• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

genart 15 tl alıyormuş günlük lojmanmış sanırım bir ev başkalarıda var o yüzden hoşuma gitmedi, ama ben çalıştığım yerin misafirhanesini ayarladım, tek kişilik oda duş, tv, wireless da varmış, biraz uzak sayılır ama eğer eşim izin verirse arabayı getirmeyi düşünüyorum, zor görünüo ama bakıcaz

yok canım kullanmıyorum face...
umarım rahat edersin her şey yolunda gider güzel haberlerini alırız peki burda kalırken nete girebilecek misin ?

ohh tamam fırsat yaratmaya çalışacağım malum hafta içi çalışınca hafta sonu annemler k.v. kardeşler derken bi bakıyorum hafta başı olmuş ama tanışmayı isterim hem sanada moral vermiş olurum :)

merhaba arkadaşlar....

eski arkadaşlar bilirler ama kısaca kendimden bahsedeyim....

25 yaşındayım 2 yıllık evliyim...17 yaşında bağırsak tüberkülozu ve ciddi bir ameliyat geçirdim..bu nedenle o zamandan dr.larım ileride böyle bir durumla karşılaşacağımı söylemişlerdi
bu nedenle hiç korunmadık...önce bi rahim filmi şüpheli çıktı..ardından olur diye 7 ay başarısız yumurtlama takipleri sonucu laparoskopiye karar verdik
ve alacağımız en kötü yanıt olan iki tüpünüzde açılamayacak derecede tıkalı yanıtını aldık..

ardından şubat ayında bahçelievler medikal park ta ilk denememize başladık...hormon testimde yumurta rezervim düşük çıktı ama dr.um yinede yüksek dozlarla tedaviye başlattı..şimdiye kadarki yumurtlama takiplerimde hiç başıma gelmeyen durumlar oldu..yumurtlarım büyümüyordu...
normalde 10-15 gün süren iğne tedavisi ni bana 20 gün yaptırtılar gelişme yavaş olduğundan..dr.uma tedavi yarıda kalırmı diye sorduğumda hayır öyle bir durum yok yanıtını alıyordum..fakat olmayacağını ben bile görebiliyordum...25 yaşında 6000tl lık iğne sonucunda sadece 18 mmlik 1 adet yumurta elde edebildi dr.um..oda toplamada boş çıktı

düşünebiliyomusunuz her kadın zaten her ay 1 yumurta üretebiliyorken ben o kadar iğneyle aynı sonucu elde ettim...daha önceki takiplerde klomen gibi ucuz haplarla bile tam zamanında 20 küsür mmlik en az iki yumurtam oluyoken bu nasıl böyle oluyordu (adetlerimde son derece düzenlidir) ..sonra bu sonuçları başka bir çok dr.a mail attım ve hepsinin bana ortak söylediği şey..iğne tedavisinin bu kadar uzun olmamalıydı..yani başta belliyken tedaviye başlamamalıydı veya daha öncesinden yarıda bırakmalıydı şeklindeydi..

sağolsun dr. um sayesinde ilk denememde transfer bile olamadan 2 tüp bebek masrafı yaptım..maddi açıdan 2. için mecburen ara verdik..sezonluk işe girdim çalıştık belli bi birikimimiz daha oldu.şimdi ise tekrar paramızı çöpe atmak istemiyoruz..bu süre zarfında çok araştırdım ve umut tüp bebek merkezinde karar kıldık...önümüzdeki hafta çalıştığım yerde sözleşmem bitiyor...ekimin ikinci haftası görüşmeye gitmeyi planlıyorum...çider derneğine üye olarak gidicem..ilaçlar dahil 3950 tl olacak tedavim...

rabbim hayırlısıysa bize ve tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah....
Selam
Tedaviniz hakkında bilgi alabilrmiyim. Tüberküloz rahime yada tüplerinize zarar verdi mi ?
Bende Genital tüberküloz geçirdim . Tüplerim alındı Başarsız tüp bebek denemelerim var.
Yardımınıza ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

Back
X