aynıyız sanırım cnam benimde yumurtlamayla ilgili sorun yok o zaman aşılama istiyorum dediğim zaman bana da senin dediğin gonalf 75 verecek demekki büyük ihtimal peki senin kaç yumurtan gelişmişti cnm bu iğneyle kç gün kullandın iğneyi cnmTatlım doktorun ona göre dozunu ayarlar benimde yumurtalarda bi sıkıntı yok bana gonalf 75 lık vurdurdu en düşük dozu bu dedi zaten kontrole de çağırır takip eder kafana takma orasını önce doktoruna güvenmen lazım kendini bırak sonrası Allah kerim olmıcaksa herşey yolundaysada olmayabilir ben hep şey düşündüm mesela ufacık bi hasta olsam doktor bi ilaç verecek ilacın vesilesiyle
Le Rabbimin de izniyle iyi olucam deriz ya o gibi bunu da öyle düşündüm doktorun vesilesi Rabbimin izni ve inşallah olucak inşallah nasip eder Rabbim
incir + havuç kürü canım ben denemedim ama internette okudugum kadarıyla öyle yazıyor, benim yumurtalık rezervim azaldıgı için doktorum dedi beklemeyelim eger tutmazsa hemen yapalım diye hayırlısı bakalım, sen hiç aşılama yaptırmadınmı canım?cnm bende olmazsa hemen tüp bebek diye düşünüyürom ama ilk önce bi deneyelim diyorum aşılamayı daha doğrusu doktorum diyor yıl sonuna kadar zaman tanı dedi bana eğer olmazsa tüp yapalım tamam dedi yani bana kalsa hemen tüp dedim ama kısmet tabi ya tüp de kesin olacak diye birşey yok tabi ben bi regl olsam da artık bende yumurta büyütmeye başlasam kızlar yaaa bu arada yumurtayı çatlatmak için bildiğiniz en iyi kür falan ne dir
Insallah canimben de cok isterim ilk haberin hayirli olmasini ve hepinize moral olmasini zaman yaklastikca gerginlik de artiyo tabiki Allah hepimizin dualarimizi kabul eder insallah..
aşılama gününü de sayarsam 8. gün bnde de sadece ayaklarımı ısıtamıyorum ama ağrım falan yok çok şükür ilk 2 aşılamamda 7. gün adet ağrılarım başlamıştıKızlar bugün kaçıncı gündesiniz ben altıncı gün deyim göğüslerini bomba gibi sizde varmı değişiklik
aynıyız sanırım cnam benimde yumurtlamayla ilgili sorun yok o zaman aşılama istiyorum dediğim zaman bana da senin dediğin gonalf 75 verecek demekki büyük ihtimal peki senin kaç yumurtan gelişmişti cnm bu iğneyle kç gün kullandın iğneyi cnm
incir + havuç kürü canım ben denemedim ama internette okudugum kadarıyla öyle yazıyor, benim yumurtalık rezervim azaldıgı için doktorum dedi beklemeyelim eger tutmazsa hemen yapalım diye hayırlısı bakalım, sen hiç aşılama yaptırmadınmı canım?
yok cnm ilk aşılama olacak birde benim eşimden sperm testi istemedi hiç kızlar onun istenmesi şart mıincir + havuç kürü canım ben denemedim ama internette okudugum kadarıyla öyle yazıyor, benim yumurtalık rezervim azaldıgı için doktorum dedi beklemeyelim eger tutmazsa hemen yapalım diye hayırlısı bakalım, sen hiç aşılama yaptırmadınmı canım?
şuan 3 yumurrtayla mı aşılama yaptırdın cnm inş allah gönlüne göre versin kısmette vrasa 3üz de olabilir, peki aşılamadan sonra kontrol oluyor mu doktor bakıyor mu yani yumurtalar çatlamış mı çatlamamış mı diyeYedi kullandım canım dediğim gibi doktor dozunu ayarladığı için ben hatta çok şaşırdım ben şöyle altı yedi tane bekliyodum normalde klomenle de 2 tane oluyordu hatta miniklerde oluyordu ki bi sonraki ay zamansız catlayip ara kanamaya neden oluyordu bu sefer uç olunca şaşırdım ay Allahım inşallah tutar bide üçüz oluyormuş amann Allahım evlere senlk ay hayaller umutlar çok yüksek birede raziyim yeterli sağlıklı hayirlisiyla olsun
bende de göğüs ağrısı dışında hiç bişey yok ve bu beni üzüyor çünkü zaten göğüs ağrısı dışında hiç ağrım olmaz benim regl öncesi o yüzden en ufak belirtilerin peşindeyim..aşılama gününü de sayarsam 8. gün bnde de sadece ayaklarımı ısıtamıyorum ama ağrım falan yok çok şükür ilk 2 aşılamamda 7. gün adet ağrılarım başlamıştıinşallah bu sefer tutar
istemesi lazımdı canım bizim benim sonuçlara bakınca eşimden de istemişti, ileri hızlısına, sperm sayısına falan bakması lazım dı, Allah korusun eşinin sperm sayısı 0 sa yapılan aşılama boşa yapılmış olur.yok cnm ilk aşılama olacak birde benim eşimden sperm testi istemedi hiç kızlar onun istenmesi şart mı
şuan 3 yumurrtayla mı aşılama yaptırdın cnm inş allah gönlüne göre versin kısmette vrasa 3üz de olabilir, peki aşılamadan sonra kontrol oluyor mu doktor bakıyor mu yani yumurtalar çatlamış mı çatlamamış mı diye
Benimde 3. Aşılamam dün yapıldı. Ilk aşılamam tutmuştu ama 16. Hafta meleğimi kaybettim maalesefsonra tahliller, tetkiklerle geçti nerdeyse 2 yıl olacak. 2. Aşılamam negatif. Inşallah bu sefer meleğimi kucağıma alırım. Yoksa biz de tüp bebeğe geçeceğiz. Bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah'ım
hap ile 5 günde yeterli olgunluğa erişiyor desek yeridir. iğneinn dozunu sadece birden fazla yumurta büyütmek için ayarlıyorlar hızla gelişirse hemen aşılama günü veriyorlar zaten 16 mm ken gün verirler 18-19 mm ken çatlatırlar 22 mm olduğunda genelde geç kalınmış derler iptal ederlerpeki cnm bu iğne vurulma sonrasında ya yumurtalar olması gerekenden daha hızlı büyürde günü gelmeden çatlarsa yada çatlayacak duruma gelirse ne oluyor o zaman cnkü benim ilaçla 12 günde yumurtalarım 22 mm olmuştu ki ben 28 günde adet görürüm ve 14 gün yumurtlama günüm ama daha 12 günde bence çok büyümüşlerdi ilk kez hap kullanıyordum anlamadım doktoruma da soramadım şimdi iğne daha etkili diyorlar ya ondan korkuyorum
Nasilsin agrin sizin var mi.bende hicbir sey yokhap ile 5 günde yeterli olgunluğa erişiyor desek yeridir. iğneinn dozunu sadece birden fazla yumurta büyütmek için ayarlıyorlar hızla gelişirse hemen aşılama günü veriyorlar zaten 16 mm ken gün verirler 18-19 mm ken çatlatırlar 22 mm olduğunda genelde geç kalınmış derler iptal ederler
sağolasın. göğüs uçlarım şişti ve acıyor regl olacakmışım gibi bel ağrımda var. verdikleri jeli kullanmadım. jel daha kötü yapacak . sende durumlar nasıl.Nasilsin agrin sizin var mi.bende hicbir sey yok
Benim ilk asilamda goguslerim fena sismisti gerilmisti.ama bunda hiccc sisme agri sizi yok su an.belim igneye basladigimdan beri agriyordu zaten.kasik agrim falan yoksağolasın. göğüs uçlarım şişti ve acıyor regl olacakmışım gibi bel ağrımda var. verdikleri jeli kullanmadım. jel daha kötü yapacak . sende durumlar nasıl.
keşke jeli kullansaydın canım bebegin tutunmasını kolaylaştırıyormuş, bende jel kullanıyorum öyle fazla bi agrım yoksağolasın. göğüs uçlarım şişti ve acıyor regl olacakmışım gibi bel ağrımda var. verdikleri jeli kullanmadım. jel daha kötü yapacak . sende durumlar nasıl.
Benim ilk asilamda goguslerim fena sismisti gerilmisti.ama bunda hiccc sisme agri sizi yok su an.belim igneye basladigimdan beri agriyordu zaten.kasik agrim falan yok
jel normalde ilk gün kullanılmaya başlıyorda ben ilişki yaşamadan kullanmak istemedim. geçen sefer zorlanmıştık. bu akşam kullanmaya başlayacağım.keşke jeli kullansaydın canım bebegin tutunmasını kolaylaştırıyormuş, bende jel kullanıyorum öyle fazla bi agrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?