- 26 Eylül 2010
- 627
- 46
- 118
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
Ne kovcam seni kız kaçarsan fena yaparım
Tahtalı köy nerden çıktı sen hamile olacak
Ben de usg ye bakıyom sanki bi gölge daha var acaba ikiz de doktor mu görmedi
Ama ben gördüüüüm
Doktorun gözleri bozuk görmemiş anam
merhabalar arkadaşlar benide aranıza alırsınızmııı?? 6+2günlüğüz bizde ama düşük riskim var yatıyorumdua edin banaaa
canımm hayırlı olsunn kendine çok dikkat et düşük riskin azalana kadar yat hep ve stresten uzak durmay çalış.. inşallah sağ sağlim bebişini kucagına alırsın
merhabalar arkadaşlar benide aranıza alırsınızmııı?? 6+2günlüğüz bizde ama düşük riskim var yatıyorumdua edin banaaa
Canım dualarım seninle ben yaşadım bilirim stresli bi durum ama kendini yorma sakın hiçbişeye elini de sürmemerhabalar arkadaşlar benide aranıza alırsınızmııı?? 6+2günlüğüz bizde ama düşük riskim var yatıyorumdua edin banaaa
çişten bakmazlar yavrum kandan bakarlar sen yaptır zaten yaptırmazsan da doktor kese görmezse isticek sen gitmeden 2 gün önce yaptır ki bi de gittiğinde yaptırırsın artışına bakar doktorun şekerimdaha 3+5 olduk bugün daha küçüğüz teyzesi kan bile vermedim yakında sağlık ocağı var gitsemmi diye düşünüyorum yarın sabah oda çişten bakıyo galibayarın gidememde hastaneye salı yada çarşamba kesin arkadaşınıda tebrik ediyorum bizde bu şerefli görevi sağ sağlim bitiririz inşallah sende enkısa zamanda duyda pıt pıt larını rahatla
ben değildee sen kaçma sonra benden kuzumm
ben hamile kalırsam çok nazlı olurum 2 senenin acısını cıkartcam herüftenn
sende benden daha deneyımlı oldugun ıcın habıre sana soru sorar dururum sende kaçacak delik ararsınn
senn gördüysen kesin öyledirr kuzumm doktor ne anlarabowww ikizmi istiyon kızz
en düşük değerin 36.4 10. günün regl gününde 36.8 ve üstüyse hamiş olorson demek oloorrrdua edelimde bu şekilde gitsin :)
ama ben adet olucam galiba.hafif hafif ağrılar yokluyo
kaçmam yeter ki sen topiğime hamile gel :124: taksim meydanında 3 saat göbek atçam söz verdim arkadaşım :111:
ikiz istiyom ama bu defa da olmadı sanırım
Canım dualarım seninle ben yaşadım bilirim stresli bi durum ama kendini yorma sakın hiçbişeye elini de sürme
İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini tatlım.
Bol su iç mutlaka,progestan alıyosundur sanırım onu da aksatma unutma
Sıcak suyla duş alma bi de canım.
Güzel gelişmelerini beklicez
çişten bakmazlar yavrum kandan bakarlar sen yaptır zaten yaptırmazsan da doktor kese görmezse isticek sen gitmeden 2 gün önce yaptır ki bi de gittiğinde yaptırırsın artışına bakar doktorun şekerim
kaçmam yeter ki sen topiğime hamile gel :124: taksim meydanında 3 saat göbek atçam söz verdim arkadaşım :111:
ikiz istiyom ama bu defa da olmadı sanırım
Hamilelikte de kasık ağrısı oluyo canım umutsuz olma
ay bitanem ya allah korusun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aslanlar gibi 20 saat yat dinlen 4 saatinide ihtiyaçlarına ayır valla dualarım seninle tatlım bak doktordan her geldiğinde hayırlı haberlerini bekliyor olucam ona göre yok öyle böyle diye herşeyi kafana takma bebeğin seninle allahın izniyle canım
Canım dualarım seninle ben yaşadım bilirim stresli bi durum ama kendini yorma sakın hiçbişeye elini de sürme
İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini tatlım.
Bol su iç mutlaka,progestan alıyosundur sanırım onu da aksatma unutma
Sıcak suyla duş alma bi de canım.
Güzel gelişmelerini beklicez
:
inşallah canım bende hayırlı haberlerimi paylaşırım buralarda bende daha dün akşam ögrendim düşük riskim olduğunu o zamandan beride yatıyorum işte allah razı olsun hepinizden
aminn canım allah razı olsun sendende arkadaşım çok stresli bir durum gerçekten. evet boll bol progesteron alıyorum canım bir hafta yatacağım haftaya salı tabi ozamana kadar bir aksilik çıkmazsa kontrol var inşallah herşey hepimiz için güzel olur
ya canım bişey sorcam sende kor asprin kullanıyomusun allah sana sabır kolaylık sağlık versin
evet canım kullanıyorum sende mi kullanıyorsun?
hamile kalmadan önce başladım canım 2 ay falan oldu benim durumlar farklı malesef ilk bebeğimi kaybettim 38+5 de
ayyyyy kafamdan kaynar su döküldü resmen çok üzüldüm allah bu bebeğini sana bağışlasın valla kendi tükmüğümde boğuldum resmen canım allah sana sabır versin bebeğine sana sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?