Ekim transferleri…😏

Ohh cok sukur duymak istediğim cümle bu ama benimki hala kan peşinde biraz gıcık oldum hangi gün gideceksin bizim demek ki aynı olacak seninle
Olsun ver rahatlasın doktor hoca haftaya dedi de ben gider miyim hemen bilemedim bi git bakalım sana hangi gün diyecek bana da söyle :))

Olsun ver rahatlasın doktor hoca haftaya dedi de ben gider miyim hemen bilemedim bi git bakalım sana hangi gün diyecek bana da söyle :))
Tamam canım haber veririm cok gec derse bende erkenden baskasin giderim diye düşünüyorum ya bari tek mi çift mi onu goreyimm yani beta 3000 i geçince gozukuyormus bakalım yarin ki betama göre bakarız. 1500 civarında çıkana 2 gün sonra gel demişler gormus vajinal ultrason da

Kızzz ne acelen var haftaya gel dedi ben biraz daha geç gitmeyi düşünüyorken sen erken mi gitmek istiyorsun bi bakalım ne bekliyor bizi inşllahh mutlulukla sağlıkla ilerleriz

Kızzz ne acelen var haftaya gel dedi ben biraz daha geç gitmeyi düşünüyorken sen erken mi gitmek istiyorsun bi bakalım ne bekliyor bizi inşllahh mutlulukla sağlıkla ilerleriz
Ayy ben cok merak ediyorum ya ilk randevumuz görüntülü düşünsene icim kıpır kipir amin amin inşallah Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayy ben cok merak ediyorum ya ilk randevumuz görüntülü düşünsene icim kıpır kipir amin amin inşallah Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaşarız inşllahhh en güzel en sorunsuz haliyle.. İlk çocuk değil mi? Benim bi kızım var 7 yaşında :)

Yaşarız inşllahhh en güzel en sorunsuz haliyle.. İlk çocuk değil mi? Benim bi kızım var 7 yaşında :)
Evet seneler sonra ilk çocuk ikinci transfer başka dondurulmuş yumurtam da kalmadı ilki de kimyasal olmuştu o yüzden böyle pır pır ediyorum Allah bağışlasın kizinizi massallah

Çok sağolun darısı tüm isteynlere inşaAllah
Aminn inşallah kaçıncı günde test yaptn bende sanırım yarın 10 gün sabah ilk idrar test yapmayi düşünüyorum mutluluğunuz bize de umut oldu sağlıcakla ilerlesinler inşallah

Aminn inşallah kaçıncı günde test yaptn bende sanırım yarın 10 gün sabah ilk idrar test yapmayi düşünüyorum mutluluğunuz bize de umut oldu sağlıcakla ilerlesinler inşallah
Merhabalar transferiniz hayırlı uğurlu olsun sonucu güzel olsun Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın. 5. Gün erken gebelikte var yok arası silik çizgi görmüştüm inşllahhh sabah sizde net çizgiyle öğrenirsinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…