ekimde klomen kullananlar destekleşelim

klomenin muadili oda. benim hikayemde karışık çikolata kistim vardı ameliyat oldum çok büyümüşdü bir portakaldan daha büyükmüş ve ameliyatı daha 2 aylık evliken olduğumdan ya hemen çocuk yada menopoza sokucaz dediğinden drlar bende menopozu seçtim kısa süreli menopoza aldılar çünkü her adet olmam çikolata kistinin tekrarlamasına sebep olabilirmiş o nedenle adet olmaman lazım dendi ve 7 ay sonra tekrar adet olmaya başladım hemen ç.ocuk için çalış dendi çalışıorum olmuor :) 2 ay önce serophene kullandım yine olmayınca off daha gitmicem yeter dedim çünkü bir senedir gerildim drlarda ve buay baktım halen bşi yok tekrar gitme kararı aldım doktorda bana senin tedavi desteğine ihityacın var şart çünkü bian önce hamile kalmalısın kist oluşmadan dedi tekrar serophene verdi 4 ay böyle denicez dedi böyle olmassa başka tedavilere bakılacak dedi işte benim uzun hikayem hee bu aradada bir adet kimyasal gebeliğimde oldu

Canım çok geçmiş olsun ben çikolata kistinin bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum, yeni öğrendim burada...İnşallah en kısa zamanda kavuşursun çocuğuna...

kızlar selam bende cumartesi günü gittim doktora gecen hafta pregynl iğne yapmıştı bana şimdi de yumurtam çatlama yaşamış inşallah olur guzel haberlerinizi bekliyorum rahat ol dedi ve dün progesteron tahlili istedi sonucunu az önce aldım 14.15 çıktı anlamını ve neden istediğini bilmiyorum doktorun neise aradım söyledim tamam dedi sıkıntı yok hayırlısı olsun bakalım dedi bekliycez dedi .... biz bu yollara ilk kez giriyoruz bizi yıllardır uğraşan gözü ile mi bakıyor bilmiyorum ne olacağı konusunda fikri olan var mı adet bekliyoruz şimdi sanırım ççünkü bi daha gel demedi.:110:

kızlar selam bende cumartesi günü gittim doktora gecen hafta pregynl iğne yapmıştı bana şimdi de yumurtam çatlama yaşamış inşallah olur guzel haberlerinizi bekliyorum rahat ol dedi ve dün progesteron tahlili istedi sonucunu az önce aldım 14.15 çıktı anlamını ve neden istediğini bilmiyorum doktorun neise aradım söyledim tamam dedi sıkıntı yok hayırlısı olsun bakalım dedi bekliycez dedi .... biz bu yollara ilk kez giriyoruz bizi yıllardır uğraşan gözü ile mi bakıyor bilmiyorum ne olacağı konusunda fikri olan var mı adet bekliyoruz şimdi sanırım ççünkü bi daha gel demedi.:110:

Heralde adet bekliceksin canım artık, hayırlısı bakalım...

yumurtlama olmus yani 10 ve üstü değer o demek canım. ben de bu ay yaptırdım. 22. gun 0,39 cıktı. yumurtlama olmamıstı. dun akıntım oldu 27. gun. ki normalde 28 de adet olurum. bu ay bole bısı yasadım. bakalım

senınkınde bı sıkıntı yok. hayırlısı ınsallah döllenmiştir. ;)

yumurtlama olmus yani 10 ve üstü değer o demek canım. ben de bu ay yaptırdım. 22. gun 0,39 cıktı. yumurtlama olmamıstı. dun akıntım oldu 27. gun. ki normalde 28 de adet olurum. bu ay bole bısı yasadım. bakalım

senınkınde bı sıkıntı yok. hayırlısı ınsallah döllenmiştir. :KK66:
hımmm anladım canım benim de bugün 24. günüm bakalım haftaya en kesin olarak belli olur heralde deme :KK64:

Sırf dün gece rüyamda pozitif çıkan bi test gördüğüm için daha 6 7 gün önce yumurtlama olmasına ve eşimin degerinin çok düşük olmasına rağmen bugün kendimi tutamayıp test yaptım. İşte bu kadar çaresiz hissediyor insan kendini..

Sırf dün gece rüyamda pozitif çıkan bi test gördüğüm için daha 6 7 gün önce yumurtlama olmasına ve eşimin degerinin çok düşük olmasına rağmen bugün kendimi tutamayıp test yaptım. İşte bu kadar çaresiz hissediyor insan kendini..

Umut dünyası işte canım umut ediyoruz hep, sen de kaybetme umudunu olsun :KK36:

Bende burdayımm :) ekimde olmadı kasımı boş geçiyorum doktora gitmedim biraz kafamı dinlendirecegim :)
işine karışmak gibi olmasında bende öle ara vermiştim doktora doktor böyle tedavilerde ara vermek ii bişi değil dedi eğer önceki aylarda ilaç falan başladısa sanada istersen ara verme olayını bi düşün

Allahım hepimize isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşşş umutsuzluk yok çaresizlik değil bu öle düşünme Allah beterinden korusun herşeyin hayırlısı

iyi yapmışsın canım, arada dinlenmek de lazım :)

Aynen cnm ya biraz dinlenmek istiyorum

işine karışmak gibi olmasında bende öle ara vermiştim doktora doktor böyle tedavilerde ara vermek ii bişi değil dedi eğer önceki aylarda ilaç falan başladısa sanada istersen ara verme olayını bi düşün
Çok sagol cnm bnm düşündügün için doktor ile görüşerekten ara verdim doktorumla görüştüm.Zaten yumurta takibi filan yapıldı en sonra klomen çatlatma kullandım negatif sonuç olunca biraz dinlenmek istedim uzun zamandır kafama çok takıp stresteydim o yüzden doktorumu aradım cnm onun gözetiminde ara verdim

Kızlar doktordan şimdi çıktım, 2 ay daha klomen sonra aşılama dedi. 3 aydan fazla kullndırmıyomuş klomeni zaten...

ewt cnm öyle 3 ay kullanılıyormuş inş bebişin bekletmeden gelir :)

İnşallah canım ya hiç umudum yok benim nedense, bu ayda güpgüzel yumurta vardı ama olmadı, diğer 2 ay nasıl olsun ki diye düşünüyorum...Aşılama - tüp bebek fiyatlarını sordum onlar da pek pahalıymış, özellikle de tüp bebek...İnşallah gerek kalmaz ona :(

Beimde bu ay 2. Klomenim...gec olusuyor yumurtam...doktor kucukte olsa yumurtan var dedi cum aksamina catlatma ignesi verdi...Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin...klomenin yan etkileri cok baş gösterdi bende..sizdede öylemi kızlar...kasiklarda agri ve aşırı duygusallik olustu bende...oofff...

Back
X