Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

merhabalar arkadaşlar benide aranıza alırsınızmııı?? 6+2günlüğüz bizde ama düşük riskim var yatıyorum dua edin banaaa

ben değildee sen kaçma sonra benden kuzumm
ben hamile kalırsam çok nazlı olurum 2 senenin acısını cıkartcam herüftenn
sende benden daha deneyımlı oldugun ıcın habıre sana soru sorar dururum sende kaçacak delik ararsınn
senn gördüysen kesin öyledirr kuzumm doktor ne anlar abowww ikizmi istiyon kızz

merhabalar arkadaşlar benide aranıza alırsınızmııı?? 6+2günlüğüz bizde ama düşük riskim var yatıyorum dua edin banaaa

canımm hayırlı olsunn kendine çok dikkat et düşük riskin azalana kadar yat hep ve stresten uzak durmay çalış.. inşallah sağ sağlim bebişini kucagına alırsın

canımm hayırlı olsunn kendine çok dikkat et düşük riskin azalana kadar yat hep ve stresten uzak durmay çalış.. inşallah sağ sağlim bebişini kucagına alırsın

inşallahhh canımm hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza kucaklarız yavruşlarımızııııııııııı

ay bitanem ya allah korusun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aslanlar gibi 20 saat yat dinlen 4 saatinide ihtiyaçlarına ayır valla dualarım seninle tatlım bak doktordan her geldiğinde hayırlı haberlerini bekliyor olucam ona göre yok öyle böyle diye herşeyi kafana takma bebeğin seninle allahın izniyle canım

Canım dualarım seninle ben yaşadım bilirim stresli bi durum ama kendini yorma sakın hiçbişeye elini de sürme
İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini tatlım.
Bol su iç mutlaka,progestan alıyosundur sanırım onu da aksatma unutma
Sıcak suyla duş alma bi de canım.
Güzel gelişmelerini beklicez
çişten bakmazlar yavrum kandan bakarlar sen yaptır zaten yaptırmazsan da doktor kese görmezse isticek sen gitmeden 2 gün önce yaptır ki bi de gittiğinde yaptırırsın artışına bakar doktorun şekerim

kaçmam yeter ki sen topiğime hamile gel :124: taksim meydanında 3 saat göbek atçam söz verdim arkadaşım :111:
ikiz istiyom ama bu defa da olmadı sanırım

kaçmam yeter ki sen topiğime hamile gel :124: taksim meydanında 3 saat göbek atçam söz verdim arkadaşım :111:
ikiz istiyom ama bu defa da olmadı sanırım

geLeceeeemmm yaptımmmm olacakkk :111: olacakmı acaba :18:
efett bende gelcem beraber atcazz kız fazla göbek atıpta teyzesının gülünü düşürmee sakınn yokk yokk göbek atmakk yooookk
amannnningg essahmı diyonnn kızz aman biriyle zor ugrasıyolar sen ikisiyle nsl ugraşçannn

kız sağlık ocağında çiş ten bakıyolar diye biliyorum ben aaaa hemen gidip öğreneyim ozaman ya herşeyde üst üste geldi yarında doğumgünü partisi var bir gurup haşeri çouklarla ya apaçi dansı yapacam yada gangnam style obaaaaaa :124:

inşallah canım bende hayırlı haberlerimi paylaşırım buralarda bende daha dün akşam ögrendim düşük riskim olduğunu o zamandan beride yatıyorum işte allah razı olsun hepinizden

aminn canım allah razı olsun sendende arkadaşım çok stresli bir durum gerçekten. evet boll bol progesteron alıyorum canım bir hafta yatacağım haftaya salı tabi ozamana kadar bir aksilik çıkmazsa kontrol var inşallah herşey hepimiz için güzel olur

başta minikkelebek ve hepinizin hayırlı olsun yeni topiğiniz kızlar
inş biz de gelces yakında, takipteyiz yan mahalleden :126:
yiğenlere iyi bakın hemiii :119:

ya canım bişey sorcam sende kor asprin kullanıyomusun allah sana sabır kolaylık sağlık versin

Son düzenleme:
hamile kalmadan önce başladım canım 2 ay falan oldu benim durumlar farklı malesef ilk bebeğimi kaybettim 38+5 de

hamile kalmadan önce başladım canım 2 ay falan oldu benim durumlar farklı malesef ilk bebeğimi kaybettim 38+5 de

ayyyyy kafamdan kaynar su döküldü resmen çok üzüldüm allah bu bebeğini sana bağışlasın valla kendi tükmüğümde boğuldum resmen canım allah sana sabır versin bebeğine sana sağlık

ayyyyy kafamdan kaynar su döküldü resmen çok üzüldüm allah bu bebeğini sana bağışlasın valla kendi tükmüğümde boğuldum resmen canım allah sana sabır versin bebeğine sana sağlık

aminnnn canımm çok zor allah kimseye evlat acısı vermesinn.. sağol inşallah herşey bundan sonra güzel olurr hepimiz içinn şimdi çıkıyorum ben görüşürüz yine iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…