Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş tutar cnm da gerek kalmaz başka birşeye yani ihtimale bakarsak evet tüp te yüzde 80 diyorlar aşılama da yüzde 20 senin aşılma ne kadar tuttu cnm fiyat kaç yumurta gelişmişti
canım aşılama için 650, sperm yıkanması için 170, ilaçlar toplam 300 TL tuttu. 2 ymurtam büyümüştü biri 18 biri 17, bi de 13,5 vardı yaklaşık iki gün öncesinin değerleriydi bunlar. çatlatma iğnesi yapldıktan 31 saat sonra aşılamam yapıldı. henüz yumurtalarım çatlamamıştı. Dr. içeride hazır olarak beklesin spermler, yavaş olanlar da yol almış olsun dedi. hayırlısıyla bekliyoruz bakalım:)

Cnm bn 10 30 da oldum şimdi eve dönüş ama ilk defa böyle cnm yandı çok zor geçti sen ne yaptın inşallah tutar tüm istryenlerin
çok ilginç benim hiç acımadı ya. muayenede simir alınırken bile daha farkında oluyosun. demekki elden ele de değişiyo şaşırdım çok..

Cnm bn 10 30 da oldum şimdi eve dönüş ama ilk defa böyle cnm yandı çok zor geçti sen ne yaptın inşallah tutar tüm istryenlerin
benimde 12:05 de yapıldı canım doktorum 15 dk yatsan yeter dedi ben 30 dk yattım daha kalk diye gelen yoktu mecbur kalktım eşim beni eve bırakıp işe gideck diye, bende hiç agrı olmadı ama spermin ulaşınca sızısını hissettim o kadar rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah bu akşamada ilişkide bulunun dedi doktorum :)

kendını cok kazsıyorsan anestezılı yaptır asılamayı dıyecegım ama anestezılı hıc duymadım. eger tüp bebek yaptıracak paran varsa,durumun yerındeyse dırek tüp de yaptırabılırsın veya beklemek ıstemıyorum dıyosan ama tüp de garantı degıl,hemen olacak dıye bısey yok. bu ısler pahalı bılıyosun,bır de sımdı dolar arttı,fıyatlar dolar uzerınden hesaplanıyor. ben sahsen rapor ıcın asılama yaptırdım 2 defa. 2. asılamamı cuma gunu olacagım ınsallah,olmazsa raporumu alacagım,1 sene o raporu kullanma hakkım var.

cerrahpaşada yaptırdım. 122 profesor ucretı, 33 tl işlemde kullanılan malzeme ucreti,50 tl ilaç ucretı(2 kutu 75lik menogon, 1 kutu ovıtrelle)

cerrahpaşada yaptırdım. 122 profesor ucretı, 33 tl işlemde kullanılan malzeme ucreti,50 tl ilaç ucretı(2 kutu 75lik menogon, 1 kutu ovıtrelle)
Merhaba diğer topikte gördüm seni ordan profilden gördüm yazdıklarını canım
Fsh in yüksek çıkmış aşılamayla çok zaman kaybetme bence aşılamayla olur inşallah ama olmazsa tup bebeğe geçmelisin bildiğim kadarıyla
Olmayacak bir değere sahip değilsin ama zaman kaybetmek senin için çok da iyi değil
Birde kullanılan vitaminler var bunu tup bebek yaptıranlara sor istersen gerçekten ise yariyor lar

ben ozelde tüp bebek yaptırmak ıstıyorum. bi tüp bebek ucretı 5000,6000,7000 tl. dıye gıdıyor. ama raporla 3000e yapıyorlar. ılkınde de tutacak dıye bır garantı yok,o yuzden rapor cıkarmak ıstedım. ılkınde olmazsa dıger tüp bebek denemelerımde de ucret yarı yarıya olacak. o yuzden asılama yaptırmak zorundaydım unıversıtede rapor ıcın. haklısın zaman onemlı. ben bu durumla 8 mayısta tanıstım. 9 ekımde 2. asılamam olacak, 5 ayda rapor alabılmek ıcın baya yol katettım. normalde bı rapor cıkarmak cok uzun zaman alabılıyor ama benım ıslerım rast gıttı, hemen asılamaya yapıldı. bu 5 ayın ıcınde hıstereskopı de yapıldı,rahım fılmı de cekıldı. bı cok asamayı gectım. bakalım hayurlısı. tutmazsa 2. asılamam akımın sonlarına doğru tüp bebek tedavısına baslayacagım. ama merkez secmesı de zor. embrıyolog onemlı.

Arkadaşlar ya bnm çok feci migrenim tuttu parol içtim geçmedi napcam bana yardımcı olun ilacımı içsem bsy olur mu
canım evde vicks varsa alnına sür, karanlık odada uyumaya çalış, benimde bogazım agrıyo hapşuruyorum üşüttüm heralde, ama ilaç içmiyorum bişey olursa diye

merhaba arkadasşlar bende iğnelere başladım bu ay içerisinde aşılama yaptıracağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız

merhaba arkadasşlar bende iğnelere başladım bu ay içerisinde aşılama yaptıracağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
ocak ayında benim doktora gitmiştin gürkan hoca hatırladınmı beni canım ne yaptın aşılama yaptırdınmı? hsg çektirmiştin, şimdi aşılamaya yine gürkan hocayamı gidiyosun?

Back
X