Ekimde tüp bebek

Merhaba bende bu ay inşallah tedaviye başlayacağım.Doktorum yumurta kalitesi için Pregros Plus isimli bir gıda takviyesi tavsiye etti başladım üç ay kullanacağım.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Merhaba, Pregros Plus ı hangi doktor tavsiye etti acaba? Bende bu amaçla bir takviye kullanmak istiyorum da.

Ekonomik sıkıntın yoksa ozelde yaptır,devlette cok acılı oluyormus ,ozelde hiçbişi duymuyosun
Teşekkür ederim. Aynen tedavi gördüğüm merkezde yaptırmaya karar verdim. hem onlar yaparsa daha güvenilir olur hem de yumurta toplama sırasında histereskopi de yapmışlardı. Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Bunu da onlar yapsın. Gerçi doktorum girer mi bilmiyorum ama yine de aynı hastane olunca daha iyi olur sanırım. Çok da pahalı bir işlem değilmiş. Tabi normalde baya yüksek meblağlar ama artık tüp bebekte ucuz geliyor malesef :(Hayırlısı bakalım.

Merhaba hanımlar bende bugün başlıyorum iğnelere fostimon 75 verdi doktor yumurtalar toplanılacak adet olucam daha sonraki adette transfer olacak yani Aralık’ta kısmetse

Merhaba hanımlar bende bugün başlıyorum iğnelere fostimon 75 verdi doktor yumurtalar toplanılacak adet olucam daha sonraki adette transfer olacak yani Aralık’ta kısmetse
Ben de dün başladım iğnelere gonal f ile pazartesi çağırdı bakalım. Allahın izniyle bu ay olacakmış transfer

Ben baştan alayım. Bn ve eşimde hiç bir problem Yok. İlk dört ay gonalf ve ça

Ben hikayemi anlatayım. 25 yaşındayım eşimde 27 yaşında 5 yıllık evliyiz. İlk yıldan sonra bebek istedik fakat olmadı. Dr gittik eşimde ve bende bi problem Yok yumurtalar ve spermler canavar gibi. Fakat gebelik yok. Dr yaşımızın küçüklüğü ve sorun olmamasından dolayı tedaviye başlatmadı. Bu sene Ekim ayında tedaviye başaladık. Gonalf ve çatlama iğnesi ile dört ay tedavi gördüm. Yumurta gelişimi çok iyiydi ama gebelik olmadı. Sonra aşılamaya karar verdik. Öncesinde rahim filmi çekindim. Onda da bu sıkıntı çıkmadı. Aşılamaya başladık. Onda da negatif sonuç alınca doktorum tüp bebeğe geçelim istedi. Bende Eskişehir’de tedavi gördüm. Aşılama sonrası kendime dinlenme verdim ve Ekim’de İstanbul tüp bebek merkezinde başlamak istedim. Ekim’de randevu onaylayacağız
Cnm özelde mi yapican tup bebeği bende polikistik overim hamilelik henüz yok özelde ne kadar acaba

Kızlar, ben de dün itibariyle memorial de tüp bebeğe başladım, gonal f le başladık, bnm kafamı kurcayan nokta yumurta buyutme surasında sürekli kontrol istiyorlar doktorlar, çalışan bayanlar bunu nasıl yaptılar her gün izin istemek imkansız çünkü, rapor mu aldınız 🤔🤔

Kızlar, ben de dün itibariyle memorial de tüp bebeğe başladım, gonal f le başladık, bnm kafamı kurcayan nokta yumurta buyutme surasında sürekli kontrol istiyorlar doktorlar, çalışan bayanlar bunu nasıl yaptılar her gün izin istemek imkansız çünkü, rapor mu aldınız 🤔🤔
Ben 10+10 rapor aldim, ogrtmenim

Back
X