- Konu Sahibi bir umut anne
Kesinlikle bende öyle düşündümAy sonu güzel bitsinde orda bile uyurum ahhaha son iki embriyom risk muhakkak vardır ama en aza indirmek istiyorum. İçim rahat etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle bende öyle düşündümAy sonu güzel bitsinde orda bile uyurum ahhaha son iki embriyom risk muhakkak vardır ama en aza indirmek istiyorum. İçim rahat etsin
Hepimizin inşallahKesinlikle bende öyle düşündümumarım herşey gönlünüzce olur.
![]()
Bizimde kafamız çok karışık .2 de genetiğe gidenlerden biri yüzde seksen mozaik ikisi anormal.insanların 0.01 amh la olabiliyor dedim doktora haklısın dedi. Yaşa bağlıyorlar genelde. Ama benim bütün hormon değerlerim vs de iyi. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için en iyisi olurMerhaba doktor bu durumu nasıl yorumladı acaba. Sadece yaş ile ilgili bir durum mu yani yalnızca yumurtaya mı bağlı veya sperm de etkili mi bu durumda? Umarım o bir embriyo size sıkı sıkı tutunur umutsuzluga kapılmayın. Biz de 3 gönderdik ikisi iyi bi tanesi mozaik geldi ki bizm yaşlarımız 33-35. Yani ne ile ilgisi var anlayamadım
Hayırlısı olsun çatlatma iğnesi yapıldı 6 gün sonramı toplanıcakKontrol oldum rahim kalınlık 10.2 yumurta 23.9mm çatlatma iğnesi yapıldı transfer 5 inde
Bizim sperm morfoloji ve ileri hızla ilgili problemimiz var ben yüzde seksen mozaikliği muhtemelen dna hasarı vardır diye düşünüp ona bağlıyorum. Sigara var çünkü eşimde bırakmıyor öyle olunca da kullandığımız vitamin takviye vs. Pek etkili olmuyor bence.Bizimde kafamız çok karışık .2 de genetiğe gidenlerden biri yüzde seksen mozaik ikisi anormal.insanların 0.01 amh la olabiliyor dedim doktora haklısın dedi. Yaşa bağlıyorlar genelde. Ama benim bütün hormon değerlerim vs de iyi. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için en iyisi olur
Benim eşimde de morfoloji ve sperm düşüklüğü var. Doktor daha çok yumurtadan kaynaklı diyor. 2 ürologa gitti ikiside dna hasar testi istemedi. Eşim sigara kullanmıyorBizim sperm morfoloji ve ileri hızla ilgili problemimiz var ben yüzde seksen mozaikliği muhtemelen dna hasarı vardır diye düşünüp ona bağlıyorum. Sigara var çünkü eşimde bırakmıyor öyle olunca da kullandığımız vitamin takviye vs. Pek etkili olmuyor bence.
Bugün 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum hayırlısıAyyyyyy rabbim emeginizi boşa çıkarmasın bende bat tarihimi bekliyorum
Güzel haberler alalım hepimizBugün 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum hayırlısı
Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasınBugün 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum hayırlısı
Canım benim dikkat et kendine bol bol dua et benimde dualarimdasiniz hepiniz