• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

kimsenin umutları hayalleri karşılıksız kalmasın inşallah benimde 5 kasımda büyük ihtimal transferim olacak yarın son kontrolüm var
Amin inşallah yaa bizde hayırlısıyla güzel pozitif sonuç görürüz tarimiz yakın gözüküyor sizinle. Yarın benim de toplama işlemi olacak herşey yolunda giderse inşallah taze transfer 6 Kasım olur diye tahmin ediyorum 🙏

Amin inşallah yaa bizde hayırlısıyla güzel pozitif sonuç görürüz tarimiz yakın gözüküyor sizinle. Yarın benim de toplama işlemi olacak herşey yolunda giderse inşallah taze transfer 6 Kasım olur diye tahmin ediyorum 🙏
Rabbim gönlünüze göre versin sormak istediğiniz bişi olursa çekinmeyin sorun olur mu 🌸

Rabbim gönlünüze göre versin sormak istediğiniz bişi olursa çekinmeyin sorun olur mu 🌸
Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim 🙏 çok sorgulamıyorum süreci artık doktora güveniyorum ne derse onu yapıyoruz 🥰 önce Allah’a sonra onlara emanetiz. Hepimizin iniallah gönlüne göre olsun herşey. Benim bu ilk denemem sadece onun biraz tedirginliği var. Sonu güzel olsun yeterki herşeye değer

Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim 🙏 çok sorgulamıyorum süreci artık doktora güveniyorum ne derse onu yapıyoruz 🥰 önce Allah’a sonra onlara emanetiz. Hepimizin iniallah gönlüne göre olsun herşey. Benim bu ilk denemem sadece onun biraz tedirginliği var. Sonu güzel olsun yeterki herşeye değer
Çok doğru sorgulamamak en iyisi sorgulama bir başladı mı bitmek bilmiyor süreciniz umarım çok çok güzel geçer

5. Gün enbiriyosu konuldu bugün transfer olalı 10 gün silik çıktı sizde varmıdır
IMG_7755.webp

Merhaba dogal siklusta kullanila biliniyor canım benim dogal oldu 5. Gun donmuş ve kullandım. Yapayda kullanilmiyor
Ben taze transfer oldum kullandım transferin 5. Günü ovitralleyi arkadaşım donmuş embriyo transferi oldu aynı gün olduk hatta o da 5. Gün kullandı ovitralleyi yarım doz olarak kullandık ikimizde ikimizinde doktoru aynı sanırım bu doktorun tercihi :)

Ben taze transfer oldum kullandım transferin 5. Günü ovitralleyi arkadaşım donmuş embriyo transferi oldu aynı gün olduk hatta o da 5. Gün kullandı ovitralleyi yarım doz olarak kullandık ikimizde ikimizinde doktoru aynı sanırım bu doktorun tercihi :)
Evet burda transferden sonra bile vuranı okudum tutunmaya destek mi ne oluyormus diye. Her doktor farklı yöntem uyguluyor.bundan önce iki transferimde yapay siklusla hazırlandım onlarda 5. Gun embriyosuydu donmus onlarda olmamistim.

Peki idrar testinyaptınız mı

Back
X