Ekimde mi yalan oldu;(((

doruk90

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
415
247
23
34
Kızlar batıma 6 gün var ama biliyorum hamile değilim tek belirtim Yok adet olucakmışım gibi belirtim dahi Yok korunmasız altıncı ay geride kaldı nerde hata yapıyoruz hamile bayanlar bilgi lütfen ya da deneme süresinde olan arkadaşlar size ihtiyacım var teselli olalım birbirime

Canım adetine varmış daha umudunu kaybetme

6 gun bunu konusmak icin erken. Benim de belirti olmadi arada kasiklarda olan batmalar disinda. Ki o da adetten once hep olurdu zaten.

İlla belirti olacak diye bişey yok bacım belki hamilesindir
eğer bişey olmuyosa neden arama
Rabbimiz böyle istiyor demekki
O'na tevekkül edicez....
6 ay uzun değil üzülme ben 1 senedir bekliyorum 5-10 sene bekleyenler de var halimize şükredelim
yaşım 30 oldu nasip herşey
Hayrı da şerri de ALLAH bilir...

Yaw ben 4 yıl bekledim ama bu kadar ümitsiz olmadım zaten ne zaman işini Allah a birakiyosun ne zaman stresten uzak duruyorsun o zaman oluyor o zaman güzel haberi aliyosun umitvar olun. Kafaniz rahat olsun Allah in işine pek karismayin vardır bekletmesinin bir sebebi

Daha 6 gün var adetine.. benim de hic belirtim olmamıştı. En ufak bi karin agrisini bile hevesle bekliyordum ama yoktu hic bi belirti.. Biraz daha sabir.. gebelik belirtileri adet gecikmesinden sonra başlar zaten..

Benim de bat 16 ekim. Bir umt vardı ama nedense dün gitti. Öyle sebepsiz yok hamile değilimdir falan oldum.
3 gün sonra dayanamam erken gebelik testi yaparım da hadi bakalım.

Benimde ekim az önce yalan oldu ama üzülmüyorum adet olabilmekte bir nimet sonuçta sağlıklı olduğumuzun göstergesi en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşaAllah bebişlerimiz sen de üzülme canım

6 gun bunu konusmak icin erken. Benim de belirti olmadi arada kasiklarda olan batmalar disinda. Ki o da adetten once hep olurdu zaten.
Aynen haklısın ama bilmem olsa belirti olurdu yok ya da yazıyorlar insan hamile olduğunu anlar çokkk afedersiniz alttan dokununca yumuşak bişey gelirse hamilesiniz insan gerçekten hiçbirşeyi çok bilmemeli gereksiz kafa yormak sadece inş hamile kalırım senemiz dolmadan istedim olsun açıkcası ama ben değil rabbim istemeli şükürler olsun

Aynen inş rabbim sana da bana da her çocuk bekleyen kuluna bu mucizeyi yaşatsın duadan başka bişey Yok o ol derse olur güzel Allah ım aratmadan nasip etsin inşallah

Çok güzel konuşmuşsun utandım şimdi dört senedir bekleyip nasip olmuş mucizen hayırlısıyla kucağına da al inşallah elbette İnan'ın çok şükürdarım hatta maddi manevi başka sıkıntılar bar bebek olayına sadece adete yakın böyle takılıyorum o da elde olmuyor ay içersinde aklıma dahi gelmiyor

Daha 6 gün var adetine.. benim de hic belirtim olmamıştı. En ufak bi karin agrisini bile hevesle bekliyordum ama yoktu hic bi belirti.. Biraz daha sabir.. gebelik belirtileri adet gecikmesinden sonra başlar zaten..
Doğru bana da adet öncesi belirti saçma geliyor daha bebiş yok biz belirti arıyoruz allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah ne diyim ben aslında evlenir evlenmez tek korunmasız ilişki de hamile kalırım sanıyordum adetlerim düzenli falan bi sıkıntı Yok sanırdım şimdi böyle olmayınca insan hiç olmayacak düşüncesine varıyor elde olmadan inş olucak ben biliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun

Benim de bat 16 ekim. Bir umt vardı ama nedense dün gitti. Öyle sebepsiz yok hamile değilimdir falan oldum.
3 gün sonra dayanamam erken gebelik testi yaparım da hadi bakalım.
Bat aynı Şen'inle benimde 17 ama senin gibi sebepsiz Yok dedim bende ama Allah isterse yoktan var eder inş ona tevekkül ettiğimizin karşılığını bizlere nasip eder Can'ım

Benimde ekim az önce yalan oldu ama üzülmüyorum adet olabilmekte bir nimet sonuçta sağlıklı olduğumuzun göstergesi en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşaAllah bebişlerimiz sen de üzülme canım
Hayırlısı olsun beraber kasımı bekleriz canım

çok umut vermek istemem ama hamilelik ile adet belirtileri neredeyse aynı. bence çok düşünmeyin üzerinde. maalesef stres yaptıkça gerçekten olmuyor. ben de gerçekte yok yaz sonrasına bırakalım, riske bile atmayalım dediğim ay hamile kaldım. erken testlerden yaptıydım ki negatif çıkmıştı. adetim geçinde kan testinde öğrenip şok olmuştum.

umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız. hayırlısı olsun. öyle hemen umutsuzluğa kapılmayın. :)

Öyle mi diyorsun yok canım çok şükür inançlı biriyim de ay bu sabırsızlık insani öldürüyo inş tez zamanda bizimde yüzümüz güler
Ümidini kaybetme bide rahat ol takma ne verirsen kabulum de benimde adet belirtilerim vardi ama şükür ki geldi meleğim inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…