Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Pinuspinea

oğluşummmm büyüyorrr:))
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
1.066
1
158
İstanbul
Merhaba hatunlaaaaar :124:

Ekim ve Kasım ayında göbüşümüzü 9 aylığına kiralayan minik kiracılarımızı burdan takip edelim :119:

Yeni hamilelere deneyimlerimizle destek olalım :126: :103:

Maksat muhabbet olsun,gelin hep beraber doğuralım işte :124:

Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz
Eşinize nasıl müjde verdiniz :123:
Kız mı erkek mi hissediyosunuz:13:
Öğrendiğinizden beri ne yer ne içersiniz :104::131::125:
Hamilelik takibinde önemli olduğunu düşündüğünüz noktalar neler :94:
Doktorunuzun daha rahat bi hamilelik için önerileri

Aklınıza gelenleri bizimle paylaşın :118:
Hepimize sağlıklı hamilelikler,kolay doğumlar,hayırlı evlatlar diliyorum :129:

Canım kelebeğim açmışsın konuyu. Süper olmuş. Herkes burda toplansın. Sorularında çok güzel. Allahım ilk ben yazdım. yaeppaaaaaaa!!!! Bu bir işaret mi acaba. Hamile kalıp gelecek miyim ben de buraya. Az bekleyin hamile kalıp geliyorum hemen

Canım bak nazla benim topiğimde ilk yorumları yapanların karnı burnunda sen de o muhabbeti hatırlıyosundur belki
O yüzden eli kulağındadır yakında alırız müjdeni kuzum hadi bakalım :111:

Canım bak nazla benim topiğimde ilk yorumları yapanların karnı burnunda sen de o muhabbeti hatırlıyosundur belki
O yüzden eli kulağındadır yakında alırız müjdeni kuzum hadi bakalım :111:

Hatırlamam mı şekerim Ondan bu bi işaret mi diyorum ya Zaten ilk gördüm ayyyy hemen yazmam lazım diyorum. Diğer başlıkta keyfimbilir totem yapmıştı ya .. Bu da benim totemim

kızlaar..

10.gün : 36,4
11.gün : 36,7
12.gün : 37,1
13.gün : 37,4
14.gün : 36,8
15.gün : 36,7
16.gün : 36,7
17.gün : 36,7
18.gün : 36,3
19.gün : 36,7
20.gün : 36,7
21.gün : 36,6
22.gün : 36,6
23.gün : 36,9

bu nedir şimdi kızlar beni aydınlatır mısınız ?

Evvet asican cadısı hoşgeldin kızzz
Hatırlamam mı şekerim Ondan bu bi işaret mi diyorum ya Zaten ilk gördüm ayyyy hemen yazmam lazım diyorum. Diğer başlıkta keyfimbilir totem yapmıştı ya .. Bu da benim totemim
Başımıza totem çıktı bi de şimdi dicekler ki beni oraya yazma buraya yaz beni onun yanına yazma bunun yanına yaz
Benim yorumumu alıntı yapma totemim bozuluyo falan

Canım sen sanıyorum 14.gün yumurtlamışsın o gün baya ateşlenmişin
Adetlerin düzenli sanıım.Bat ne zaman?

hoşbulduk kıvırcık kız seni çok kaynamaya müsayit bir giriş yapmışsın canım tam benlik olmuş fak fak kaynarız artık

aynen bu şekilde devam ederse sonun benimgibi olur inşallahhhhhhhh benimde öyle değerlerim

canım hayırlı olsun topiğin asiselcanın dediği gibi fokur fokur kaynakacak bu topic umarım bende aranıza katılırım :)))))

miniğiimm hayırLıı olsun topikçiğinnn benimde beklenen adet tarıhım 30 kasım bende dahil olabilirmiyim acaba bu topiğe yaaa inşallahhh bende koca göbüşlüü olurrummm

selaaaam kızlaaar

benimde bat 27 kasım bekliyorum :)

adet döngüm 29-30 gün normalde 15-16. güler yumurtluyorum yani bu günlerde. belirtilerde var ıslaklık hafif ağrı vs
ama ovulasyon testi negatif çıkıyor. 11 ve 12 . günde hafif çizgi çıkmıştı ama şimdi hiç yok erken mi yumurtladım acaba.

hayırlı olsun topiğin canım valla çok iyi oldu bu topiği açman yabancılık çekmicek kimse
iyi olmana sevindim canım sürekli takipte olman güzel canım aman aksatma bebişe iyi bak havalar sogudu üşütme sakın
bizde bebişimle iyiyiz teyzesi inş. çarşamba günü tekrar görücem bebişimi belki hareketlenmiştir.resim çekinelim sizlede paylaşırım bi tane resmimiz var ama orda daha küçüğüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…