EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Merhaba doktor bu durumu nasıl yorumladı acaba. Sadece yaş ile ilgili bir durum mu yani yalnızca yumurtaya mı bağlı veya sperm de etkili mi bu durumda? Umarım o bir embriyo size sıkı sıkı tutunur umutsuzluga kapılmayın. Biz de 3 gönderdik ikisi iyi bi tanesi mozaik geldi ki bizm yaşlarımız 33-35. Yani ne ile ilgisi var anlayamadım
Bizimde kafamız çok karışık .2 de genetiğe gidenlerden biri yüzde seksen mozaik ikisi anormal.insanların 0.01 amh la olabiliyor dedim doktora haklısın dedi. Yaşa bağlıyorlar genelde. Ama benim bütün hormon değerlerim vs de iyi. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için en iyisi olur

Bizimde kafamız çok karışık .2 de genetiğe gidenlerden biri yüzde seksen mozaik ikisi anormal.insanların 0.01 amh la olabiliyor dedim doktora haklısın dedi. Yaşa bağlıyorlar genelde. Ama benim bütün hormon değerlerim vs de iyi. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için en iyisi olur
Bizim sperm morfoloji ve ileri hızla ilgili problemimiz var ben yüzde seksen mozaikliği muhtemelen dna hasarı vardır diye düşünüp ona bağlıyorum. Sigara var çünkü eşimde bırakmıyor öyle olunca da kullandığımız vitamin takviye vs. Pek etkili olmuyor bence.

Bizim sperm morfoloji ve ileri hızla ilgili problemimiz var ben yüzde seksen mozaikliği muhtemelen dna hasarı vardır diye düşünüp ona bağlıyorum. Sigara var çünkü eşimde bırakmıyor öyle olunca da kullandığımız vitamin takviye vs. Pek etkili olmuyor bence.
Benim eşimde de morfoloji ve sperm düşüklüğü var. Doktor daha çok yumurtadan kaynaklı diyor. 2 ürologa gitti ikiside dna hasar testi istemedi. Eşim sigara kullanmıyor

Henüz transfer yapmamış transfer aşamasında olan arkadaşlarım için bi görsel atıyorum arkadaşım benim için düzenledi kendisi diyetisyen ve bu konularda bilgisi yüksek tutunma şansını etkileyebilen unsurlar bunlar sizler de inceleyip uygulayabilirsiniz 🌸 ayrıca transfer sonrasında yapılacaklar ve yapılması gerekenlerle alakalı da tekrardan bir çizelge hazırlıyor onu da size gönderirim 🤲🌸🌸 şifa olsun hepimize 🤲 ❤️

Eklentiler

• 1000009818.webp
    1000009818.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 16
Back
X