EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Bu arada ben de cumartesi günü yani 1 Kasım’da Allah nasip ederse transfer olucam. Avokado çok tüketiyorum, badem yiyorum ve bol su içmeye çalışıyorum. Bence kan akışı için hafif yürüyüşler önemli çok yorulmadan. Transfer sonrası günü çalışıcam, şuan tek endişem bu.
Ayyyyyy bide şey diyorlar kabak çekirdeği çok çok iyiymiş tutunma esnasında 🪻

Yani ben iş yerinde çalışırken böyle yapıcam çünkü masa başı çalışıyorum. Herkes tabi doktorunada danışsın bu benim fikrim. :)
Yo fikriniz çok mantıklı peki sizce transferden önce ne tüketilmeli yani kendimizi nasıl hazırlayalım ben iki kez yaptım ama bu sefer bütün tedbirleri almak istiyorum açıkçası

Yo fikriniz çok mantıklı peki sizce transferden önce ne tüketilmeli yani kendimizi nasıl hazırlayalım ben iki kez yaptım ama bu sefer bütün tedbirleri almak istiyorum açıkçası
Benim ilk tecrübem olacak. Herkesin farklı bi durumu olduğu için kişiye özel protokol bence çok önemli. Ben de doktoruma güveniyorum, ekstra tedbir alıyorum. Sadece mantık yürütüyorum, kendinize iyi gelen şeyleri siz bilirsiniz. Ağır yağlı beslenmemekte önemli gibi, su içmekte önemli, avokado aldım her gün yiyorum. Bol bol dua ediyorum. Allahım yüzümüzü güldürsün. Sizin ne zamandı?

Benim ilk tecrübem olacak. Herkesin farklı bi durumu olduğu için kişiye özel protokol bence çok önemli. Ben de doktoruma güveniyorum, ekstra tedbir alıyorum. Sadece mantık yürütüyorum, kendinize iyi gelen şeyleri siz bilirsiniz. Ağır yağlı beslenmemekte önemli gibi, su içmekte önemli, avokado aldım her gün yiyorum. Bol bol dua ediyorum. Allahım yüzümüzü güldürsün. Sizin ne zamandı?
Ben bat bekliyorum Kasım 10da olacak muhtemelen Kasım sonuna doğru olacak diye düşünüyorum geçen ay doktorum yoktu bu aya sarktı kısmet artık bakalım

Back
X