Yoo ben ilk gün bile yatmadım devamlı eğilip buzluktan bişi almadım ama salata yaptım misal :) doktorunuzu dinleyin tabi ama benim doktorum yatma devamlı dedi kan dolaşımı için ben yorulunca yattım öyle diyim 3. Günde normal hayatıma uzanma ve ağar kaldırma hariç döndüm. Evet yemekte yapıyorum şuan herşeyi yapıyorum :) 27 sinde transfer oldum
Yoo ben ilk gün bile yatmadım devamlı eğilip buzluktan bişi almadım ama salata yaptım misal :) doktorunuzu dinleyin tabi ama benim doktorum yatma devamlı dedi kan dolaşımı için ben yorulunca yattım öyle diyim 3. Günde normal hayatıma uzanma ve ağar kaldırma hariç döndüm. Evet yemekte yapıyorum şuan herşeyi yapıyorum :) 27 sinde transfer oldum
Amin inşallah yaa bizde hayırlısıyla güzel pozitif sonuç görürüz tarimiz yakın gözüküyor sizinle. Yarın benim de toplama işlemi olacak herşey yolunda giderse inşallah taze transfer 6 Kasım olur diye tahmin ediyorum
Evet yaptım
23 Ekim 5. Gün embriyosu
5. Gün(28 Ekim) beta 20 çıktı idrarda asla göremedim.
7.gün (30 Ekim) yani dün 115 çıktı teste gitmemin nedenide kanamam başladığı için. Dün full kanadım üzüldüm Doktorum yerleşme olduğunu söyledi kan sulandırıcı kullandığımız için. Şimdi uyandım ve kanamam durmuş. Bakalım kanama sonrası betam katlanırsa artık rahatlayacağım. Gelişmeleri yazarım tek tek...
Kızlar yapmamak gerekiyordu biliyorum ama yarın doz ovitralle kullandıktan bir gün sonra t+5. Gün test yaptım bugunde ovitralle üstünden 3 gün geçti t+7. Gün acaba ovitrallemi pozitif çıkartıyor 1. Foto t+5. Gün 2.ve3. Foto bugun t+7. Gün