Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar bugun asılamanın 8,ci günü kan testi yaptırdım 1,5 çıktı sizce gebelik olsa az da olsa çıkarmıydı yoksa erken mi daha

Yok canım olmadım ama her an patlayacak gibi agrim var bacakların belim kasiklarim bide üşüme varki sorma gitsin hala umut etmek istiyorum bu ağrılar izin vermiyor sen naptin
bende agrı falan yok canım sadece üşüme var, o da bi üşüyorum bi yanıyorum menepoza girmiş gibi

Heh aynısı bende de var bi usuyom sanki için titriyo kanım cekiliyo gibi sonra geçiyor bide yanma geliyor hatta arkadaşıma dedim bugün çay içerken aynı menapozlu gibiyim bi usuyom bi yaniyom diye

İkinci aşılamada şans daha yüksek canım inşallah tutar seninki de...

Ay hadi inşallah. Madem öyle dediyse bekle perşembeyi bence.

kızlar merhaba bizde bu ay ilk aşılamızı yaptırmıstık ama sonuç negatif cok uzgunum ısallah ıkıncı pozıtıf cıkar allah butun ısteyenlere evlat nasıp etsın rabbım kımseye aratmasın eksıklıgını

çok üzücü biliyorum ama hayırlsı olsun artık. Benim de tutmadı, ikinciye başladım hemen muayenede kist oluşmadığı görüldü. şu an 4 ncü iğnedeyim bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacak

çok üzücü biliyorum ama hayırlsı olsun artık. Benim de tutmadı, ikinciye başladım hemen muayenede kist oluşmadığı görüldü. şu an 4 ncü iğnedeyim bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacak
İğne ye beden geçiyorlar acaba hap ax geldiği için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…