Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

nasıl oldun sakın yatak döşek yatıyom deme beni ağlatma bugün bi ağlayasım var sorma sende bahanem olma valla

kelebek gelemedi topik topik gezip kapılarını çalıp soracaz artık ''bizim kelebek burdamı ? '' ahahahha

hoşbulduk kıvırcık kız seni çok kaynamaya müsayit bir giriş yapmışsın canım tam benlik olmuş fak fak kaynarız artık
nasıl oldun sakın yatak döşek yatıyom deme beni ağlatma bugün bi ağlayasım var sorma sende bahanem olma valla
kelebek gelemedi topik topik gezip kapılarını çalıp soracaz artık ''bizim kelebek burdamı ? '' ahahahha

Anladığım kadarıyla gebelik hormonların tavan yapmış yawrum senin
ama ağlamak yok bahane yapma şimdi
bütün şebekeyi toplayacam buraya toplu doğum töreni yapçaz daha :124:

canım hayırlı olsun topiğin asiselcanın dediği gibi fokur fokur kaynakacak bu topic umarım bende aranıza katılırım :)))))
canım geeel geeeel ne zaman istersen mucuuuuukk

bende 9 haftalığım inşallah :) amma da pimpirikliyim teselli edin beni bebeğim sağlıklıdır dimi :)
allah tamamına erdirsin tatlım neden seni teselli edelim bak ne güzel 9 haftana gelmiişin sen bizi teselli et ben 9 haftaya gelebilecem mi Gelecez gelecez allahın izniyle

miniğiimm hayırLıı olsun topikçiğinnn benimde beklenen adet tarıhım 30 kasım bende dahil olabilirmiyim acaba bu topiğe yaaa inşallahhh bende koca göbüşlüü olurrummm
sağol bebişim dişten kurtulduk sıra vücudun yumurtalı bölümleriyle ilgilenmeye geldi hadi bakalım
ekim kasım aralık farketmez biz burda doğurcaz işte sen de buraya gelecen kırarım bacaklarını bu bi tehdit midir evet tehdittir

Ben de varııııım uzun uğraşların sonunda geldi bebeğimiz:)
hoşgeldin canım demek mucizen nazlı bebeğin geldi
Kucağına da almak nasip olur inşallah.
Keselendiniz mi peki?Biz daha dün minicik bi yuvarlak gördük

belki de daha yumurtlamadın canım günaşırı devam edersen yakalarsın hayırlısıyla

sağol sengelencim grubumuz büyüsün arkadaşlarımızdan da ayrılmayalım istiyorum
Fotosunu bekliyoz yeğenimizin maşallah büyümüş de kocaman olmuş şimdi kıpır kıpırdır cimcime
Artık evde külotlu çorap ev botuyla dolaşıyom totttoor amca üşütme dedi ben de daha hastaneden çıkar çıkmaz üşüttüm
çok söz dinlerim de :111:

Benide alın aranıza Adet tarihim13 gün geçti,cuma günü dr.a gittim 4.haftanın içindeymiş henüz çok küçük,haftaya gelin keseye bakalım dedi.Sanırım adetime yakın hamile kalmışım.İkinci bebişim olacak bu arada,9 yaşında bir kızım var.

Son düzenleme:

tahmin ettim zağten senin ne karıştırdığını valla bende diyodum tam eve geldik ama ev sahibi evde yok kız hormonmu neyse artık benim yüzümde güller açmış geceden sabaha kadar tedavi görmüştüm ben hiç çıkmazdı sivilcek çıkmış öööööö iğrenç duruyo beee tören deyince yiğenim bu yıl başladı ana sınıfına çocuk unutmuş dün dediki ben atatürk ün sünnet törenine gidiyom ya bu çocuklar fıkra gibi yemin ediyorum sonradan kendide anlayınca yanlış söyledini bukezde ağlamaya başladı

Son düzenleme:

anammm ne güzel allah bağışlasın hayırlı olsun benimkide görünürmiki acaba haftaya :111:

hoşbuldummm şekerciğimmm
inşaaLLaahh kuzummm benn yeterkii hamilee kalayımda sabh akşam peşinden ayrılmam hiç merak etmee

Çok stres yaptım kızlar çok yakın arkadaşım kardaşım bildiğim arkadaşım doğumhanede öğle saatinden beri suni sancı alıyo az önce yine aradım eşini hala içerdeymiş doğumhanede aklım çıkacak yarım saate çıkar heralde
ben de 9 taneye hamile olmamama rağmen 19 tane doğurdum bile :18:
Hoşgeldin canım oooww 13 gün geçmiş
Kızını allah bağışlasın inşallah bu bebicini de sağlıkla doğurursun.
Keseyi sanırım 5+3 ten önce çok net göremiolar.
Ben tam 5 te gittim gördük ama cücücüüüük bişeydi
En iyisi 7 haftalıkken gidip hem kese hem bebek hem kalp atışı görmek
böyle çok stresli oluyo

Biz persembe gunü gorucez insallah. Heyecanla bekliyorum. İnsallah saglikla büyüyorlardir bebislerimiz
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım,kalpleri atmaya başladı halbüse daha 1 mm bile değiller
Yirim ben onları yiriiiim

aahhahaa ağladı mı ayy yavrum benim
çok güldüm yaa
sivilce bende de çıktı canım ya normalde pek çıkmaz ama burun deliğimin orda bile çıktı
topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar inş. bu ayın sonunda bende aranıza katılırım.....
sağol akasyacım mutlaka bekleriz inşallah geleceksin kuzum
hoşbuldummm şekerciğimmm
inşaaLLaahh kuzummm benn yeterkii hamilee kalayımda sabh akşam peşinden ayrılmam hiç merak etmee

anammm düşme yakamdan sağdan sağdan geliyolar bana zaten
Bu ay sana bişeyler olacak nolacak acaba bilemedim şimdi kesin bişey olacak

burun deliğinmi inşallah başka biyerlerimizde çıkmaz yavvvv

düşmemm gölgen gibi peşindeyimm sen nereyeee ben orayaaa sakınn kovmaa beni topikindennn
amaninnggg nee olacakk nee olackkk yoksaa tahtalı köyümü boyluycammm :18:
gelsinlerr artıkk sağdann sağdann banaaa yoksa ben dalacam soldan soldannn

Evet başka deliklerde çıkmasın da burun möhüm deeel

kızımmm deLüsünn sennn yarıldım gülmektenn

senin kız baya güzelleşmiş canim baya büyümüş maşşallah tütütüttü nazar değmesin minnoşuma bende heycan yaptım çarşamba gidecem yav

Kocaman olduk teyzesi cumartesi kalp atışı görülür mü acep diye merak ediyom şimdi
çarşamba kaç artı kaç olacan şeker
kan verdin mi kan sonucunu diyeydin ben sana sölerdim görüp görmiceni

Bu arada arkadaşım doğurmuş darısı başımıza olsun
Öle merak ediyom ki yeğenimiiii

Ne kovcam seni kız kaçarsan fena yaparım
Tahtalı köy nerden çıktı sen hamile olacak
Ben de usg ye bakıyom sanki bi gölge daha var acaba ikiz de doktor mu görmedi
Ama ben gördüüüüm
Doktorun gözleri bozuk görmemiş anam

daha 3+5 olduk bugün daha küçüğüz teyzesi kan bile vermedim yakında sağlık ocağı var gitsemmi diye düşünüyorum yarın sabah oda çişten bakıyo galiba yarın gidememde hastaneye salı yada çarşamba kesin arkadaşınıda tebrik ediyorum bizde bu şerefli görevi sağ sağlim bitiririz inşallah sende enkısa zamanda duyda pıt pıt larını rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…