yap cnm ama bizede hber ver olur mu :) merk ediyroum bendeVallahi ben de bu akşam eve giderken erken gebelik testlerinden alacağım.yarın sabah yapmak istiyorum.kendime daha fazla engel alamayacağım kim ne derse desin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yap cnm ama bizede hber ver olur mu :) merk ediyroum bendeVallahi ben de bu akşam eve giderken erken gebelik testlerinden alacağım.yarın sabah yapmak istiyorum.kendime daha fazla engel alamayacağım kim ne derse desin![]()
tmm tatlım yarın sabah inşallah hayırlı haberler yazarım burayayap cnm ama bizede hber ver olur mu :) merk ediyroum bende
tmm tatlım yarın sabah inşallah hayırlı haberler yazarım buraya![]()
cnm ben çatlatma iğnesi kullanmadan kendiliğinden çatladı yumurtam.o yüzden gebelik testini etkileyecek bir durum yok yaniÇatlatma iğnesi gebelik testi sonucunu etkiliyormus galiba omunbi araştır canım belli bir gün vücuttan etkisi çıkmıyormuş.
ben de korkuyorum canım yaa ama korkunun ecele faydası yok.en azından merakım gider.çıkmazsa 9 kasım da bir kez daha yaparım testiinş cnm bklyrum bn galiba yapamıcam korkuyorum![]()
ben de korkuyorum canım yaa ama korkunun ecele faydası yok.en azından merakım gider.çıkmazsa 9 kasım da bir kez daha yaparım testi![]()
tmm tatlımanladım cnm o zmn bizede hber ver olur mu :) bklyrum
amin canım beklemek çok zor.Hayırlısıyla bekleyelim bakalım.inşallah hepimizin yüzü güler bu aymerhaba kızlar bende ekimde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetime 10 gün var beklemedeyim yani :) cumartesi kontrolüm var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
aynen canım amin inşallah :)amin canım beklemek çok zor.Hayırlısıyla bekleyelim bakalım.inşallah hepimizin yüzü güler bu ay
Yok etmediler benim kini ilaçla sonlandirdılar hastanede düşmedi kan degerim düştü diye taburcu ettiler geldm evde düşürdüm kapkara bi et parcasıydıbenim de gelişmemişti canım.aldırdıktan sonra testler yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu saptandı.senin gelişmemesinin sebebini tespit ettiler mi??
Tamam o zaman hadi hayırlı haberler ver inşallahcnm ben çatlatma iğnesi kullanmadan kendiliğinden çatladı yumurtam.o yüzden gebelik testini etkileyecek bir durum yok yani
Benim çatlatma iğnesini 13. Günümde yapıldı yumurtalarda 18-21 mm ardasındaydıÇatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü oldunuz kaç mm idi yumurta ??
Benim çatlatma iğnesini 13. Günümde yapıldı yumurtalarda 18-21 mm ardasındaydı
Bence hala umut var çok erken ve yanılma payı vardırGünaydın kızlarrrr. Adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım. Sonuç kocaman kırmızı şişman bir tek çizgi.negatif.Eki Görüntüle 1678110
Anladım canım çok geçmiş olsun.inşallah bu kez Allah yüzümüzü güldürür. .Yok etmediler benim kini ilaçla sonlandirdılar hastanede düşmedi kan degerim düştü diye taburcu ettiler geldm evde düşürdüm kapkara bi et parcasıydı
İnşallah cnm.ben de umidimi kaybetmedim.artık 9 Kasım i bekleyeceğimBugün 13benim. 2 gün önce 11mm civarında idi. Gitmemeye karar verdim doktora büyümez sanırım adetle atarim çatlamazsa artık..
Bence hala umut var çok erken ve yanılma payı vardır![]()
Bence doktorunuza gidin takip yapsın belki büyümüştür yada büyücektir ona göre iğne verir.Bugün 13benim. 2 gün önce 11mm civarında idi. Gitmemeye karar verdim doktora büyümez sanırım adetle atarim çatlamazsa artık..