• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Ben 30 Ekim 3. Gün embriyosu transferi oldum, bugün t+3. günüm dünden beri inanılmaz sancım var adet sancısı gibi bugünde bel ağrısı başladı hayırlısı bakalım

Kızlar bende yarın transfer olacağım çok heyecanlıyım korkuyorum da, dondurulmuş embriyo transferi olacak , estrofem ve progestan fitil , fitilin tansfer günü kullanma dediler estrofemnhakkimda bisehly demediler transfer günü de kullanılıyor mu

Kızlar bende yarın transfer olacağım çok heyecanlıyım korkuyorum da, dondurulmuş embriyo transferi olacak , estrofem ve progestan fitil , fitilin tansfer günü kullanma dediler estrofemnhakkimda bisehly demediler transfer günü de kullanılıyor mu
Önemli bir konu doktorunuza mutlaka sorun sakın atlamayın

Transfer günü için ve sonrası için neler önerirsiniz
Rahat olun kasılmayın strese girmeyin transferde hiç bişey hissetmiyorsunuz sonrası 2 gün dikkat edin ağar kaldırmayın uzanmayın eğilmeyin sonrası yine dikkat ederek hayatınıza dönün bence :) ve en önemlisi devamlı yatmayın kan akışı için :) beslenmenize dikkat edin ben böyle devam ediyorum en azından :)

Bana kullan demişlerdi ben transfer sabahı fitili de estrofemi de kullanmıştım saat 8de ilaçlarımı halletmiştim 12de transferim olmuştu o saate kadar her türlü kullanmamda gerekirdi zaten ama sizin sormanız lazım her bir noktayı kaçırmayın lütfen herkesin tedavisi farklı olabiliyor

Rahat olun kasılmayın strese girmeyin transferde hiç bişey hissetmiyorsunuz sonrası 2 gün dikkat edin ağar kaldırmayın uzanmayın eğilmeyin sonrası yine dikkat ederek hayatınıza dönün bence :) ve en önemlisi devamlı yatmayın kan akışı için :) beslenmenize dikkat edin ben böyle devam ediyorum en azından :)
Beslenme olarak nelere dikkat etmeliyiz

Ben hergün yarım avokado yumurta ceviz kahvaltıda yiyorum sornasında da evde yemek yemeye dikkat ediyorum normal düzenimi değiştirmedim illa salatam ve teyzinyağlı bi yemeğim oluyor :)
Kendiniz yemek yapıyor musunuz transfer sonrası ayakta vs durmak sorun olur mu

Back
X