- Konu Sahibi SUDENAZ222
arkadaşlar merhaba; bende adet olmayı bekliyorum...dondurulmuş embryo ile 2. tüp bebek tedavisine başlayacağım.alman hastanesi doktorum halit fırat erden .doktorumdan memnunum tavsiye ederim.
birde 1. denemede olmayınca rahim filmi ve genetik test istedi doktorum yaptırdım ikisindede sonuç temiz çıktı.genelde genetik testi birçok doktor 3. olumlu denemeden sonra istiyor bence çok saçma eğer böyle bir problem varsa önlemi alınmalı boşu boşuna problem varsa 3 kez denemiş ve negatif sonuç almış oluyo insanlar maddi manevi zor bir süreç....hepimize hayırlı olsun arkadaşlar ....
kızlar merhaba.bende adet olmayı bekliyorum.ekim 17 gibi başlıyoruz 2. denemeye.inşallah allah hakkımızda hayırlısını nasip eder.
MERHABA tedaviye başlayan arkadaşlara başarılar diliyorum.bende ekimde 3. denememi 2 dondurulmuşumla başlıcam doktorum co-cülter yapıcak şimdi adet olmayı bekliyorum normalde bu gün olmam lazım doktora bildiricem.. Nasıl aşamayla karşılaşacağımı bilmiyorum kaç gün sürer bir bilgim yok co-cülteri bilen yada yaptıran varmı aranızda....tekrar BAŞARILAR diliyorum.
kızlar günaydın herkese
bende ekimde ki adetimle kontorolümü olacam ve 21. günüde tedaviye başlıcağız nasipse benim 5. denemem olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş
allah nasip ederse inşallah bende ekimin ilk haftası hasta olucam ve tedavi sürecni başlatıcaz inşallah
allah bi dert zeval vermesse
şimdiden cümlemize hayırlı olur inşallah
hepimizinki tutarda hayırlısıyla himileliklerimizi konuşuruz bi forumda hihihi
arkadaşlar inşallah rabbim hayırlıysa hepimizi ekimde bebişlerimize kavuştursun....
Allah yardımcımız olsun.....