• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde Pozitifi Görenler

9.gün erken değer bence iyi 12.güne kadar vericek misin bir daha kan yoksa yarın tekrarlıcakmısın
Hayır. 13. Gün doktor çağırmıştı o gün giderim diye düşündüm. Gebelik olmadığını göstermez değil mi :( burada o günlerde çok yükseleni görünce biraz ağladım :(

Hayır. 13. Gün doktor çağırmıştı o gün giderim diye düşündüm. Gebelik olmadığını göstermez değil mi :( burada o günlerde çok yükseleni görünce biraz ağladım :(
Canım hiç ağlama. 9.gün için iyi bir değer yeni yükselmeye başlamıştır geç tutunma olmuştur hiç kendini salma öyle bak idrar testi yaptıysan daha önce yarın da yap koyulaşma takip edelim istersen

Canım hiç ağlama. 9.gün için iyi bir değer yeni yükselmeye başlamıştır geç tutunma olmuştur hiç kendini salma öyle bak idrar testi yaptıysan daha önce yarın da yap koyulaşma takip edelim istersen
İdrar testi de dün yaptım. Atayım

Eklentiler

• IMG_1207.webp
    IMG_1207.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 4
Teşekkürler bu arada iyi hissettim.

İdrar testi de dün yaptım. Atayım
Hah tamam yarın sabahta yap canım var ise koyulaşma takip edelim. Özelden de yazabilirsin nasıl rahat hissedeceksen. Endişe etme testi erken vermişsin 2 günde artışa bakıcaz yani 12.günde çok yüksek çıkanda artışa bakıyor 2 gün sonra mecburen

Hah tamam yarın sabahta yap canım var ise koyulaşma takip edelim. Özelden de yazabilirsin nasıl rahat hissedeceksen. Endişe etme testi erken vermişsin 2 günde artışa bakıcaz yani 12.günde çok yüksek çıkanda artışa bakıyor 2 gün sonra mecburen
Ben perşembe direk doktorun verdiği gün gidicem. Çünkü böyle kendim takip ederken strese giriyorum. Evde idrar testi yapayım sadece

Ben perşembe direk doktorun verdiği gün gidicem. Çünkü böyle kendim takip ederken strese giriyorum. Evde idrar testi yapayım sadece
Bende öyle düşünüyorum idrarla takip etsen daha iyi. En azından gözlem yaparsın seni strese sokmaz.
İdrar testini kan testinden önceki gün verdim 3 dk sonra 2. Çizgi silik çıktı direk
Tamam işte kandan sonrada idrarda gün değerlendirmesi renk koyuluğhnu takip edersin canım

Back
X