Ekim transferleri…😏

Çok şükür Rabbim tamamına erdirsin inşllah ikinci çizgi belirgin bayağı ikiz olabilir mi acep
Çok teşekkür ederimm Rabbim devamını nasip etsinn ayy insallah cok isterim ama kurudukça daha belirgin oldu o yüzden bilemiyorum ki hiç sen bu sabah tekrarladin mii

Çok teşekkür ederimm Rabbim devamını nasip etsinn ayy insallah cok isterim ama kurudukça daha belirgin oldu o yüzden bilemiyorum ki hiç sen bu sabah
Olur olur inan inşllah sağlıklı da olur Ya yaptım da öyle pek bi fark olmadı çizgide biraz canım sıkıldı iki günde bir artış diyorlar yarın yapmam lazımdı herhalde bilemedim

Olur olur inan inşllah sağlıklı da olur Ya yaptım da öyle pek bi fark olmadı çizgide biraz canım sıkıldı iki günde bir artış diyorlar yarın yapmam lazımdı herhalde bilemedim
Aminn hepimizinkiEvet iki günde bir daha iyi olur bir de baslardayken kucuk kucuk artarmis beta. Hangi test markasını kullanıyorsunuz?

Benim göğüsler dolgun ve hassas en belirgin olan. Tabi kimileri regl oluyomuş bu belirtiyle kimileri de hamile Psikolojim elden gidiyor
Ayy benimkilerde fenaa bana ilk ipucu oradan geldi de ilaç etkisi de olabilir diye kondurmamistim

Ben hep internetten aliyorumm ama eczanede de vardir
Bizim evin altındakinde bu aldığım marka vardı bugün pazar nöbetçi eczanede az ileride var bir tane kuzenimi şimdi gönderdim eğer varsa alacak eğer farklı bir marka varsa benimki dışında onu da al dedim denemenin zararı yok yarın ilk idrarla farklı bir marka denerim olmazsa.

Olurr ,artimed yalancı pozitif çıkarıyor haberiniz olsunn

Hmm onu da ilk defa duydum ben hep dediğim markayı yapıyorum yaa
Hahhhaaaa benim ilk tüp bebek denememdi aslında bu kadar sabırsız olacağımı tahmin etmiyordum meğer dayanılmıyormuş yoksa stoklardım bildiğim bi marka zaten. Neyse inşşşş bu tedavim ilk ve son olur da hiç almaya gerek kalmaz diyelim

Amin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…