- Konu Sahibi Pinuspinea
-
Ben de varııııım uzun uğraşların sonunda geldi bebeğimiz:)
bebeğinde sende hoş geldin cınımmmm :)
Çok sıcak bı topic oldu bu bence.insallah kasimda bebis isteyen herkes bebeğine kavuşur.
hoşbulduk kıvırcık kız seniçok kaynamaya müsayit bir giriş yapmışsın canım tam benlik olmuş fak fak kaynarız artık
nasıl oldun sakın yatak döşek yatıyom deme beni ağlatma bugün bi ağlayasım var sorma sende bahanem olma valla
kelebek gelemedi topik topik gezip kapılarını çalıp soracaz artık ''bizim kelebek burdamı ? '' ahahahha
canım geeel geeeel ne zaman istersen mucuuuuukkcanım hayırlı olsun topiğin asiselcanın dediği gibi fokur fokur kaynakacak bu topic umarım bende aranıza katılırım :)))))
allah tamamına erdirsin tatlım neden seni teselli edelim bak ne güzel 9 haftana gelmiişin sen bizi teselli et ben 9 haftaya gelebilecem mibende 9 haftalığım inşallah :) amma da pimpirikliyim teselli edin beni bebeğim sağlıklıdır dimi :)
sağol bebişim dişten kurtulduk sıra vücudun yumurtalı bölümleriyle ilgilenmeye geldi hadi bakalımminiğiimm hayırLıı olsun topikçiğinnn benimde beklenen adet tarıhım 30 kasım bende dahil olabilirmiyim acaba bu topiğe yaaa inşallahhh bende koca göbüşlüü olurrummm
hoşgeldin canım demek mucizen nazlı bebeğin geldiBen de varııııım uzun uğraşların sonunda geldi bebeğimiz:)
belki de daha yumurtlamadın canım günaşırı devam edersen yakalarsın hayırlısıylaselaaaam kızlaaar
benimde bat 27 kasım bekliyorum :)
adet döngüm 29-30 gün normalde 15-16. güler yumurtluyorum yani bu günlerde. belirtilerde var ıslaklık hafif ağrı vs
ama ovulasyon testi negatif çıkıyor. 11 ve 12 . günde hafif çizgi çıkmıştı ama şimdi hiç yok erken mi yumurtladım acaba.
hayırlı olsun topiğin canım valla çok iyi oldu bu topiği açman yabancılık çekmicek kimse
iyi olmana sevindim canım sürekli takipte olman güzel canım aman aksatma bebişe iyi bak havalar sogudu üşütme sakın
bizde bebişimle iyiyiz teyzesi inş. çarşamba günü tekrar görücem bebişimi belki hareketlenmiştir.resim çekinelim sizlede paylaşırım bi tane resmimiz var ama orda daha küçüğüz
Anladığım kadarıyla gebelik hormonların tavan yapmış yawrum senin
ama ağlamak yokbahane yapma şimdi
bütün şebekeyi toplayacam buraya toplu doğum töreni yapçaz daha :124:
canım geeel geeeel ne zaman istersen mucuuuuukk
allah tamamına erdirsin tatlım neden seni teselli edelim bak ne güzel 9 haftana gelmiişin sen bizi teselli et ben 9 haftaya gelebilecem miGelecez gelecez allahın izniyle
sağol bebişim dişten kurtulduk sıra vücudun yumurtalı bölümleriyle ilgilenmeye geldi hadi bakalım
ekim kasım aralık farketmez biz burda doğurcaz iştesen de buraya gelecen kırarım bacaklarını bu bi tehdit midir evet tehdittir
hoşgeldin canım demek mucizen nazlı bebeğin geldi
Kucağına da almak nasip olur inşallah.
Keselendiniz mi peki?Biz daha dün minicik bi yuvarlak gördük
belki de daha yumurtlamadın canım günaşırı devam edersen yakalarsın hayırlısıyla
sağol sengelencim grubumuz büyüsün arkadaşlarımızdan da ayrılmayalım istiyorum
Fotosunu bekliyoz yeğenimizin maşallah büyümüş de kocaman olmuş şimdi kıpır kıpırdır cimcime
Artık evde külotlu çorap ev botuyla dolaşıyomtotttoor amca üşütme dedi ben de daha hastaneden çıkar çıkmaz üşüttüm
çok söz dinlerim de :111:
Benide alın aranızaAdet tarihim13 gün geçti,cuma günü dr.a gittim 4.haftanın içindeymiş henüz çok küçük,haftaya gelin keseye bakalım dedi.Sanırım adetime yakın hamile kalmışım.İkinci bebişim olacak bu arada,9 yaşında bir kızım var.
sağol bebişim dişten kurtulduk sıra vücudun yumurtalı bölümleriyle ilgilenmeye geldi hadi bakalım
ekim kasım aralık farketmez biz burda doğurcaz iştesen de buraya gelecen kırarım bacaklarını bu bi tehdit midir evet tehdittir
Hoşgeldin canım oooww 13 gün geçmişBenide alın aranızaAdet tarihim13 gün geçti,cuma günü dr.a gittim 4.haftanın içindeymiş henüz çok küçük,haftaya gelin keseye bakalım dedi.Sanırım adetime yakın hamile kalmışım.İkinci bebişim olacak bu arada,9 yaşında bir kızım var.
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım,kalpleri atmaya başladı halbüse daha 1 mm bile değillerBiz persembe gunü gorucez insallah. Heyecanla bekliyorum. İnsallah saglikla büyüyorlardir bebislerimiz
aahhahaatahmin ettim zağten senin ne karıştırdığınıvalla bende diyodum tam eve geldik ama ev sahibi evde yok kız hormonmu neyse artık benim yüzümde güller açmış geceden sabaha kadar tedavi görmüştüm ben hiç çıkmazdı sivilcek çıkmış öööööö iğrenç duruyo beee tören deyince yiğenim bu yıl başladı ana sınıfına çocuk unutmuş dün dediki ben atatürk ün sünnet törenine gidiyom ya bu çocuklar fıkra gibi yemin ediyorum sonradan kendide anlayınca yanlış söyledini bukezde ağlamaya başladı
sağol akasyacım mutlaka bekleriz inşallah geleceksin kuzumtopiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar inş. bu ayın sonunda bende aranıza katılırım.....
hoşbuldummm şekerciğimmm
inşaaLLaahh kuzummm benn yeterkii hamilee kalayımda sabh akşam peşinden ayrılmam hiç merak etmee
Çok stres yaptım kızlar çok yakın arkadaşım kardaşım bildiğim arkadaşım doğumhanede öğle saatinden beri suni sancı alıyo az önce yine aradım eşini hala içerdeymiş doğumhanede aklım çıkacak yarım saate çıkar heralde
ben de 9 taneye hamile olmamama rağmen 19 tane doğurdum bile :18:
Hoşgeldin canım oooww 13 gün geçmiş
Kızını allah bağışlasın inşallah bu bebicini de sağlıkla doğurursun.
Keseyi sanırım 5+3 ten önce çok net göremiolar.
Ben tam 5 te gittim gördük ama cücücüüüük bişeydi
En iyisi 7 haftalıkken gidip hem kese hem bebek hem kalp atışı görmek
böyle çok stresli oluyo
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım,kalpleri atmaya başladı halbüse daha 1 mm bile değiller
Yirim ben onları yiriiiim
aahhahaaağladı mı ayy yavrum benim
çok güldüm yaa
sivilce bende de çıktı canım ya normalde pek çıkmaz ama burun deliğimin orda bile çıktı
sağol akasyacım mutlaka bekleriz inşallah geleceksin kuzum
anammm düşme yakamdan sağdan sağdan geliyolar bana zaten
Bu ay sana bişeyler olacak nolacak acaba bilemedim şimdi kesin bişey olacak
burun deliğinmiinşallah başka biyerlerimizde çıkmaz yavvvv
Evet başka deliklerde çıkmasın da burun möhüm deeel
Çok stres yaptım kızlar çok yakın arkadaşım kardaşım bildiğim arkadaşım doğumhanede öğle saatinden beri suni sancı alıyo az önce yine aradım eşini hala içerdeymiş doğumhanede aklım çıkacak yarım saate çıkar heralde
ben de 9 taneye hamile olmamama rağmen 19 tane doğurdum bile :18:
abowww bendee stress oldumm şimdii rabbim bir nefeste doğurtur inşallaaahh ..
kızz sen dur durdugun yerde daha 19 doğurmna çok varrr
anammm düşme yakamdan sağdan sağdan geliyolar bana zaten
Bu ay sana bişeyler olacak nolacak acaba bilemedim şimdi kesin bişey olacak
Evet başka deliklerde çıkmasın da burun möhüm deeel
senin kız baya güzelleşmiş canimbaya büyümüş maşşallah tütütüttü nazar değmesin minnoşuma bende heycan yaptım çarşamba gidecem yav
düşmemm gölgen gibi peşindeyimm sen nereyeee ben orayaaa sakınn kovmaa beni topikindennn
amaninnggg nee olacakk nee olackkk yoksaa tahtalı köyümü boyluycammm :18:
gelsinlerr artıkk sağdann sağdann banaaayoksa ben dalacam soldan soldannn
kızımmm deLüsünn sennn yarıldım gülmektenn
Kocaman olduk teyzesicumartesi kalp atışı görülür mü acep diye merak ediyom şimdi
çarşamba kaç artı kaç olacan şeker
kan verdin mi kan sonucunu diyeydin ben sana sölerdim görüp görmiceni
Bu arada arkadaşım doğurmuş darısı başımıza olsun
Öle merak ediyom ki yeğenimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?