ececim gülçincim kızlar bakıyorum 2. bile düşünmeye başlamışsınız akannehir
benim hep aklımda 2 çocuk var ama bora 2 yaşına geldiğinde yaptım yaptım yoksa bir daha cesaret edemem sanırım...tabii bunun için önce kocişi ikna etmek lazım aklinialirimsmile o hep bir taneden tarafa...tabii bunun nedeni 2 çocuğa nasıl bir gelecek sağlıyacağız endişesinden geliyor keza o benden daha çok çocuk delisi...tek çocuktan hiç taraftar değilim,mutlaka kardeş olmasından yanayım...ama şu an için hiç gözüm yemiyor...hele bir önümüzdeki sene olsun bakalım tekrar açarız bu konuyu kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de bir gözün aydın istiyorum ama tam tersi sebepten. Sanırım bu grubun en tavşan çifti bizmişiz. Kimbilir belki de ilk çocuğunu 33 yaşında doğurmanın verdiği geç kalmışlık hissiyle biz geçen ay denemelere başlamıştık zaten. Dün yaptığım test sonucu pozitif. Herşey yeniden başlıyor. 4w+2yim bugün itibarıyla. Allah her isteyene istediği zamanda nasip etsin. Biliyorum delilik ama ben de delicesine mutluyum işte!
canım aslıan bakarsan ben istiyorum ama saçma bi korkum var, o da iki çocuğumu eşit derecede sevememek ve emtrenin kardeşi olduğu için üzülmesi onu kıskanması vb...onun dışında her açıdan isityorum.. yani şu anda dünyada en çok sevdiğim şey emre ama 2. olunca nası olucak ikisine de herşeyi özellikle de sevgiyi çok adaletli verebilmek lazım onu nası yapıcaz? manyatça bi düşünce ama işte kafama takılıyooo eyvahedigeldismile
kızlar bugune kadar sakladım kımesyı soylıyemedım ama şimdı cısaretlendım anlattım sıze barı geçen sene dıloş dodukten 3 ay sonra ben yıne hamıle kalmiştım nasıl oldu bılmıyorum emzırıyordum ve ılkel yontemlerle korunuyorduk .şok oldum acayıp uzuldum zaten 3 tane var.ınanmıyceksınız benım kocış nasıl sevınıyordu sankı ılk bebeğı . bu adamdan hiç bişey anlamıyorum zaten .kahroldum .aldırmak zorunda kaldım kocişi de DR ıkna ettı asla doğramaz bu sure içerısınde yanı bı daha ekım annesı oluyorum.lmaz:
Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de bir gözün aydın istiyorum ama tam tersi sebepten. Sanırım bu grubun en tavşan çifti bizmişiz. Kimbilir belki de ilk çocuğunu 33 yaşında doğurmanın verdiği geç kalmışlık hissiyle biz geçen ay denemelere başlamıştık zaten. Dün yaptığım test sonucu pozitif. Herşey yeniden başlıyor. 4w+2yim bugün itibarıyla. Allah her isteyene istediği zamanda nasip etsin. Biliyorum delilik ama ben de delicesine mutluyum işte!
diğer tavşan çiftte bizmişiz sanırım ama ben sevinemiyorum bile hem kaza kurşunu oldu prezervatifle korundugumuz halde kızım cok zor bir bebek hala gazla bogusuyoruz 11aylık olmasına rağmen o yüzden kk ya bile giremedim hiç hemde eşim aldıralım diye beynimi yedi resmen ama bir cana kıymak istemiyorum ben allahım vermiş sanki aldırırsam kızıma bişey olcakmış gibi geliyor çoook kötüyüm cokmafoldumben
ben hazır olmasına hazırım ne kadar zor diye düşünsem de avantajlı yanı da cok ikisi birden büyüyecek kızım kıskançlığı ögrenemeden kardeşi olacak ikinci büyüdüğünde cogu kişi yeniden başlayacak herseye ben bitirmiş olucam ama ama eşim işte istemiyor
elbette çok zor tüm bunları bende düşünmeden edemiyorum eşimin istememesi ama öte yamda bir cana kıymak...ya sanırım iki kişinin istekli olmasıda önemli, düşünsenize yarın bir problem olsa kafanıza kakarsa çok yaralanırsınız. Bu arada yaşı birbirine yakın 2 bebek bakmanın avantajı çok olsada dezavantajlarıda bir o kadar fazla. Ayrıca benim kızımda 10 aylık ama bugün ilk kez babası başka bir kız çocuğuna meyve yediriyor diye kıskançlık yaptı cadı:))) iyi düşünmek lazım, Allah yardımcınız olsun. Tekrardan tebrik ederim
bende hep allah isteyene versin deyip duruyordum istemezken bana verdi şimdi böyle hindi misali geziyorum portalıktaamanın kendimi düşünemiyorum seneye bir bebek daha:):) MEvlam kolaylığını illa ki verir ama Allah isteyen herkese nasip etsin..
eşin de doğunca yumuşar bence..hakkınızda hayırlısı olsun:))
diğer tavşan çiftte bizmişiz sanırım ama ben sevinemiyorum bile hem kaza kurşunu oldu prezervatifle korundugumuz halde kızım cok zor bir bebek hala gazla bogusuyoruz 11aylık olmasına rağmen o yüzden kk ya bile giremedim hiç hemde eşim aldıralım diye beynimi yedi resmen ama bir cana kıymak istemiyorum ben allahım vermiş sanki aldırırsam kızıma bişey olcakmış gibi geliyor çoook kötüyüm cokmafoldumben
teşekkür ederim canım bizde korunurken oldu ve dr 2yıldan önce hamile kalırsan bana gelme demişti bugün gittik ve bu kadar şeyin üstüne ikiz olacagını ögrendik. eşim iyice cıldırdı al diyehayırlı olsun canım...biz de ne kadar korunsakta en büyük korkum şu anda hamile kalmak...böyle birşey olsa psikolojik olarak hiç hazır değilim...belki bir iki yıl sonra ama şimdi değil... Allah yardımcın olsun,çok güzel ama cesaret ister...:ecrin_bebek:
Amin canım ne çalışkan aile derlerdi herhalde bize dr un dediği gibi ufff....Allah kolaylik versin. Umarim istediginiz yonde ilerler durum. benim basima gelse amaninnn dusunmek dahi istemiorum bilmiyorumkismile ben bu kizla basedemiorum ki. kafayi yerdim kesin ki bide isyeri mevzusu var. ucretsiz izinim yeni bitio ve ben yeniden dogum izni aliroum upssssssempatiksalakcinni
amin inş. canım öyle derler de bakalım görücez psikoloji forumunda topik acarım artık sempatiksalakcinni bu şekilde aynencnm rabbim hayırlısını versin
allah kimseye çekemeyeceği yükü vermez
seni üzmek istemem ama bi arkadaşımda aynı senin durumunda bebeğini aldırdı. şimdi bebek istıyor ama rabbim vermiyo kolay alınacak bi karar değil ama ben senin yerinde olsam rabbimin verdiği hediyeyi kabul ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?