Ekimde tüp bebek

Peki bize stres ve bu güç süreçte ne önerileriniz olur. Tecrübelisiniz ve ben daha ilk kez başlayacağım. Ne önerileriniz olur

Peki bize stres ve bu güç süreçte ne önerileriniz olur. Tecrübelisiniz ve ben daha ilk kez başlayacağım. Ne önerileriniz olur
Mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalış canm. Sorunun ne ise onunla ilgili araştırma yap yapabileceğin bitkisel kürler falan varsa uygula. Ben son tedavimde dikkat etmiştim ve tutmuştu

Mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalış canm. Sorunun ne ise onunla ilgili araştırma yap yapabileceğin bitkisel kürler falan varsa uygula. Ben son tedavimde dikkat etmiştim ve tutmuştu
Transfer sonrası nasıldınız. Sürekli yatarak mı geçti.

Benım sorunum düşükle sonuçlanması
Öncekı denemelerım tuttu
Fakat 12-13 haftalık ıken düştüler
Ve sebebı bılınmıyor şuan Çapa’da onun için araştırma yapıyolar

Tüp bebek işlemlerı başlı başına stres o yuzden kafanızı bışeylerle meşgul edın ve pozıtıf düşünmeye calışın tahlıllerın sonucu bazen olumsuz olabılıyo ve bu surecte daha cok strese gırmemıze sebeb oluyo
Ne kadar da kafanıza takmayın desemde boş ıllakı takılıyor

Transfer sonrası nasıldınız. Sürekli yatarak mı geçti.
Genelde yattım canm dinlenerek geçti. Öğretmenim ben rapor almıştım zaten. Okula başladıktan sonra düştü. Keşke rapor süresini biraz daha uzatsaydım. Herkesin bünyesi aynı değil kimisi gezer bişey olmaz kimisinin süreci daha çok dinlenerek geçirmesi gerekiyor. Nasip olur da bu sefer tutunur sa heyet raporu almayı düşünüyorum

Ben baştan alayım. Bn ve eşimde hiç bir problem Yok. İlk dört ay gonalf ve ça

Ben hikayemi anlatayım. 25 yaşındayım eşimde 27 yaşında 5 yıllık evliyiz. İlk yıldan sonra bebek istedik fakat olmadı. Dr gittik eşimde ve bende bi problem Yok yumurtalar ve spermler canavar gibi. Fakat gebelik yok. Dr yaşımızın küçüklüğü ve sorun olmamasından dolayı tedaviye başlatmadı. Bu sene Ekim ayında tedaviye başaladık. Gonalf ve çatlama iğnesi ile dört ay tedavi gördüm. Yumurta gelişimi çok iyiydi ama gebelik olmadı. Sonra aşılamaya karar verdik. Öncesinde rahim filmi çekindim. Onda da bu sıkıntı çıkmadı. Aşılamaya başladık. Onda da negatif sonuç alınca doktorum tüp bebeğe geçelim istedi. Bende Eskişehir’de tedavi gördüm. Aşılama sonrası kendime dinlenme verdim ve Ekim’de İstanbul tüp bebek merkezinde başlamak istedim. Ekim’de randevu onaylayacağız
Merhaba canım ,eskişehirde nerde gördun tedavını ? Hangi hastane hangi doktor ?

Ben de bir terslık cıkmassa eylul sonu adetıyke dondurulmus transfer surecıne baslayacagım ,ınsallah hepımız için hayırlı olur ☺️

Tüp bebek işlemlerı başlı başına stres o yuzden kafanızı bışeylerle meşgul edın ve pozıtıf düşünmeye calışın tahlıllerın sonucu bazen olumsuz olabılıyo ve bu surecte daha cok strese gırmemıze sebeb oluyo
Ne kadar da kafanıza takmayın desemde boş ıllakı takılıyor
Ben de işlere koşturmaktan bişilerı yanlıs mı yaparım ,dinlenememmiki falan dıyorum ,kendimizi işe verelım barı

Ben de işlere koşturmaktan bişilerı yanlıs mı yaparım ,dinlenememmiki falan dıyorum ,kendimizi işe verelım barı
Cok ıyı anlamaya çalış sormaktan cekınme doktora geçen de hastanede bır kadın gonal-f ıgnesı bıttı dıye tekrar almamış bu kadar uygulanıyo zannetmış ve doktora da sormamış doktor cok kızmıştı yumurtaları yeterınce buyumedı ve işlem iptal oldu hem boşuna ılaç yemış oldu sonrakı denemede tekrar baştan alıcak hemde maddi zarar

Merhaba arkadaşlar benimde yumurta toplama işlemi oldu, sanırım adet olduktan sonra ekim ortalarına doğru transfer olacak 🙏

Hanımlar.. Tüp bebek tedavisinin belli bir miktarını devlet hangi koşullarda karşılıyor

Raporu eğitim araştırma hastaneleri veya üniversite hastaneleri veriyor.. Ben zonguldakta tedavi gördüğüm üniv hastanesinden almıştım. Doktor beni takip edip tedavi sürecimi bildiği için sıkıntı olmadı. Yumurta takibi rahîm filmi aşılama vb aşamaların yapılıp sonuç alınamaması sonucu raporu 3 hekim onayıyla vermişlerdi bana

• Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
  • 23 yaşını doldurmuş, 39 yaşından küçük,
  • Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
  • En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
  • Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.

Back
X