Çok teşekkür ederimm Rabbim devamını nasip etsinnÇok şükür Rabbim tamamına erdirsin inşllahikinci çizgi belirgin bayağı ikiz olabilir mi acep
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimm Rabbim devamını nasip etsinnÇok şükür Rabbim tamamına erdirsin inşllahikinci çizgi belirgin bayağı ikiz olabilir mi acep
![]()
Olur olur inan inşllah sağlıklı da olurÇok teşekkür ederimm Rabbim devamını nasip etsinnayy insallah cok isterim ama kurudukça daha belirgin oldu o yüzden bilemiyorum ki hiç
sen bu sabah
Canım bu arada transferin ekim 6 mıydı? Bir de bi belirtin var mıÇok teşekkür ederimm Rabbim devamını nasip etsinnayy insallah cok isterim ama kurudukça daha belirgin oldu o yüzden bilemiyorum ki hiç
sen bu sabah tekrarladin mii
Aminn hepimizinkiOlur olur inan inşllah sağlıklı da olurYa yaptım da öyle pek bi fark olmadı çizgide biraz canım sıkıldı iki günde bir artış diyorlar yarın yapmam lazımdı herhalde bilemedim
Evett , yani pek yok ara ara belki ve kasik ağrısı o kadarr . Senin var miiCanım bu arada transferin ekim 6 mıydı? Bir de bi belirtin var mı
Benim göğüsler dolgun ve hassas en belirgin olan. Tabi kimileri regl oluyomuş bu belirtiyle kimileri de hamileEvett , yani pek yok ara ara belki ve kasik ağrısı o kadarr . Senin var mii
Vula life sanırım sizin ki?Aminn hepimizinkiEvet iki günde bir daha iyi olur bir de baslardayken kucuk kucuk artarmis beta. Hangi test markasını kullanıyorsunuz?
Ayy benimkilerde fenaaBenim göğüsler dolgun ve hassas en belirgin olan. Tabi kimileri regl oluyomuş bu belirtiyle kimileri de hamilePsikolojim elden gidiyor
![]()
İlk defa duydum o markayı. Predictor early olan. Bence cok hassas ve guvenilirrVula life sanırım sizin ki?
Alırım eğer bulursam yakın olan eczanelerde bir de onu deneyeyimİlk defa duydum o markayı. Predictor early olan. Bence cok hassas ve guvenilirr
Ben hep internetten aliyorumm ama eczanede de vardirAlırım eğer bulursam yakın olan eczanelerde bir de onu deneyeyim
Bizim evin altındakinde bu aldığım marka vardı bugün pazar nöbetçi eczanede az ileride var bir tane kuzenimi şimdi gönderdim eğer varsa alacak eğer farklı bir marka varsa benimki dışında onu da al dedim denemenin zararı yok yarın ilk idrarla farklı bir marka denerim olmazsa.Ben hep internetten aliyorumm ama eczanede de vardir
Freely marka varmış erken gebelik markasında onu aldım fiyatı uygun pek iyi değil ama deneyelimİlk defa duydum o markayı. Predictor early olan. Bence cok hassas ve guvenilirr
Olurr ,artimed yalancı pozitif çıkarıyor haberiniz olsunnBizim evin altındakinde bu aldığım marka vardı bugün pazar nöbetçi eczanede az ileride var bir tane kuzenimi şimdi gönderdim eğer varsa alacak eğer farklı bir marka varsa benimki dışında onu da al dedim denemenin zararı yok yarın ilk idrarla farklı bir marka denerim olmazsa.
Hmm onu da ilk defa duydumFreely marka varmış erken gebelik markasında onu aldım fiyatı uygun pek iyi değil ama deneyelim
HahhhaaaaHmm onu da ilk defa duydumben hep dediğim markayı yapıyorum yaa
Amin aminnnHahhhaaaabenim ilk tüp bebek denememdi aslında bu kadar sabırsız olacağımı tahmin etmiyordum meğer dayanılmıyormuş yoksa stoklardım bildiğim bi marka zaten. Neyse inşşşş bu tedavim ilk ve son olur da hiç almaya gerek kalmaz diyelim
![]()
Günaydın canım bu sabah ki teste bakar mısınAmin aminnn![]()