Allah razi olsun cnm.benim yikama islemi yapilmadi cnm.nasip yaa Allah ol dedikten sonra hicbir engel yokBosa kafani takma canim. Dr bana spermleri rahmin icine veriyoruz ve biz enjeksiyonu cikardigimizda geri akmasi mumkun degil dedi. Gelen sjvi da basta rahmi yikiyorlar islemden once odur cunku islem sirasinda bana soyledi. Y.disinda yatirmiyorlamis genelde isteyen olursa 10 dakika dinlensin diye yatiriyorlarmis bosa uzuldugunle kalirsin. Insallah tutunur hepimizinki
Amiinnn cnm..evet kafadan atmak pek mumkun degilİnşallah hepimizin aşılaması tutar kızlar şimdi en zoru beklemek Allahım nolur hepimize yardım et hepimizin tutsun çifter çifter bebkler ver Allahım nolur benim beşinci gün bitti ama bi an olsun aklımdan çıkmıyor ne yapacağını şaşırdım bakır de geçmiyor dua adelim birbirimize kızlar
Benimde bugun asilamam oldu mesela bu aksamda iliski ve iki gun daha sonra gun asiri iki gun dahaKızlar size ilski dedimi bana dört gün üst üste dedi ama hiç içimden gelmiyo ya doktor söyleyince önceki klomen tedavilerinde de böyle olmuştum size nasıl önerdi
seninde hayırlı olsun.kanama nedeni hafif rahimi zedeleyip bebeğin tutunmasını sağlamak için yapılmış bir işlem olabilir. 10 dk yatırmalarına takılı kalma hiç olcağı varsa 1 dk da yeterli olur. sperm çok olduğu içinde ıslaklık hissetmiş olabilirsin .geri gelmeside normal.Hayirli olsun cnm benimde asilamam yapildi bugun.canim yandi eve geldigimd kanamam oldu.bide 10dk yattim kalabalik diye yatirmadilar cok sinir oldum...kalkarken bile islandim camasirim islakti geri geldi bile...3gun ust uste iliski dedi.baska ilac falan da vermedi
Ben de sonlara geldim 10 gun bitti bileİnşallah hepimizin aşılaması tutar kızlar şimdi en zoru beklemek Allahım nolur hepimize yardım et hepimizin tutsun çifter çifter bebkler ver Allahım nolur benim beşinci gün bitti ama bi an olsun aklımdan çıkmıyor ne yapacağını şaşırdım bakır de geçmiyor dua adelim birbirimize kızlar
Benim doktorum aşılama yaptıgı gün akşamıda ilişkide bulunun dedi ama biz yapmadık canım eşim 00:30 da işten geldi yorgunum dedi bende ses etmedim gündüzünden de hastanede yoruldu oraya koştur buraya koştur nasip kısmet artık hayırlısıKızlar size ilski dedimi bana dört gün üst üste dedi ama hiç içimden gelmiyo ya doktor söyleyince önceki klomen tedavilerinde de böyle olmuştum size nasıl önerdi
Hayirlisi artik canim.bekleyip gorecegiz.ne zaman test yapacanseninde hayırlı olsun.kanama nedeni hafif rahimi zedeleyip bebeğin tutunmasını sağlamak için yapılmış bir işlem olabilir. 10 dk yatırmalarına takılı kalma hiç olcağı varsa 1 dk da yeterli olur. sperm çok olduğu içinde ıslaklık hissetmiş olabilirsin .geri gelmeside normal.
bana 1 gün arayla ilişki dediler 1 de vaginal jel verdiler sabah akşam.
sağolasın hepimizinki hayırlı olur umarım.Hayırlı olsun canim inşallah tutunur bebisin.benimde 2.aşilamam bende ilkinde pek bisi hissetmemistim 2.sinde biraz daha acidi canim. Ama 1gunluk biseydir yarına geçer inşallah.
14 gün sonra dedilerde bende iğne etkisi 10. günde geçiyor. 10 günden sonra bakarım artık dayanabilirsem beklerim 2 pazartesi :)Hayirlisi artik canim.bekleyip gorecegiz.ne zaman test yapacan
Aminnn inşallah tutarlar bu sefer inşallah hemen hemen aynı zamanda olmuşuz bnde geçen hafta salı oldumİnşallah hepimizin aşılaması tutar kızlar şimdi en zoru beklemek Allahım nolur hepimize yardım et hepimizin tutsun çifter çifter bebkler ver Allahım nolur benim beşinci gün bitti ama bi an olsun aklımdan çıkmıyor ne yapacağını şaşırdım bakır de geçmiyor dua adelim birbirimize kızlar
Bana ilk gün önermedi ondan sonra da gün aşırı dedi bnde 2 yaptım daha gerek yok :)Kızlar size ilski dedimi bana dört gün üst üste dedi ama hiç içimden gelmiyo ya doktor söyleyince önceki klomen tedavilerinde de böyle olmuştum size nasıl önerdi
Ayyy hiç bişey kalmamış inşallah güzel sonuçlar alırız bizim topikde ilk sen öğrenirsin inşallah ilk haberimiz güzel olurBen de sonlara geldim 10 gun bitti bile
Insallah canimAyyy hiç bişey kalmamış inşallah güzel sonuçlar alırız bizim topikde ilk sen öğrenirsin inşallah ilk haberimiz güzel olur
cnm rahimi nası yıkıyorlar yani ilaç mı veriyolarBosa kafani takma canim. Dr bana spermleri rahmin icine veriyoruz ve biz enjeksiyonu cikardigimizda geri akmasi mumkun degil dedi. Gelen sjvi da basta rahmi yikiyorlar islemden once odur cunku islem sirasinda bana soyledi. Y.disinda yatirmiyorlamis genelde isteyen olursa 10 dakika dinlensin diye yatiriyorlarmis bosa uzuldugunle kalirsin. Insallah tutunur hepimizinki
Ben de yaptigini anlamadim o soyledi rahminesivi sıktım dedi sagolsun konuskan birkadin muayenede de her seyi gosteriyordu. Iceriden spermin akmasi mumkun degil dedi aklina takilmasin bosuna. Rahatlatmak icin soylemiyorum canim seni. Ben de islemden once sordum bu soruyu ondan biliyorumAllah razi olsun cnm.benim yikama islemi yapilmadi cnm.nasip yaa Allah ol dedikten sonra hicbir engel yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?