- 16 Nisan 2012
- 457
- 195
- 53
klomenin muadili oda. benim hikayemde karışık çikolata kistim vardı ameliyat oldum çok büyümüşdü bir portakaldan daha büyükmüş ve ameliyatı daha 2 aylık evliken olduğumdan ya hemen çocuk yada menopoza sokucaz dediğinden drlar bende menopozu seçtim kısa süreli menopoza aldılar çünkü her adet olmam çikolata kistinin tekrarlamasına sebep olabilirmiş o nedenle adet olmaman lazım dendi ve 7 ay sonra tekrar adet olmaya başladım hemen ç.ocuk için çalış dendi çalışıorum olmuor :) 2 ay önce serophene kullandım yine olmayınca off daha gitmicem yeter dedim çünkü bir senedir gerildim drlarda ve buay baktım halen bşi yok tekrar gitme kararı aldım doktorda bana senin tedavi desteğine ihityacın var şart çünkü bian önce hamile kalmalısın kist oluşmadan dedi tekrar serophene verdi 4 ay böyle denicez dedi böyle olmassa başka tedavilere bakılacak dedi işte benim uzun hikayem hee bu aradada bir adet kimyasal gebeliğimde oldu
Canım çok geçmiş olsun ben çikolata kistinin bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum, yeni öğrendim burada...İnşallah en kısa zamanda kavuşursun çocuğuna...