- 9 Eylül 2019
- 91
- 87
- 8
Merhaba ben varım bugün 5. Ignemi yaptım yarın kontrole gidiyorum. Herşey güzel olsun inşallah.Kimse yokmu ekimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben varım bugün 5. Ignemi yaptım yarın kontrole gidiyorum. Herşey güzel olsun inşallah.Kimse yokmu ekimde
Merhaba ben varım bugün 5. Ignemi yaptım yarın kontrole giriyorum.Kimse yokmu ekimde
Merhaba ben varım bugün 5. Ignemi yaptım yarın kontrole giriyorum.Kimse yokmu ekimde
merhaba evet bende aynı şekilde iki tane geliştirici ,bir saat sonrada baskılayıcı iğne kullandm..en sonunda o büyük yumurtayı çatlamadan 30m oldu,diğerleri 23,22,20 işte o rakamlarda oluştu toplama işlemini tamamladım bekliyorum..rabbim herkesi çok bekletmez inşallah...Kizlar bisi sorcam.bugun benim iğnelerdeki 7.gunum.doktor bana tedavinin 5.gunu "catlatmama" ignesi baslatti.bi yumurtam biraz hizli buyumus diye.yani otekiler buyurken o catlamasin diye.her gun o catlatmama ignesi de oluyorum ayrıca.siz boyle bi igne ilac kullandiniz mi?
Yumurta ne kadr da buyuyebiliyomusmerhaba evet bende aynı şekilde iki tane geliştirici ,bir saat sonrada baskılayıcı iğne kullandm..en sonunda o büyük yumurtayı çatlamadan 30m oldu,diğerleri 23,22,20 işte o rakamlarda oluştu toplama işlemini tamamladım bekliyorum..rabbim herkesi çok bekletmez inşallah...
benim önce yumurtalarım gelişmedi sadece 4adetti.. bunlar sonra 15 oldu .11tanesi döllerdi..bugün aradılar beni Yarın 5.gün embrio su 2adet koyacaklar...İnşallah tutunur minikler im ama moralim biraz bozuk.. Progesteron hormonun yükselmişti doktorum erteleyebiliriz demişti şimdide ertelemeyi iptal etmişler..noluyor anlamıyorumYumurta ne kadr da buyuyebiliyomusanladm cnm,cok sag ol aciklama icin.kac yumurtan toplandi? Transfer ne zmn?
Ndn ertelemeyi iptal ettik demedin mi cnm?benim önce yumurtalarım gelişmedi sadece 4adetti.. bunlar sonra 15 oldu .11tanesi döllerdi..bugün aradılar beni Yarın 5.gün embrio su 2adet koyacaklar...İnşallah tutunur minikler im ama moralim biraz bozuk.. Progesteron hormonun yükselmişti doktorum erteleyebiliriz demişti şimdide ertelemeyi iptal etmişler..noluyor anlamıyorum
Çorlu’da benim doktorum Kemal yaldızı adı özele gidiyorumİnşallah dediğin gibi olur..doktorun kim acaba hangi merkez...?
Amin canım sağol inşallah hepimizin bebişleri tutunurCnm valla calisan kadin olup da bu tedavilere kosturmak gercekten zor.hem isini hem iznini hem tedavini ayarla.ki bunlar hep regl duzenine gore yani elimizde de degil tam gununu tutturmak..insallah bebisin tutunur aralikta sana.bnm dr de veremiyor cnm.ben oturdugum ilceden bi dr yle ondn gidip konustum tedavi olcam diye.sagolsun o yazdi raporu
Dedim kardeşim fakat doktor ve embrolog. Karar vermiş...olmadı yumurta dondurma yapmayı düşünüyorum...belki daha sonra tekrar denerim... internette birçok şey okudum ama kimsenin dediği değil yüce allahın dediği olur... şükürler olsun herşeye hep aksilikler çıktı sonra düzeldi şimdide böyle nasip heraldeNdn ertelemeyi iptal ettik demedin mi cnm?
merhaba ben medicalparkta hakan beyde tedavi oldum ilk denememde tuttu ama 2.5 aylıkken kaybettim bebeğimi hakan hocadan çok memnunum kürtaj oldum ben ilk adetinde tekrar baslayacagimEkimde ön görüşmeye gideceğiz merkez araştırması yapıyorum İzmir'de yaşıyorum fikirlerinizi alabilirim hanımlar
canim ben transfer sonrası 1 saat yattım hastanede 3 vesayetle geldik eve sonra 2 saat yattım evd3 ama hastan3den gelene kadar baya ayakta kaldim .transferin 7. günü hamile olduğumu öğrendim hem idrarda hem kanda ama kalbi atmadi bebegimin.Arkadaşlar bende dün başladım iğnelere. Cuma günü kontrolüm var. Çok stresliyim ilk denemem. Bilinmeyen infertilite. Beslenmenize dikkat ettiniz mi? Ne gibi tecrübeleriniz var acaba
Benim transferin 5. Günü ben çogu günümü heo yatarak geçirdim halada öyle yürüyorum yürüyorum yatıyorum napayım korkudancanim ben transfer sonrası 1 saat yattım hastanede 3 vesayetle geldik eve sonra 2 saat yattım evd3 ama hastan3den gelene kadar baya ayakta kaldim .transferin 7. günü hamile olduğumu öğrendim hem idrarda hem kanda ama kalbi atmadi bebegimin.
bu süreçte hep buraları okudum ne hossediloyo ne oluyo diye kafaniza bisey takılırsa sorun yardımcı olmaya calisirim
Ben çok stresliyim daha çok başındayım ama kendime hakim olamıyorum içimden geliyo. Sürekli ağlayasım geliyo öyle bi durum ki şu yaşadıklarımız. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün. Ben Şuan yumurta geliştirici iğne kullanıyorum ikinci günüm. Siz yumurta geliştirmek için kendiliğinizden beslenmenize ayrıca dikkat ettiğiniz bişey var mıydıcanim ben transfer sonrası 1 saat yattım hastanede 3 vesayetle geldik eve sonra 2 saat yattım evd3 ama hastan3den gelene kadar baya ayakta kaldim .transferin 7. günü hamile olduğumu öğrendim hem idrarda hem kanda ama kalbi atmadi bebegimin.
bu süreçte hep buraları okudum ne hossediloyo ne oluyo diye kafaniza bisey takılırsa sorun yardımcı olmaya calisirim
Hayırlısı olsun Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler bende çok stresliyim hatta anestezi alcam diyede çok korkuyorum yumurta geliştirici iğne kullanıyorum bende şuan bugün 5 ci günüm kontrole gittim yumurtalarım 14 ml olmuş baya vardı doktor durdurma iğnesi verdi perşembe kontrol Cumartesi yada pazarteside toplama olacak bi yerde duymuştum ananas yumurta kalitesine iyi geliyormuş diye adetimin ilk gününden itibaren her sabah kahvaltıda 1 dilim ananas yiyorum bide doktorum bazı yasaklar koydu onlara uymaya çalışıyorumBen çok stresliyim daha çok başındayım ama kendime hakim olamıyorum içimden geliyo. Sürekli ağlayasım geliyo öyle bi durum ki şu yaşadıklarımız. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün. Ben Şuan yumurta geliştirici iğne kullanıyorum ikinci günüm. Siz yumurta geliştirmek için kendiliğinizden beslenmenize ayrıca dikkat ettiğiniz bişey var mıydı