- 28 Ekim 2025
- 62
- 15
- 3
- 35
Çok bildiğim bie konu değil ama okuduklarıma göre bu kadar uzun süre çatlatma iğnesi etkisi kalmıyor. Bence sizin pozitifPazartesi günü 17 gün önce çatlatma iğnesi oldum etkiler mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok bildiğim bie konu değil ama okuduklarıma göre bu kadar uzun süre çatlatma iğnesi etkisi kalmıyor. Bence sizin pozitifPazartesi günü 17 gün önce çatlatma iğnesi oldum etkiler mi ?
İnşallah o yüzden 12 günümü bekliyorumBildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde geçiyor. Umarım onun etkisi değildir.
İnşallah canım kanda da görürüz onuÇok bildiğim bie konu değil ama okuduklarıma göre bu kadar uzun süre çatlatma iğnesi etkisi kalmıyor. Bence sizin pozitif![]()
Yok yapmadım daha hiç :) bekliyorum bugun daha t+5Peki idrar testinyaptınız mı
31 inde vurdum ovitralleyi daha dün :)Peki idrar testinyaptınız mı
Aa31 inde vurdum ovitralleyi daha dün :)
Benimde çift 5.gun embryosu 6 Kasım test tarihim
Benimde aynı şekildeBenimde çift 5.gun embryosu 6 Kasım test tarihim
İnşallah tutunma belirtinizdirBen 30 Ekim 3. Gün embriyosu transferi oldum, bugün t+3. günüm dünden beri inanılmaz sancım var adet sancısı gibi bugünde bel ağrısı başladı hayırlısı bakalım
Aminnnnn inş iyi deileğin için teşekkür ederim can o gönülden rabbim hepşmşze nasip etsin inşallahİnşallah tutunma belirtinizdir![]()
Önemli bir konu doktorunuza mutlaka sorun sakın atlamayınKızlar bende yarın transfer olacağım çok heyecanlıyım korkuyorum da, dondurulmuş embriyo transferi olacak , estrofem ve progestan fitil , fitilin tansfer günü kullanma dediler estrofemnhakkimda bisehly demediler transfer günü de kullanılıyor mu
Rahat olun kasılmayın strese girmeyin transferde hiç bişey hissetmiyorsunuz sonrası 2 gün dikkat edin ağar kaldırmayın uzanmayın eğilmeyin sonrası yine dikkat ederek hayatınıza dönün bence :) ve en önemlisi devamlı yatmayın kan akışı için :) beslenmenize dikkat edin ben böyle devam ediyorum en azından :)Transfer günü için ve sonrası için neler önerirsiniz
Bana kullan demişlerdi ben transfer sabahı fitili de estrofemi de kullanmıştım saat 8de ilaçlarımı halletmiştim 12de transferim olmuştu o saate kadar her türlü kullanmamda gerekirdi zaten ama sizin sormanız lazım her bir noktayı kaçırmayın lütfen herkesin tedavisi farklı olabiliyorKızlar bende yarın transfer olacağım çok heyecanlıyım korkuyorum da, dondurulmuş embriyo transferi olacak , estrofem ve progestan fitil , fitilin tansfer günü kullanma dediler estrofemnhakkimda bisehly demediler transfer günü de kullanılıyor mu
Beslenme olarak nelere dikkat etmeliyizRahat olun kasılmayın strese girmeyin transferde hiç bişey hissetmiyorsunuz sonrası 2 gün dikkat edin ağar kaldırmayın uzanmayın eğilmeyin sonrası yine dikkat ederek hayatınıza dönün bence :) ve en önemlisi devamlı yatmayın kan akışı için :) beslenmenize dikkat edin ben böyle devam ediyorum en azından :)
Ben hergün yarım avokado yumurta ceviz kahvaltıda yiyorum sornasında da evde yemek yemeye dikkat ediyorum normal düzenimi değiştirmedim illa salatam ve teyzinyağlı bi yemeğim oluyor :)Beslenme olarak nelere dikkat etmeliyiz
Kendiniz yemek yapıyor musunuz transfer sonrası ayakta vs durmak sorun olur muBen hergün yarım avokado yumurta ceviz kahvaltıda yiyorum sornasında da evde yemek yemeye dikkat ediyorum normal düzenimi değiştirmedim illa salatam ve teyzinyağlı bi yemeğim oluyor :)