• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,3%
  • Kasım

OY: 36 55,4%
  • Aralık

OY: 21 32,3%

• Ankete Katılan
    65
Evden çalışıyorum çok ağır işim yok. Kanama başlamadan süpürge ve dans etmek gibi aktivitem olmuştu 😅 kadir dansı benim neyime. Daha da kıpırdamamam 😅😅😅
Ne güzel benim biraz işim stresli ama şuan odağımı değiştirmeye çalışıyorum 😄😄 insan duramıyo ama kıpırdamamak lazım canım dansı falan unut 🤣 bende haftasonu biraz abarttım ama artık sadece otururum 🥹

Ne güzel benim biraz işim stresli ama şuan odağımı değiştirmeye çalışıyorum 😄😄 insan duramıyo ama kıpırdamamak lazım canım dansı falan unut 🤣 bende haftasonu biraz abarttım ama artık sadece otururum 🥹
Gebelik kartımız aktiff 😅😅

• 18,7 → 20 (24 saat)
    Bu artış yavaş ama pozitif. Bu aşamada bu tablo genelde şunu anlatır:
👉 Tutunma süreci hâlâ devam ediyor

👉 Embriyo rahme yerleşme fazında

👉 Henüz “hızlı beta artışı” evresine girilmemiş

Çok erken dönemde (beta 5–25 aralığında) artışlar düz çizgi gibi değil, basamaklı olur. Önemli olan:

• Düşmemesi
  • Negatife dönmemesi

Bu ikisi olmadığı sürece süreç açık kabul edilir.
Dün akşam tekrar test verdim ve kadın doğuma da gittim. Erken süreçte normal dedi. Endometrium kalın, soldan yumurtlamışsın o taraf daha kalın zaten dedi. Bebek oraya tutunuyormuş ama tabi kese için aşırı erken. Beta sonucum da 26 çıktı. Yine az ama artıyor da. Farklı hastaneydi bu kez kan verdiğim yer.

Dün akşam tekrar test verdim ve kadın doğuma da gittim. Erken süreçte normal dedi. Endometrium kalın, soldan yumurtlamışsın o taraf daha kalın zaten dedi. Bebek oraya tutunuyormuş ama tabi kese için aşırı erken. Beta sonucum da 26 çıktı. Yine az ama artıyor da. Farklı hastaneydi bu kez kan verdiğim yer.
Hastanelerin farklı olması takibi zorlaştırır. İmkanın varsa aynı saatlerde aynı hastanede 48 saat sonra ver

Aynı labda 2 günlük artışları takip etmeni öneririm 2-3 kez 💜 sağlıklı gelsin

İmplantlarım takıldı dün yoğundum evde de misafir var karnım çok ağrıdı gece ya kasılıp durdu rahim
bende vardı bugün geçti. baya regliymişim gibi sancı kramp

Back
X