- 2 Kasım 2015
- 129
- 155
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çatlatma iğnesinin 7. Günü bugün adetime de 10 gün var daha ama çok fazla kasık Ağrısı ve akıntım var bunları yaşayanlar var mı aranızda??
Aynen canım benimde sol kasık daha çok ağrıyor. İnşallah bebiştirler :) kaç günün var senin ?benimde kasık agrım arada oluyor akıntım da var cnm bn yaşıyrum inş bebişlerimiz vardır.hatta şuan sag kasıgımda sızlama oluyo hafif hafif
Aynen canım benimde sol kasık daha çok ağrıyor. İnşallah bebiştirler :) kaç günün var senin ?
Süper senin az kalmış:) ben daha bekleyeceğim bakalım Hakkımızda hayırlısı inş
İnş canım sende . Bende de bir umut var ilk klomen denemem inş umutlarımız sevince dönüşür :)inş hamişimdir çok umutluyum bu ay ama rabbim hyrlı ise versin :)
İnş canım sende . Bende de bir umut var ilk klomen denemem inş umutlarımız sevince dönüşür :)
lsizin probleminiz var mı peki bizim sorunumuz yok allaha şükür rabbimin ol demesini beklyiruz :)
arkadaşlar klomenle hamile kalmak zor diolar çatlatma olmadan.bende bu ay kullandım ama sanırım kanamam olacak.benim doktorum çatlatma vermio niyeyse
l
Canım benim yumurtalar 10 mm de kalıyordu o yüzden bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 6 aydır istiyoruz Bebek ilk 3 ay denedik olmayınca doktora gittik bütün testler yapıldı sorun yumurtaların gelişmemesiymiş. Klomenden sonra 10 tane yumurtam oluşmuş ve 18-21 mm inş tutmuştur
Senin sorun yoksa canım biran önce kavuşursun bebeğine inş. :)
Belirtiler kişiye göre değişiyormuş ama genelde adet belirtileriyle aynı diyorlar. İnş Bebek belirtileridir canım :)
Anladım cnm bnde 23 yaşındayım bnmde sebepsiz olmuyor her ay iki yumurtam oluyordu bnm büyüklügede ulaşmıştı ama stresten olmadıgını düşndüm rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.Bizede hber ver olur mu bnde çarşamba günü ve cuma ilşki günüydü eşimle tartışınca çarşamba olmadı dün oldu yani cuma günü hyrlısı bklım :)
Slm cnm hoşgeldin aramıza inş güzel hberler alırsın :)
Bnmde 5 tane ymuurta var ikiz olma ihtimali var dedi ama rabbim aza noksansız saglıklı sıhhatli versin. Sende güzel hberler alırsan yaz cnm
Geçen hafta Cuma günü çatlatma iğnemi oldum. Ertesi sabah anneannemin vefat haberini aldım. O saatten sonra gözümde iğne miğne kalmadı maalesef. Her şey boş.![]()
Haklısın canım ümitsizlik yokCnm daha erken herkes adet geçnce çok silik çıkıyor diyorlar o yüzden napıyoruz ümidimizi kaybetmiyoruzz :) bnde sabırsızca beklirum arada sancı gibi bişi oluo anlayamadım senin var mı bişi zaman geçmio pazartesi ikimizde hasta olmazsak ertesi gün hmn test yapalım :)
Cnm bünyeye göre değişiyor mesela bn klomen kullanmıyorken 2 yumurtam olurdu her ay şimdi klomen kullandım 5 tane yumurtam var rabbim saglıklı sıhhatli aza noksansız evlat nasıp etsin
Haklısın canım ümitsizlik yokpazartesi akşamı yine adet olmazsak eğer test farz olur bize hayırlısıyla inşallah cnm.
ama bende herhangi bir yoğun belirti yok.ama bir tek adet olacağım zamanlarda göğüslerim komple şişer ve ağrırdı.şimdi sadece göğüs ucumda hafif bir sızlama var o kadar.
![]()
canımmm hadi inşallah hamilesindirrr.yaptır kan testini tatlım.en azından meraktan kurtulursun.içimiz içimizi yiyiyor ama beklemekte çok zor.bana da haber ver tatlım sonucu.Dualarım seninlecnm bnm kasıgımda şuan agrı var arada geçiyor gögsüm adetten önce şişip acımazdı ucu dokununca acıyor şimdi inş hamileyimdir çoookk ümitliyim ayrıca kan testinde 12,günden sonra çıkıyor dediler ne yapayım sence akşam kan mı aldırsam ki :)
canımmm hadi inşallah hamilesindirrr.yaptır kan testini tatlım.en azından meraktan kurtulursun.içimiz içimizi yiyiyor ama beklemekte çok zor.bana da haber ver tatlım sonucu.Dualarım seninle![]()
inşallah cnm.güzel haberlerini bekliyorumm :)))Ayy sence yaptırayımmı bilemedim ki :) akşam işten çıkınca direk hastaneye gideyim bari :) çok hycanlıyım inş güzel hberler veiririm size :)