adetmi oldun canım?Kızlar progestan fitil olarak kullanırken adet olunur mu
adetmi oldun canım?
bende agrı falan yok canım sadece üşüme var, o da bi üşüyorum bi yanıyorum menepoza girmiş gibiYok canım olmadım ama her an patlayacak gibi agrim var bacakların belim kasiklarim bide üşüme varki sorma gitsin hala umut etmek istiyorum bu ağrılar izin vermiyor sen naptin
aynen canım, agız tadında bi deişiklik var mı senin de ?Heh aynısı bende de var bi usuyom sanki için titriyo kanım cekiliyo gibi sonra geçiyor bide yanma geliyor hatta arkadaşıma dedim bugün çay içerken aynı menapozlu gibiyim bi usuyom bi yaniyom diye
aynen canım, agız tadında bi deişiklik var mı senin de ?
hayırlısı canım bende bulantı yok ama agzımın tadı deişik gibi :)Yok canım hissetmedim öyle bisey de yemekten sonra midem bulanıyor ama benim adetten öncede bulanır midem genelde bakalım hayırlısı olsun inşallah
hayırlısı canım bende bulantı yok ama agzımın tadı deişik gibi :)
İkinci aşılamada şans daha yüksek canım inşallah tutar seninki de...
aslında perşembe düşünüyorum da belki dayanamaz yarında yaptırabilirim
inşallah canım rabbim isteyen herkese versin
cnm doktorum bana jel kullan dedi içinden 15 tane çıkıyo bittigi günün ertesi günü kanda baktır dedi yarın bitiyo jelim peeşembede yaptırmam lazım ama korkuyorum negatif çıkmasından onun içinde bekledim bu kadar belki adet olurum diye ama olmadım da bakalım belki yarın yaptırabilirim
Canim bence daha erken dollendiyse bile kana geçmemiş olabilir beta hcgselam kızlar bugun asılamanın 8,ci günü kan testi yaptırdım 1,5 çıktı sizce gebelik olsa az da olsa çıkarmıydı yoksa erken mi daha
amiiiinnn inşaaallaaah canımİnşallah hayırlı haberini alırız canim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasını inşallah
inşallah canım heyecan ve korku ikisi bir arada hayırlısı bakalımAy hadi inşallah. Madem öyle dediyse bekle perşembeyi bence.
Ay insallah geçmemiştir sabirsizlaniyorum ama böyle oluncada üzülüyorumCanim bence daha erken dollendiyse bile kana geçmemiş olabilir beta hcg
Selam canım nasılsın kaçıncı günün bugün daha sonuç öğrenmedin mi insallah hayırlı haberlerle gelirsininşallah canım heyecan ve korku ikisi bir arada hayırlısı bakalım
15. günüm canım inşallah hayırlısı bakalımSelam canım nasılsın kaçıncı günün bugün daha sonuç öğrenmedin mi insallah hayırlı haberlerle gelirsin
çok üzücü biliyorum ama hayırlsı olsun artık. Benim de tutmadı, ikinciye başladım hemen muayenede kist oluşmadığı görüldü. şu an 4 ncü iğnedeyim bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacakkızlar merhaba bizde bu ay ilk aşılamızı yaptırmıstık ama sonuç negatifcok uzgunum ısallah ıkıncı pozıtıf cıkar allah butun ısteyenlere evlat nasıp etsın rabbım kımseye aratmasın eksıklıgını
İğne ye beden geçiyorlar acaba hap ax geldiği için miçok üzücü biliyorum ama hayırlsı olsun artık. Benim de tutmadı, ikinciye başladım hemen muayenede kist oluşmadığı görüldü. şu an 4 ncü iğnedeyim bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?