Ekimde yeni başlangıç..

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
Yeni evliyim bu ay 4. ayımız eşim erken diyo ama olduğunda mutlu olacağından eminim:) bu yüzden bu ay itibariyle korunma out çalışmalar in olacak:) öncelik sigarayı bırakma sonrası gelir inşallah. Bu aydan da ümidini kesinler ekim herkese uğurlu gelir umarım..

eşin de erken diyorsa ki bence de erken az daha başbaşa evliliğin tadını çıkarın derim :) sonuçta bir daha böyle yalnızlık istesen de olmayacak

Daha hamile kalana kadar doğum olana kadar zaten en az 1 sene var yaa.. bide yeterince gezdik artık mis gibi koku istiyorum

biz de geçen mayısta evlendik son iki aydır istiyoruz bakalım daha hamile değilim ama inşallah kalırım:)

Bak işte sizde erken başlamışsınız:) tamam insan o kadar evlenmek için bekledikten sonra zaman geçirmek istiyo ama bebiş daha ağır basıyo bence:) inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız..

Bende yeni evliyim bebiş istiyorum bu ay olmadı ekim ayında inş :)

Bugün doktora gittim gebelik düşünüyorum dedim bi tek folik asit yazıp gönderdi normal mi sizce bu?

Bugün doktora gittim gebelik düşünüyorum dedim bi tek folik asit yazıp gönderdi normal mi sizce bu?
Bende gittim ultrasyonla baktı test istedi birde folik asit verdi baska bisey demedi testlerde hersey normal dedi

Ya bana ne test yaptı ne bişey folik asit kullan 6 ay olmazsa gelirsin dedi paket yapıp kapı önüne gönderdi sinir oldum resmen

günaydın kızlar deneme 4.
bat 3 ekim
bakalım bu ay ne olacak sonuç hayırlısı inşallah hepimiz için

Benimde iki üç gün sonra adetim olcak ondan sonra başlasın çalışmalar:)
cnm iyi yapmışsın hemen tutmuyor zaten çogunda. Bi de fazla korundun mu tutma süreside uzuyor. Bizde 9 ay sonra bıraktık iki ay geçti olmadı bu üçüncü deneme olacak hayırlısı

cnm iyi yapmışsın hemen tutmuyor zaten çogunda. Bi de fazla korundun mu tutma süreside uzuyor. Bizde 9 ay sonra bıraktık iki ay geçti olmadı bu üçüncü deneme olacak hayırlısı
İnşallah beklemelerinin sonucu en kısa zamanda hayırlısıyla olur:) 3ay oldu benimde korunduğum erken bırakıcam ben uzun süre beklemek istemiyorum biraz sabırsızım bişey isteyince hemen olsun kurtulayım diyorum ama biliyorum yok öyle bi dünya:)

Back
X