Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynıyız sanırım cnam benimde yumurtlamayla ilgili sorun yok o zaman aşılama istiyorum dediğim zaman bana da senin dediğin gonalf 75 verecek demekki büyük ihtimal peki senin kaç yumurtan gelişmişti cnm bu iğneyle kç gün kullandın iğneyi cnm

incir + havuç kürü canım ben denemedim ama internette okudugum kadarıyla öyle yazıyor, benim yumurtalık rezervim azaldıgı için doktorum dedi beklemeyelim eger tutmazsa hemen yapalım diye hayırlısı bakalım, sen hiç aşılama yaptırmadınmı canım?

Insallah canim ben de cok isterim ilk haberin hayirli olmasini ve hepinize moral olmasini zaman yaklastikca gerginlik de artiyo tabiki Allah hepimizin dualarimizi kabul eder insallah..
Kızlar bugün kaçıncı gündesiniz ben altıncı gün deyim göğüslerini bomba gibi sizde varmı değişiklik
aşılama gününü de sayarsam 8. gün bnde de sadece ayaklarımı ısıtamıyorum ama ağrım falan yok çok şükür ilk 2 aşılamamda 7. gün adet ağrılarım başlamıştı inşallah bu sefer tutar

Yedi kullandım canım dediğim gibi doktor dozunu ayarladığı için ben hatta çok şaşırdım ben şöyle altı yedi tane bekliyodum normalde klomenle de 2 tane oluyordu hatta miniklerde oluyordu ki bi sonraki ay zamansız catlayip ara kanamaya neden oluyordu bu sefer uç olunca şaşırdım ay Allahım inşallah tutar bide üçüz oluyormuş amann Allahım evlere senlk ay hayaller umutlar çok yüksek birede raziyim yeterli sağlıklı hayirlisiyla olsun

Kızlar ya aklımızı karıştırmayım ama kafama gore kur denedin prolaktin km yükseldi bi yeri yapayım derken bi yeri bozdum şuan incire yaklasmiyorum bile yine de siz bilirsiniz sarearjin

yok cnm ilk aşılama olacak birde benim eşimden sperm testi istemedi hiç kızlar onun istenmesi şart mı

şuan 3 yumurrtayla mı aşılama yaptırdın cnm inş allah gönlüne göre versin kısmette vrasa 3üz de olabilir, peki aşılamadan sonra kontrol oluyor mu doktor bakıyor mu yani yumurtalar çatlamış mı çatlamamış mı diye

bende de göğüs ağrısı dışında hiç bişey yok ve bu beni üzüyor çünkü zaten göğüs ağrısı dışında hiç ağrım olmaz benim regl öncesi o yüzden en ufak belirtilerin peşindeyim..

Slm kızlar benimde aşılamadan sonra bugün 7.gün kasiklarimda ağrı var birde çok koyu beyaz akintim var,Dr aradim akıntı normal dedi kasik ağrısı içinde minoset iç gecmezse gel dedi. Allahım 7gundur sürekli vücudumu dinliyorum elimde olmadan.Rabbim yüzümuzu guldursun insallah.

Merhaba arkadaşlar ben de dün asilama yaptırdım.Bu ikinci denememiz. Ilki tutmadi. Progestan kullaniyor musunuz.kapsul mu jel mi.

yok cnm ilk aşılama olacak birde benim eşimden sperm testi istemedi hiç kızlar onun istenmesi şart mı
istemesi lazımdı canım bizim benim sonuçlara bakınca eşimden de istemişti, ileri hızlısına, sperm sayısına falan bakması lazım dı, Allah korusun eşinin sperm sayısı 0 sa yapılan aşılama boşa yapılmış olur.

Evet üç yumurtamsı vardı ama aşılama sabahı hafif kahverengi lekem geldi çok da ağrım oldu doktora dedim bu yumuoşlar erken çatladı herhalde aşılama boşa gitmesin dedim o da olur öyle bişi olmaz zaten dün çatlatmıştır istediğimiz o gibisinden konuştu muayene olmak istedim ama yapmadı bakalım nasip artık on gün sonra belli olur herhalde

Benimde 3. Aşılamam dün yapıldı. Ilk aşılamam tutmuştu ama 16. Hafta meleğimi kaybettim maalesef sonra tahliller, tetkiklerle geçti nerdeyse 2 yıl olacak. 2. Aşılamam negatif. Inşallah bu sefer meleğimi kucağıma alırım. Yoksa biz de tüp bebeğe geçeceğiz. Bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah'ım

Amin canım tutar inşallah bu sefer asilamadan sonra ne gibi belirtilerin olmuştu hatirliyomusun canını sikmayacaksa biraz anlatır misin

hap ile 5 günde yeterli olgunluğa erişiyor desek yeridir. iğneinn dozunu sadece birden fazla yumurta büyütmek için ayarlıyorlar hızla gelişirse hemen aşılama günü veriyorlar zaten 16 mm ken gün verirler 18-19 mm ken çatlatırlar 22 mm olduğunda genelde geç kalınmış derler iptal ederler

Nasilsin agrin sizin var mi.bende hicbir sey yok

sağolasın. göğüs uçlarım şişti ve acıyor regl olacakmışım gibi bel ağrımda var. verdikleri jeli kullanmadım. jel daha kötü yapacak . sende durumlar nasıl.
Benim ilk asilamda goguslerim fena sismisti gerilmisti.ama bunda hiccc sisme agri sizi yok su an.belim igneye basladigimdan beri agriyordu zaten.kasik agrim falan yok

sağolasın. göğüs uçlarım şişti ve acıyor regl olacakmışım gibi bel ağrımda var. verdikleri jeli kullanmadım. jel daha kötü yapacak . sende durumlar nasıl.
keşke jeli kullansaydın canım bebegin tutunmasını kolaylaştırıyormuş, bende jel kullanıyorum öyle fazla bi agrım yok

Benim ilk asilamda goguslerim fena sismisti gerilmisti.ama bunda hiccc sisme agri sizi yok su an.belim igneye basladigimdan beri agriyordu zaten.kasik agrim falan yok
keşke jeli kullansaydın canım bebegin tutunmasını kolaylaştırıyormuş, bende jel kullanıyorum öyle fazla bi agrım yok
jel normalde ilk gün kullanılmaya başlıyorda ben ilişki yaşamadan kullanmak istemedim. geçen sefer zorlanmıştık. bu akşam kullanmaya başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…