- 25 Ekim 2025
- 1.730
- 1.124
- 48
- 32
Bence çok büyük ihtimalle duyarsın. Stres sebebin ne şimdiYa inanır mısın bi anda çok panikledim ve buraya girdim
Ya randevum haftaya Salı ve çok stres oldum kalp atışını duymak istiyorum bi an önce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok büyük ihtimalle duyarsın. Stres sebebin ne şimdiYa inanır mısın bi anda çok panikledim ve buraya girdim
Ya randevum haftaya Salı ve çok stres oldum kalp atışını duymak istiyorum bi an önce![]()
Benim de bir miktar yağ dokularım varBen kiloluyum o yüzden alttan bakmislardi ama seni bilemem
Ben oğlum da 6+2 haftalıkken karından kese ve bebek göründü ama kalp atışını duyamamıştık vajinal bakalım demişti doktor öyle duymuştuk öncesinde 5. Haftalarda kese falan hiç bir şey görünmemişti hatta beta değerim 8 binlerde falandı ona rağmen vajinal ultrasonda bile görünmemişti bozulmuş gebelik olabilir demişti yani karından duyulmazsa falan panik yapmaAy 3 saatim kaldı. Alttan mı muayene eder sizce karından mı? Kızlar gören söyleyin bunu
Benimde reglim eski düzenine dönünce ertesi ay hemen hamile kaldım umarım senin içinde öyle olur ne yapıyorsan yapmaya devam etTest gelmeden regli geldi tek sevindirici yani 28 günde geldi. Takviyelere yen i başlamıştım
Bizim ortamız yok galiba vur derler öldürürüzYa bende de aynı sorun oldu aşırı sıkışmışım idrar torbası rahmimi kapatmış çok zor gördü![]()
Sanırsam söyle idrarın var ama altına kacıracak kadar değilalemsin ya. İnsan bunu nasıl ayarlar ki
Sağlıklı yeni döngü olsun inşallahTest gelmeden regli geldi tek sevindirici yani 28 günde geldi. Takviyelere yen i başlamıştım
Su içerim gelmezseSanırsam söyle idrarın var ama altına kacıracak kadar değil![]()
Ben oğlum da 6+2 haftalıkken karından kese ve bebek göründü ama kalp atışını duyamamıştık vajinal bakalım demişti doktor öyle duymuştuk öncesinde 5. Haftalarda kese falan hiç bir şey görünmemişti hatta beta değerim 8 binlerde falandı ona rağmen vajinal ultrasonda bile görünmemişti bozulmuş gebelik olabilir demişti yani karından duyulmazsa falan panik yapma
Kuru kayısı alışveriş listemde varGaz olmaması için yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyormuş
Kabızlık ben hiç yaşamadım çok şükür ama probiyotik, kuru kayısıyı üstünü azıcık geçecek kadar suya koyup yumuşayınca suyuyla birlikte yemek, kayısı kompostosu, kuru erik hoşafı, kefir, Türk kahvesi iyi geliyormuş
Bir de yürüyüş iyi geliyormuş
Bunlara rağmen geçmiyorsa doktor Duphalac şurup veriyormuş ama o da kullandıkça etkisini kaybediyor diyenler var, bir kutunun sonunda işe yaramıyor diyorlar
İnşallah 40 da kalalım dedik nasip 41 e demekkiBenimde reglim eski düzenine dönünce ertesi ay hemen hamile kaldım umarım senin içinde öyle olur ne yapıyorsan yapmaya devam et![]()
Şişkinlik atakları ve sürekli uyku isteği haricinde iyi ilerliyor şuan benimde pazartesi randevum zaman geçmek bilmiyoryaa korkmam da üzülürüm artık. Bat 4 aralıktı. Biraz geç alayım dedim randevuyu ama kısmet bakalımm
sen nasılsın
Selam kuzum nasilsin ne yaptin iyidir durumlar umarim. Sindirim sistemimiz yavasliyor. Bol su ic. Kefir kayisi tarzi seyler kimine iyi geliyor onlari da deneyebilirsin.Kabızlık demişken neler yapabiliriz? Tam da değilim zorlanmıyorum ama sık gidemiyorum eskisi gibi anlamadım. Ne yapazaaağizz bu işleri![]()
Kuru kayısı alışveriş listemde var
Pancar ekledim
Avokado
Hurma
Balık
Yeni düzenleme yapmaya çalışacağım doktor dönüşü![]()
Hurma trabzon hurmasi degil mi? Digerini doguma yakin yiyin kasilma yapiyor demislerdiKuru kayısı alışveriş listemde var
Pancar ekledim
Avokado
Hurma
Balık
Yeni düzenleme yapmaya çalışacağım doktor dönüşü![]()
Yanliş biliyorsam duzelt kuzum ama hurma suanda yemesi sorunlu degil mi. Kasilma yapan bir sey. Doguma yakin yiyin normal doguma yardim eder derler deTuruncu kuru kayısıların çoğu kükürtleme işlemi görüyor o yüzden hamilelikte koyu kahverengi olanlardan tüketmek daha iyi canım
Hurmayı 1. ve 2. trimesterde günde 1- 2 adet yiyebilirsin ama 3. trimesterde doğumu başlatmaya yardımcı olduğu için önermiyorlar, aklında bulunsun
Bağışıklık için portakal ve mandalina ye canım
Bebişin gelişimi için yumurta, yoğurt ve peynir de önemli
Ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri her hafta balık yiyorum ve o kadar tiksindim ki
Her yediğimde midem ya yanıyor ya da bulanıyor
Bu cumartesi yine gideceğiz aklıma geldikçe ıyy diyorum
Bu akşam Omega 3 takviyesine başlayacağım
Artık belki her hafta yerine 10- 15 günde bir yerim
Balıkların da hepsi yenilmiyor duymuşsundur
Hamsi somon istavrit sardalya arasında dönüp duruyorum
Karides ve kalamar da yok
Her gün ceviz de ye canım, bebişin beyin gelişimi için önemli
Sen nerelerdesin yaSelam kuzum nasilsin ne yaptin iyidir durumlar umarim. Sindirim sistemimiz yavasliyor. Bol su ic. Kefir kayisi tarzi seyler kimine iyi geliyor onlari da deneyebilirsin.![]()