• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizem haklı siranes bekle az daha umutsuz olma

günaydınlar gizem hanım aha da şimdi gidip içeecem :)))))))))))))

silamcım senin içinde dualarımızı okuuk allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın cnm rabbim tamamına erdirir inşallah

yavruum 10
talya 35
gizem 20
sirenas 15
nevin_130

=========BıZıM LıSTEMıZ========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMıLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )

5 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya-----trasfer tarihi 07/12/2009 ( 160 tefriciye - 100 kelimei tevhit )

6 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı---transfer tarihi 07/12/2009 ( 105 tefriciye )

7 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 11/12/2009 ( 100tefriciye- 1 yasini şerif )

8 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya----- trasfer tarihi 11/12/2009 ( 210 tefriciye )

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

20 ) ilayda 255------2.deneme---------umut tüp bebek

21) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:
silamcım senin içinde dualarımızı okuuk allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın cnm rabbim tamamına erdirir inşallah

yavruum 10
talya 35
gizem 20
sirenas 15
nevin_130

Canimsiniz yaaa ...Şeniz
ALLAHIM hepinizden razi olsun ...

Okuyan - okuyamayan bütün arkadaslarimdan ...
Insallah dualariniz hürmetine bana da anne olma mutlulugunu yasatsin RABBiM ...

Benim dualarim da sizlerle kizlarr ...
Insallah en kisa zamanda gönlünüzdekine kavusursunuzz ....

Bu siralar internete pek girmemeye gayret ediyorum ..
Kafamin cok karismamasi acisindan ...

Bu arada transer tarihim 11 Aralik ...
Allah izin verirse 23 Aralik ta test tarihim ..delikafadulden:asigim::asigim::hulya:

canım inş. dualarımız kabul olur e senin durumun nasıl peki
valla bütün gün okudum :))
ama bi ara saymayı unutmuşum daldırdım okurken 30 felanda öyle okumuşumdur heralde onu yazdırmadım ama

günaydınnnnnn

yavrum sağol cnm allah kabul etsin yazdım senden 10 tane şimdilik biriktiriyorum trasfer haberi gelmedi kimseden

erkenden hepimiz burdayız :) bende sabahları bir göz atıp daha sonra geliyorum kimsecikler olmuyor diye
iğnelerin nasıl gidiyor

iyi gidiyo meldirciğim ama dün bi arkadaşımla uzun uzun konuştuk neye göre 200 doz verdi sana dedi, normalde e2 ye göre dozu belirlniyomuş, ama bana hiç yapılmadı, çok kızgınım gittiğimde ileticem bunu, o arkadaşa 2 günde bir yapılmış e2 tahlili,

ewt canım ben ankarada yaşıyorum bende çok araştırdım burayı buldum ilgide güzeldi çalıştığım içinde kolaylık sağladılar sabah erken saatte muayneye gidiyordum. ama aksilikler peşimizi bırakmadı.

evim kliniğe baya uzak yoksa seni memnuniyetle misafir ederdim canım benim büyük şehir olunca gidip gelmesi çok zor oluyor.

:))) yok cnm saol onun için sormadım :), bnm çok akrabam var Ankara' da hatta bir tarafımız orada diyebilirim halam bile var, ama ben kafama göre özgür takılmak istiyorum, o yüzden kalıcağım yeri ayarladım :)

senin için kolay oluyordur, inan başka şehirden gelmesi işkence :S, ama boş zamanın olursa görüşebiliriz ben genelde ankamall dan çıkmam gibi gelio , bnm bol bol vaktim olucak gibi :)

ewt görüşebiliriz hafta sonu olabilir :) tanışmaktan çok memnun olurum. bencede başka yerde kalmak akrabadansa çok daha iyi sorulara muhattap kalmazsın :) kafan rahat olur extra para talepleri var mı misafirhane için

Back
X