Hayir hiç sorun degil hayırlı olsunn. Başlarda zaten az başlar sonra güzel yukselirArkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi
Merhabalar çok çok aminnnArkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi
Nerelerdesinnnn test yaptn mıı?Yarın sabah tekrarlayacagim ben koyulaşma ümidi ile
Evet yaptim sanki daha koyu cikti gibi geldi banaNerelerdesinnnn test yaptn mıı?
Hadi inşllahhhhEvet yaptim sanki daha koyu cikti gibi geldi bana
Sen bize uyma bence inan pisikolojim alt üst oldu tavsiye etmiyorum aslaaaKızlar ya ben test yapmicam diye söz verdim ama sizi böyle görünce bana da bir gaz geliyor:) transfer gunu hariç 5. günüm bugün:)
Ama ne biliyim ya sabredebilsek güzel de bakalımSen bize uyma bence inan pisikolojim alt üst oldu tavsiye etmiyorum aslaaa
Sonuçlarımız güzel olsun bebeğimiz bizimle olsun Rabbim yardımcımız olsun cümletenAma ne biliyim ya sabredebilsek güzel de bakalım
Aminnn inşAllahhh :)Sonuçlarımız güzel olsun bebeğimiz bizimle olsun Rabbim yardımcımız olsun cümleten
Nasıl gdiyorr naptın?Evet yaptim sanki daha koyu cikti gibi geldi bana
Ayy dün 242 ile öğrendik elhamdülillah. Yarın tekrar verecegimNasıl gdiyorr naptın?
Hadi gözün aydınAyy dün 242 ile öğrendik elhamdülillah. Yarın tekrar verecegimsen naptinn
AaminnnnHadi gözün aydınbende 9. Gün 111 dün yani 11. Gün 249 ile öğrendim sağlıkla devam edelim inşllah
Hoca istemedi ama ben yapacağımı söyledim olur dedii yarın veririm tekrardanAaminnnntekrardan kan istediler mii
Kan verdim sonuç bekliyorum sen naptnn canımHadi gözün aydınbende 9. Gün 111 dün yani 11. Gün 249 ile öğrendim sağlıkla devam edelim inşllah
Canımm naptınnAyy dün 242 ile öğrendik elhamdülillah. Yarın tekrar verecegimsen naptinn
Dün 561 geldi canimm elhamdülillah yarin da verip ona göre kese randevusu ayarlayacaklar. Sen naptinnCanımm naptınn
ParadiseeAyy dün 242 ile öğrendik elhamdülillah. Yarın tekrar verecegimsen naptinn
Çok şükür benim de bugün 561di hoca haftaya gel dediDün 561 geldi canimm elhamdülillah yarin da verip ona göre kese randevusu ayarlayacaklar. Sen naptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?