacı 2.85 den 1.50 lere düşmüş salı kontrol var gerçi kan sonuçlarını göstercem ama kullanmaya devam edeyim mi ki o zaman kadar. Pazartesi kullancam gerçi salı günü yine sabahtan görüncem doktora o gün almam hapı bakalım ne diyecek

Ben ikinci gebeliğimde bebeğimi 17 haftalıkken kaybettim 6. kromozomunun yarısında siliklik varmış bizden kaynaklı bir şey değilmiş bizde DNA testi verdik tamamen bölünme aşamasında oluşan bir mutasyonmuş. O yüzden bu gebeliğimde bende fetal dna yaptırcam
Başın sağolsun canım Allah bir daha yaşatmasın🙏🏻 Bende ilk gebeliğimi 18. Haftada kaybettim bende otopside birşey çıkmadı bu ikinci gebelik ama ben yinede yaptırcam fetal dna ikili test tek başına aşırı stres

Back
X