- 30 Ekim 2025
- 186
- 118
- 18
- 32
İnşallah güzel haberlerle dönersin canımYarın içinnn heyecanlıyım ilk dr kontrolüm. Sen nasılsın? Neler yaptın haftasonu nasıl geçtiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberlerle dönersin canımYarın içinnn heyecanlıyım ilk dr kontrolüm. Sen nasılsın? Neler yaptın haftasonu nasıl geçtiniz
Ne güzel benim biraz işim stresli ama şuan odağımı değiştirmeye çalışıyorumEvden çalışıyorum çok ağır işim yok. Kanama başlamadan süpürge ve dans etmek gibi aktivitem olmuştukadir dansı benim neyime. Daha da kıpırdamamam
![]()
Tam bilmiyorum ki 5 ya da 6 belkiİnşallah güzel haberlerle dönersin canımkaç haftalık oluyor yarın
Gebelik kartımız aktiffNe güzel benim biraz işim stresli ama şuan odağımı değiştirmeye çalışıyoruminsan duramıyo ama kıpırdamamak lazım canım dansı falan unut
bende haftasonu biraz abarttım ama artık sadece otururum
![]()
Dün akşam tekrar test verdim ve kadın doğuma da gittim. Erken süreçte normal dedi. Endometrium kalın, soldan yumurtlamışsın o taraf daha kalın zaten dedi. Bebek oraya tutunuyormuş ama tabi kese için aşırı erken. Beta sonucum da 26 çıktı. Yine az ama artıyor da. Farklı hastaneydi bu kez kan verdiğim yer.
- 18,7 → 20 (24 saat)
Bu artış yavaş ama pozitif. Bu aşamada bu tablo genelde şunu anlatır:Tutunma süreci hâlâ devam ediyor
Embriyo rahme yerleşme fazında
Henüz “hızlı beta artışı” evresine girilmemiş
Çok erken dönemde (beta 5–25 aralığında) artışlar düz çizgi gibi değil, basamaklı olur. Önemli olan:
- Düşmemesi
- Negatife dönmemesi
Bu ikisi olmadığı sürece süreç açık kabul edilir.
AminYaaa çok teşekkür ederim hoşbuldum inşallah sağlıkla devam eder![]()
Hastanelerin farklı olması takibi zorlaştırır. İmkanın varsa aynı saatlerde aynı hastanede 48 saat sonra verDün akşam tekrar test verdim ve kadın doğuma da gittim. Erken süreçte normal dedi. Endometrium kalın, soldan yumurtlamışsın o taraf daha kalın zaten dedi. Bebek oraya tutunuyormuş ama tabi kese için aşırı erken. Beta sonucum da 26 çıktı. Yine az ama artıyor da. Farklı hastaneydi bu kez kan verdiğim yer.
İmplantlarım takıldı dün yoğundum evde de misafir var karnım çok ağrıdı gece ya kasılıp durdu rahimNeredesin kız sen
3 bucukGünaydınn
randevun kaçta![]()
Aynı labda 2 günlük artışları takip etmeni öneririm 2-3 kezDün akşam tekrar test verdim ve kadın doğuma da gittim. Erken süreçte normal dedi. Endometrium kalın, soldan yumurtlamışsın o taraf daha kalın zaten dedi. Bebek oraya tutunuyormuş ama tabi kese için aşırı erken. Beta sonucum da 26 çıktı. Yine az ama artıyor da. Farklı hastaneydi bu kez kan verdiğim yer.
Embriyo falan görünecek mi ben de merak ediyorum. Chatgpt kese ve yolktan bahsediyor sadece :))Günaydın
Heyecanla seni bekliyoruz![]()
Embriyo falan görünecek mi ben de merak ediyorum. Chatgpt kese ve yolktan bahsediyor sadece :))
implant yaptırırken hamile olduğunu dedin dimi doktora canım.İmplantlarım takıldı dün yoğundum evde de misafir var karnım çok ağrıdı gece ya kasılıp durdu rahim
bende vardı bugün geçti. baya regliymişim gibi sancı krampİmplantlarım takıldı dün yoğundum evde de misafir var karnım çok ağrıdı gece ya kasılıp durdu rahim