Anladım canım senin korunduğun dönemde olmuş. Benim 2 senelik evliyim işte güya en az 2-3 sene çocuk istemiyorum diyerek evlendim

1. Ayda çocuğa karar verdik. Korunmayı bıraktım ben de 2. Ayda hamile kaldım kimyasal çıktı. Korunmaya gerek görmedi doktor eşimi yolladım doktora değerleri gayet iyi çıktı ve 2. Ayda tekrar gebe kaldım ve 8. Haftaya doğru kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra 10 ay hamile kalamadım. Meğer prolaktin hormonum yükselmiş tedavi oldum 11. Ayda tekrar gebe kaldım ama malesef o da 5. Haftanın sonunda düştü kesesi var mıydı yok muydu bilmiyorum hiç. Coraspin kullanıyodum kanama başladı ufak ufak ben de düşüyor diye aptal gibi coraspini bıraktım! İğneye falan da başlamamıştık. gitmedim doktora taşınıyoduk o ara fırsat bulamadım tlfla konuştum doktor da çok umutsuz konuştu öyle bıraktım coraspini falan. Düştü malesef.... Bilmiyorum belki coraspine devam etsem iğne kullansam devam eder miydi acaba diyorum... Nasip işte...
Son düşükten sonra eşim ameliyat oldu. Benim de 5 ay oldu sonuncudan bu yana

tarihlerimiz bile bn ziyor inşallah en kısa zamanda birlikte yüzümüz güler hayırlı sağlıklı evlatlarla