İnşallah heyecanın devam eder mınıgıne kavusursun canım :)
bız 16 aydır bebek ıstıyoruz bu sure ıcersınde olmadı hazıran ayında ben dr a gıttım vajınal muyane ve tahlıllerde bırsey cıkmadı dr um hersey normal bır yılı gecmıs esınden test ısteyecgım dedı eger esının testı normal cıkarsa hsg ısteyecegım 5 6 aylık bır deneme olsa takıp yapardım dedı.sonra esım test yaptırdı dr um sonuca baktı hız ve sayıda dusukluk var ürolojıye gorunsun varıkosel olabılır çocugunuz olur sayı ıyı dedı ( ml de sadece bırazcık dusukluk vardı )dedı esım urolojıye gıttı varıkosel cıkmadı dr da proxeed plus verdı ıkı ay kullan sonra tekrar test yaptır dedı bende benım dr mu aradım hocam durum boyle boyle bu sure ıcınde yapacagım brısey varmı dedım yok esının ıalclarının bıtmesını bekleyecegız dedı
dedımkı hoca sımdı degerler aynı olursa durumumuz ne olacak normal mı asılamamı nedır sonucu al gel oyle konuslaım dedı henuz bır yol cızılmedı ama hareket dusuklıgunde asılama oldugu ıcın ben ekımde esım test yaptırdıktan sonra asılama olur dıye dusunuyorum bu dr a gıtmeden son ayımız normal olurmu bılmıyorum ama bu ay ugrasacagız bakalım hareket baya dusuk bızım

sonumuz ne olacak nasıl bır yol ızlenecek hıc bılmıyorum