evet kimisi umursamaz ama ben böyle düşünemiyorum umarım eşim konusunda da dediğin gibi olur canım :Saruboceq::Saruboceq:bence senin yazilarina bakaraktan aldirirsan eger omur boyu vicdan azabi cekecek gibisin bazilari var umursamaz aldirma olayini basit gorur ama sen oyle degilsin bence sakin aldirma esin zamanla sana hak verecek neden aldiramadigini ona detaylica anlat eminim oda yumusayip kararina saygi duyacak ALlahin izniyle...
aynen canım bi tanesinin gerileme ihtimali varmış.amin canım aslında ben kararımı verdim bugun dr dan sonra ama eşimi ikna edemiyorum hala son sözüm ben o koltuga böyle bişi için yatamam oldu beni bayıltıp hastaneye götürmen gerek dedim bu iş için dr da kabul edip yaparsa dedim sinirlenip yattı şimdi mafoldumbensouth çum bi de ikizmi? Allah karar verme aşamasında yardımcın olsun... gerçekten zor verilebilecek bi karar.... ama sanki ben aldıramazdım gibi geliyor... benim vicdani yönüm hep daha ağır basar bu konularda....
bende tam olarak bunu söyledim biliyor musun eşime az önce ikna kavgası yaparken ama o da belki aldırman için yol gösteriyordur diyor var mı böyle saçmalık öyle olsa neden versin bu kuzucukları dedim ama nafile puuufffÇok zor bi durum..
Aldırmak çok zor bi karar,ikiz olması da apayrı bi durum..
Ama ilk aklıma gelen,aldırman belki biraz daha zor olur,Allah sana bi yol göstermiş bence aldırmaman için..
hayırlısı olsun hakkızda dilerim.
Rabbim yardım etsin..
Mrb; benim ikiz erkek bebeklerim var 22 ekim 2009 doğumlular,gerçekten aynı anda iki bebeğe bakmak çok zor birde ikizlerse daha da zor ve de yaramazlarsa hiç çekilmez bir boyut alıyor....benim bakıcım var,annem 10 aydır bende ,kızkardeşimde arada bir gelir,eşimde yardımcı ama yine de çooookkkk zorlanıyoruz bakmakta...tek bebeğe tek kişi bakabiliyor ama iki bebeğe inanın iki kişi yetmiyor......tek başına ikiz yada iki küçük çocuk bakan yok mu elbette ki var ama inanılmaz yıpratıcı bir durum,hayatınızdan vazgeçerek başa çıkarsınız.......
eşiniz istemiyormuş heralde((
inanın şuanda o kadar üzüldüm ki. ne diyeceğimi bilemiyorum.
şu anda kucağınızda olan yavrunuzu verin eşinize ve al parmağını kes de bakalım sadece parmağından kan gelmesine dayanabilecek mi?????
Hayirlisi olsun Allah yardimciniz olsun ins.
bende kalabalı kaileleri severim enazından kızımın şuan için ciddi kardeşe ihtiyacı var mahallede komşu yok etrafta yaşıtı bebek yok ayda yılda bir istye gittigimizde çocuk görünce yavrum çok heycanlanıyor mutlu oluyo 2.yaşa dogru ikinci bebek çalışmasına başlıcaz bizde eşimi ikna ettim bakabiliriz diyosan olur dedi gündüz teksin idare edebilcenmi dedi anam etmiş annen etmiş benmi edemicem dedim tamam hayatım şimdi iste şimdi başlarız dedi delisin sen dedim hamile arkadaşlara hayırlı dogumlar şimdiden benim tek korkum 3hamilelikteki kan pıhtılaşma sorununu tekrar yaşıcakmıyım vew bu gebeliktede hep ignemi yapcam kendime düşük riskim yinemi yüksek olcak tek korkum bu
Bende bebeğimi 9 ay boyunca kendime iğne vurarak doğurdum. Bir dahaki hamileliktede aynı yöntemin uyugulanacağını bana doktorum demişti. Her hamilelikte iğne olacağız yani. Hakkımızda hayırlısı olsun... iğnesiz hamileliklerimde hep hüsranla sonuçlanmıştı çünkü. 26 haftasında kaybettim kızımı meselao yüzden işi şansa bırakmamak gerek. İğne şart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?