Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok üzücü biliyorum ama hayırlsı olsun artık. Benim de tutmadı, ikinciye başladım hemen muayenede kist oluşmadığı görüldü. şu an 4 ncü iğnedeyim bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacak
işallah rabbım bu sefer bebegıne kavusturur

valla canım benım ben hep hap kullandım ıgne vermıyor doktor bana 3 kere catlatma ignesiyle denedık 3 kere asılama dedı olmassa tup bebek dedı bakalım hayırlısı sızde sorun neydı
Bizde sperm hareketligi azdı ben korunmayı bırakır bırakmaz klomen başladım 3 kez böyle denedik 1 kez aşılama yaptirdim aşılamadan sonraki ay hamile kaldım 8 haftalık ken kürtaj oldum kalp atışı alınamadı

Korkunun bi faydası yok muhakkak yuzlesecez bi şekilde inşallah pozitif okur da bu son korkuların olur tatlım Allah YARDİMCİN OLSUN canım aslında idrarda bile çıkması lazım silikte olsa öyle dilimi ama sana tavsiye bugün yaptırma yarını bekle kan tahlili için
Bugün 16. günüm oldu eşim gidip kan tahlilini yaptıralım bugün diyo çok hevesli, şu korkumu yenip bi gidebilsem

ah canım ya bende 3 kez klomen kullandım sımdı sonra catlmat ıgnesı bu ay asılama femara dıye bır ılac verdı ama sonuc negatıf bakalım benım esımdede sperm sayısı dusuk hızı dusuk hepsı var ıste ayy kıyamam allah saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp eylesın

Ay cok Heyecanlı ben duramazdım bu kadar git Öğren artık yaaa
zaten sonucun yarın çıkacak en azından kan vermiş olursun ay ben çatlıycam sen nasıl duruyosun yahu:))
Kızlar kanı verdim bekliyoruz 2 saate çıkar dediler dua edin inşallah hamileyimdir

Kızlar kanı verdim bekliyoruz 2 saate çıkar dediler dua edin inşallah hamileyimdir
Allahım inşallah cadıprenses en güzel haberi alır, bugun ve bundan sonraki günleri çok çok mutlu geçer, sağlıklı güzel bir bebeği olur ve evlerine mutluluk ve neşe getirir...Amin....çok heyecanlı inşallah tutarrrr :)

Amiiiin İnşallaaaah Güzel duan için çoook tşk ederim canım, rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inşallah :)

Amiiiin İnşallaaaah Güzel duan için çoook tşk ederim canım, rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inşallah :)
canım ne demek Allah dualrımızı kabul etsin inşallah, bize ve bizim gibi isteyen herkese ne kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir inşallah...canım inşallah tutar ama tutmazsa çok kendini üzme, Allah nasip eder inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz

kızlar yine negatif malesef 0,24 çıktı deger yarın gidip tüp bebek için başlıycam

herkesemerhabalr ilk bebeğime aşılama ile kavuştum ikinci bebeğim için 7 ekim saat 15.30 da aşılama yaptım bugün 14. gün b hcg değerim 36.5 çıktı çokmu düşük kızlar beni rahatlaın lütfen .

kızlar yine negatif malesef 0,24 çıktı deger yarın gidip tüp bebek için başlıycam
Hayırlısı olsun canım. Şu devletin tüp bebek şartı için ben de ikinciyi yapıyorum ama tüp bebekten sonuç alacağına eminim bu süreç aradan çıkmış oldu en azından öyle düşün. Allah yardım etsin bu süreçteki tüm arkadaşlarıma inşallah en kısa zamanda birbirimize güzel haberler veririz.

canım çok tebrik ederim. öncelikle şu an havalara uçuyor olman lazım içini sakın daraltma bak biz bu sonucu alsak havalara uçardık sen de lütfen şu anın mutluluğunu yaşa. sonucun da kesinlikle çok normal bence. olması gereken değerler arasında önemli olan da o. şimdi sevinmiyeceksin de ne zaman sevineceksin. Allahtan gelecek olana da kimse mani olamıyor olmaz ama ola ki ilerlemede bi sıkıntı oldu, buna o zaman üzülürsün herşeyin bi zamanı var ee anlatsana bize hamilelik belirtilerini göğüs ağrın falan var mı halen 14. günde neler değişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…