Ekim'de doğum yapıp , 2.'ye hamile kalanlarınız var mı?

Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de bir gözün aydın istiyorum ama tam tersi sebepten. Sanırım bu grubun en tavşan çifti bizmişiz. Kimbilir belki de ilk çocuğunu 33 yaşında doğurmanın verdiği geç kalmışlık hissiyle biz geçen ay denemelere başlamıştık zaten. Dün yaptığım test sonucu pozitif. Herşey yeniden başlıyor. 4w+2yim bugün itibarıyla. Allah her isteyene istediği zamanda nasip etsin. Biliyorum delilik ama ben de delicesine mutluyum işte!

aaaaa inanmıyorummm,canım tebrikler...ne güzel yaşları arası az olacak ama tabii cesaret işi :))
Allah sağlıkla kucağına versin canım a.s.

nopmal doğum yapsaydım bende hemen hamile kallmak isteyenlerdendim ikisi birden büyüsün bitsin bu iş druma sorup en makul zamanda 2. hemen istiyorum

2. bebeği bende eşimle hemen isteyenlerdeniz:) İnşallah oğlum 2 yaşına doğru tekrar istiyoruz. Allah hayırlısıyla nasip eyler inşallahhh...

Gözünüz aydın. Allah sağlıcakla doğurmanızı nasip etsin...

Teşekkür ederim hepinize, aslında henüz havaya giremedim. Bilemiyorum nasıl büyüteceğim, ama artık bunları düşünmenin değil tadını çıkarmanın zamanı, değil mi?

Teşekkür ederim hepinize, aslında henüz havaya giremedim. Bilemiyorum nasıl büyüteceğim, ama artık bunları düşünmenin değil tadını çıkarmanın zamanı, değil mi?

öncelikle gözünüz aysın saglıkla gelsin inş. büyüklerin klişe bi lafı vardır ya dünya ya gelen büyür diye gerçekden öyle ilk bebek bence daha zor 2. daha kolay olur gibi geliyo bana

tebrikler canimm ..mutlu olman ne guzel ins. Allah kolaylik verir ...
hamilelik gunlerimi ozlemedim desem yalan olur ee simdi muh.dogum tarihin nezamana geliyor?

canım senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.opuyorumnanaktan

tebrik ederim, süper yaa vala. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. İkinci ve hatta daha fazlasını bende isteyenlerdenim ama bu gidişle işimden olucam galiba:)) hain planlarımı bilseler.

Sezeryan doğumda rahmin toparlanması için beklenmesi gereken süre 2 yılmış. Eğer sezeryan sonrası normal doğum isterseniz süre 3 yılmış. O da niye blmiyorum. Ve ne yazıkki ülkemizde sezeryan arkası normal doğum yaptıran çok az doktor var ve bunların çoğu İstanbulda. Ben herşey yolunda giderse 2. ve daha fazlası çocuklarım için normal doğum yapıcam. Sezeryan doğumu sevmedim ben.

ayyy nası yani ya..e hayırlı olsun sen mutlu eşin mutlu olduktan sonra bana helal olsun demek düşer:)) sağlıkla al kucağına meleğini inşallah..Allah kolaylık wersin

ALLAH sağlıkla kucağına versin inşallah...benim 2. zaten..ilk kuzumu kaybettim..bundan sonra 3. sezeryan ise korkutuyo beni..önce kızım biraz büyüsün kreş yaşına gelsin,bi kardeş daha biz de istiyoruz..hayırlısı olsun

canım hayırlı olsun tadını çıkar bence de....allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn.
gülçinim ben sezeryan sonrası normal doğum konusunu çok araştırdım izmirde de var merak etme..yahoogroups ta ssvd diye bi grup var gel ben de doğurusam inş normal çok istiyorum

vala kuzum ayarlıyalım birlikte aynı aya denk gelsin:lepilumunekankayizsmile bağıra bağıra doğururuz. Zaten selina unu eledi eleğini astı, gizoşum dünden tövbeli, blüm boradan muzdarip bir sen bir ben. Seninde annen ikinciyle iyice kopsun olsun bitsin. 2 yıla kadar halledelim ecoşum.:teytey::hooray:

kız felisim çılgın hatun... cesaret örneğinden dolayı önünde saygıyla eğiliyorum... ve hayırlı sağlıklı hzurlu bi gzüel hamilelik diliyorum.... hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın ikinci kuzuyu inşallah...

11 ay sonra ilk defa adet oldum süte sürdüm bende. şimdilik bebek düşünmüyorum ama çok ara vermekte istemem 2 yaşına gelsin bakalım.

muhaaaahaaa artık ben evimin kadını olurum annem kafayı yedi kafamçokkarıştı

tebrik ederim canim...Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin bu bebeginide..Ve kolayliklar diliyorum

ooooo maşallah allah sağlıkla kucağınaalmayınasip etsin.
cesaretine hayran kaldım.ben hamileyim korkusundan kafayı yicektim az kalsın.
benim ufaklık çok fena çokyaramaz.birde eltilerimin hep arka arkaya oldu çocukları.onlarıgörünce hiç cesaretim kalmamıştı.
önce hazır olmak gerek heralde 2.bebekiçinben hiç hazır değilim.

ececim gülçincim kızlar bakıyorum 2. bile düşünmeye başlamışsınız akannehir
benim hep aklımda 2 çocuk var ama bora 2 yaşına geldiğinde yaptım yaptım yoksa bir daha cesaret edemem sanırım...tabii bunun için önce kocişi ikna etmek lazım aklinialirimsmile o hep bir taneden tarafa...tabii bunun nedeni 2 çocuğa nasıl bir gelecek sağlıyacağız endişesinden geliyor keza o benden daha çok çocuk delisi...tek çocuktan hiç taraftar değilim,mutlaka kardeş olmasından yanayım...ama şu an için hiç gözüm yemiyor...hele bir önümüzdeki sene olsun bakalım tekrar açarız bu konuyu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…