• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

bende başlıyorum eylülde dondurulmuşlardı.aradan bir adet geçti bugünlerde yine olmam gerekiyordu ama iki gün gecikti sizce bir ay daha beklemelimiyim yada başlarsak hangi ilaçları kullanacağız neler olacak?

simdiden hayirli olsun aycan21, bu surec icinde ilac kullaniyormusun? ilaclardan kaynakli olabilir yada daha cok stres hava degisimi gibi sebeplerdir. Bence olabildigince kafani rahatlatip baska islerle ugrasip bir kac gun daha bekle, yine olmadiysan doktorunla gorus. Donmuslarla tedaviye basladiginda adetin 3. gunu kontrole gidip gerekli ilaclari almaya basliyorsun. kisiye gore ilaclar degisebiliyor. Yaklasik 10 gun sonra tekrar kontrol var sonra durumuna gore transfer gunun belli oluyor. transfer sonrasini daha bende yasamadim ama duydugum kadariyla yeni ilaclar var ve busefer haftalik ignelere baslaniyormus. yani igne yemekten henuz kurtulamiyoruz :) yolumuz daha uzun Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Bu arada senin hikayen nedir? nerede goruyorsun tedavini?

canım teşekkür ederim. bu gün transfer için gittim. yarına ertelediler.bizim kuzular 3.gün embriyosuydu.bu gün 4. gün oldular.doktor yarını beklemeye karar verdik dedi.geri yolladılar beni.nasipse yarın olucak transferim :)

canım oldu mu transferin?

Ge

Gec olsun da guc olmasin, buyusunler guclensinler daha iyi. Sana yrn icin bol sans. Sonra haberdar et bizi neler yapildi vs tecrubelerinden faydalanalim. Dualarimiz seninle.
canım teşekkürler ama benim transfer iptal oldu. embriyolarımın ilerlemesi durdu.blastosist olamadılar :( nasip değilmiş.. ama üzülmedim. bunda da vardır bir hayır.

canım teşekkürler ama benim transfer iptal oldu. embriyolarımın ilerlemesi durdu.blastosist olamadılar :( nasip değilmiş.. ama üzülmedim. bunda da vardır bir hayır.

Kesinlikle dedigin gibi hersyin hayirlisi, zaten gecmise takilmak yok hep ileri bakicaz. Kendine iyi bak guc topla insallah en kisa zamanda gonlune gore en guzeli olsun senin icin.

canım malesef embriyolarımın ilerlemesi durdu.blast olamadılar :KK43: iptal oldu transferim. sıfırdan başlanacak. nasip değilmiş.vardır bunda da bir hayır..

aa cok sasırdım .aynen canım kısmet değilmiş demek ki :(
ilk defa duyuyorum böyle bir durumu embriyoların kalitesinden mi kaynaklanıyor ?

simdiden hayirli olsun aycan21, bu surec icinde ilac kullaniyormusun? ilaclardan kaynakli olabilir yada daha cok stres hava degisimi gibi sebeplerdir. Bence olabildigince kafani rahatlatip baska islerle ugrasip bir kac gun daha bekle, yine olmadiysan doktorunla gorus. Donmuslarla tedaviye basladiginda adetin 3. gunu kontrole gidip gerekli ilaclari almaya basliyorsun. kisiye gore ilaclar degisebiliyor. Yaklasik 10 gun sonra tekrar kontrol var sonra durumuna gore transfer gunun belli oluyor. transfer sonrasini daha bende yasamadim ama duydugum kadariyla yeni ilaclar var ve busefer haftalik ignelere baslaniyormus. yani igne yemekten henuz kurtulamiyoruz :) yolumuz daha uzun Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Bu arada senin hikayen nedir? nerede goruyorsun tedavini?
Hiç ilaç kullanmıyorum tüpte kullandığım iğnelerin etkisi galiba.çok teşekkür ederim cevabın için,eşimden kaynaklı tedaviye başladık buda 5.denememiz olacak,bahçecide yapıyoruz.bakalım aradım taradım şimdiye kadar gittiğimiz merkezlerden çok daha iyi Bi
yer buldum sanki.sen ne aşamadasın nerde yaptırıyorsun?

Hiç ilaç kullanmıyorum tüpte kullandığım iğnelerin etkisi galiba.çok teşekkür ederim cevabın için,eşimden kaynaklı tedaviye başladık buda 5.denememiz olacak,bahçecide yapıyoruz.bakalım aradım taradım şimdiye kadar gittiğimiz merkezlerden çok daha iyi Bi
yer buldum sanki.sen ne aşamadasın nerde yaptırıyorsun?[/QUOTslm benimde 5 denemem bahcecide

canım malesef embriyolarımın ilerlemesi durdu.blast olamadılar :KK43: iptal oldu transferim. sıfırdan başlanacak. nasip değilmiş.vardır bunda da bir hayır..
kısmet değilmiş bu sefer ya transfer yapılıp 12gün hayal kurmaya devam edip tutmadığını öğrenseydin.embriyolar tutunabilecek güçte olsalardı 5günde canlı kalabilirdi.Çok canının sıkıldığını üzüldüğünü biliyorum ama zararın neresinden dönülse kardır diye düşün bence,bir dahaki sefere sağlıklı embriyoların olması için daha çok çabalayıp canavar gibi embriyolar oluşturacaksın inşallah.dua edeceğim senin içinde.

çok güzel,ben donmuş embriyo transferi yaptıracağım.sizinki ne aşamada?

yer buldum sanki.sen ne aşamadasın nerde yaptırıyorsun?

Ben medicana beylikduzune gidiyorum cnm. Evime yakin oldugu icin tercih ettim aslinda ama iyikide etmisim simdilik cok memnunum. Bahceci de seceneklerim arasindaydi orasininda iyi oldugunu biliyorum gidenler cogunluk cok memnun. Benim ilk denemem ama baslayali 6 ay oldu anca transfer asamasina gelebildim. Benimde esimde sperm sayisinda sorun vardi fakat tedaviye basladigimizda prolaktinim cok yuksek cikti benim mr falan derken hipofiz bezinde adenom bulundu once onu kontrol altina aldik sonra tam yine basladik yumoslarin toplanmasina yakin bu seferde rahimde yapisiklik gordu dr. Once yumoslar toplanip donduruldu sonra Ofis ve operatif histeroskopi oldum birde onun iyilesme sureci girdi araya. Simdi gecen hafta adetimle birlikte tedaviye devam ediyoruz. Buyuk ihtimal 7 ksm civari transferim olacak. Bekliyorum bakalim artik hayirlisi :) cok uzun surdu surecim biraz sikildim gibi olsada sonucu alsam artik. Herkes en fazla 1 ayda sonuca ulasiyor. Neyse bunada sukur. En azindan problemlerim cozum buldu diyor avunuyorum iste ;)

progestron hormoanum yuksek cıktıgı ıcın donsuruldu sızın ?
benim zaten dondurulacaktı bu arada progesterenumda normalin 30 katına çıktığı için mecbur donduruldu.

Ben medicana beylikduzune gidiyorum cnm. Evime yakin oldugu icin tercih ettim aslinda ama iyikide etmisim simdilik cok memnunum. Bahceci de seceneklerim arasindaydi orasininda iyi oldugunu biliyorum gidenler cogunluk cok memnun. Benim ilk denemem ama baslayali 6 ay oldu anca transfer asamasina gelebildim. Benimde esimde sperm sayisinda sorun vardi fakat tedaviye basladigimizda prolaktinim cok yuksek cikti benim mr falan derken hipofiz bezinde adenom bulundu once onu kontrol altina aldik sonra tam yine basladik yumoslarin toplanmasina yakin bu seferde rahimde yapisiklik gordu dr. Once yumoslar toplanip donduruldu sonra Ofis ve operatif histeroskopi oldum birde onun iyilesme sureci girdi araya. Simdi gecen hafta adetimle birlikte tedaviye devam ediyoruz. Buyuk ihtimal 7 ksm civari transferim olacak. Bekliyorum bakalim artik hayirlisi :) cok uzun surdu surecim biraz sikildim gibi olsada sonucu alsam artik. Herkes en fazla 1 ayda sonuca ulasiyor. Neyse bunada sukur. En azindan problemlerim cozum buldu diyor avunuyorum iste :KK66:
eşin azospermmiydi?biiz azodan tedavi olduk sonra başlayabildim tüpe.adenomuda tüpte kullandığın ilaçlar yapmış olabilir çünkü kanın daha kolay pıhtılaşmasını sağlıyormuş o iğneler yada doğum kontrol hapları yapıyormuş kullandıysan.neyse bütün sorunlar çözülmüş bebişte becerikli çıkar hemen tutunur sana inşallah.

Saras88 nasilsin? Bize verecek guzel haberlerin var mi? Ne zaman yaptiracaksin testi? Merakla guzel haberlerini bekliyoruz.

Canım yaa malesef bu tedavimde negatifle sonuçlandı, Rabbim inşallah güzel haberler vereceğimiz günleride gösterir.

Canım yaa malesef bu tedavimde negatifle sonuçlandı, Rabbim inşallah güzel haberler vereceğimiz günleride gösterir.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. bunda da bir hayır varmış demekki. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür.

Back
X