EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Benim taze transfer 27 sinde transfer oldum 4. Gün embriyoları bugunde yarım ovitralle yaptım test ondan yapamıyorum sonucu pozitif olarak etkileyebilceği için
Evet etkiliyor ortalama 1 hafta kadar bu sebeple doktorunuzun verdiği tarihe siz mutlaka uyun. Umarım insallah güzel sonuçlar alıcaksınız...

kimsenin umutları hayalleri karşılıksız kalmasın inşallah benimde 5 kasımda büyük ihtimal transferim olacak yarın son kontrolüm var
Amin inşallah yaa bizde hayırlısıyla güzel pozitif sonuç görürüz tarimiz yakın gözüküyor sizinle. Yarın benim de toplama işlemi olacak herşey yolunda giderse inşallah taze transfer 6 Kasım olur diye tahmin ediyorum 🙏

Amin inşallah yaa bizde hayırlısıyla güzel pozitif sonuç görürüz tarimiz yakın gözüküyor sizinle. Yarın benim de toplama işlemi olacak herşey yolunda giderse inşallah taze transfer 6 Kasım olur diye tahmin ediyorum 🙏
Rabbim gönlünüze göre versin sormak istediğiniz bişi olursa çekinmeyin sorun olur mu 🌸

Rabbim gönlünüze göre versin sormak istediğiniz bişi olursa çekinmeyin sorun olur mu 🌸
Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim 🙏 çok sorgulamıyorum süreci artık doktora güveniyorum ne derse onu yapıyoruz 🥰 önce Allah’a sonra onlara emanetiz. Hepimizin iniallah gönlüne göre olsun herşey. Benim bu ilk denemem sadece onun biraz tedirginliği var. Sonu güzel olsun yeterki herşeye değer

Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim 🙏 çok sorgulamıyorum süreci artık doktora güveniyorum ne derse onu yapıyoruz 🥰 önce Allah’a sonra onlara emanetiz. Hepimizin iniallah gönlüne göre olsun herşey. Benim bu ilk denemem sadece onun biraz tedirginliği var. Sonu güzel olsun yeterki herşeye değer
Çok doğru sorgulamamak en iyisi sorgulama bir başladı mı bitmek bilmiyor süreciniz umarım çok çok güzel geçer

Back
X