ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Çatlatma iğnesi gebelik testi sonucunu etkiliyormus galiba omunbi araştır canım belli bir gün vücuttan etkisi çıkmıyormuş.

Çatlatma iğnesi gebelik testi sonucunu etkiliyormus galiba omunbi araştır canım belli bir gün vücuttan etkisi çıkmıyormuş.
cnm ben çatlatma iğnesi kullanmadan kendiliğinden çatladı yumurtam.o yüzden gebelik testini etkileyecek bir durum yok yani

merhaba kızlar bende ekimde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetime 10 gün var beklemedeyim yani :) cumartesi kontrolüm var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

merhaba kızlar bende ekimde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetime 10 gün var beklemedeyim yani :) cumartesi kontrolüm var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
amin canım beklemek çok zor.Hayırlısıyla bekleyelim bakalım.inşallah hepimizin yüzü güler bu ay

benim de gelişmemişti canım.aldırdıktan sonra testler yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu saptandı.senin gelişmemesinin sebebini tespit ettiler mi??
Yok etmediler benim kini ilaçla sonlandirdılar hastanede düşmedi kan degerim düştü diye taburcu ettiler geldm evde düşürdüm kapkara bi et parcasıydı

Çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü oldunuz kaç mm idi yumurta ??

Günaydın kızlarrrr. Adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım. Sonuç kocaman kırmızı şişman bir tek çizgi.negatif.:63::KK14:
20151105_065831.webp

Benim çatlatma iğnesini 13. Günümde yapıldı yumurtalarda 18-21 mm ardasındaydı

Bugün 13benim. 2 gün önce 11mm civarında idi. Gitmemeye karar verdim doktora büyümez sanırım adetle atarim çatlamazsa artık..

Günaydın kızlarrrr. Adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım. Sonuç kocaman kırmızı şişman bir tek çizgi.negatif.:63::KK14:Eki Görüntüle 1678110
Bence hala umut var çok erken ve yanılma payı vardır ;)

Yok etmediler benim kini ilaçla sonlandirdılar hastanede düşmedi kan degerim düştü diye taburcu ettiler geldm evde düşürdüm kapkara bi et parcasıydı
Anladım canım çok geçmiş olsun.inşallah bu kez Allah yüzümüzü güldürür. .

Son düzenleme:
Bugün 13benim. 2 gün önce 11mm civarında idi. Gitmemeye karar verdim doktora büyümez sanırım adetle atarim çatlamazsa artık..

Bence hala umut var çok erken ve yanılma payı vardır :KK66:
İnşallah cnm.ben de umidimi kaybetmedim.artık 9 Kasım i bekleyeceğim

Back
X