Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu akşam saç uçlarıma hindistan cevizi yağını ve badem yağını karıştırıp sürücem öyle yatıcam, yarında 9. sinamekiyi yapıcam Salı günü havuca başlarım artık :)

Bende dun uclarima hindistan cevizi yagi surdum diplerine dax kafami tutamadim yerimde ama degdi saclarini guzelce nemlendirdigini hissediyorsun boyle :12: bu arada sakin sinamekiyi simdi birakmaaa cnm 25 mayisa kadar sinameki icin en onemli gunlerr ozamana kadar devam ett sonra birakirsinnn kacirma bu firsatii, hem havuc hem sinameki yap cok cok guzel olur bence

Bende dun uclarima hindistan cevizi yagi surdum diplerine dax kafami tutamadim yerimde ama degdi saclarini guzelce nemlendirdigini hissediyorsun boyle :12: bu arada sakin sinamekiyi simdi birakmaaa cnm 25 mayisa kadar sinameki icin en onemli gunlerr ozamana kadar devam ett sonra birakirsinnn kacirma bu firsatii, hem havuc hem sinameki yap cok cok guzel olur bence

Elim tam burkulcak zamanı buldu ya O.o benim uçlarda kırık yok ama sert kuru bundan kurtulsam kestirmem ucları :/ o zaman 1 sinameki 2 havuc yaparım haftada :O

Ay ben bugün yine yorgunum hafta sonu da çalışıyorum maalesef bugünde yapamıcam :( Yarına kaldı yine :/ Ama Salı günü izinliyim pazartesi akşamdan yaparım salı öğlene kadar kalır artık saçlarımda böyle ha bu gün ha ayrın diye diye her gün yapıcam diyodum ama hep 2 günde bir yapabiliyorum inşallah bu şekilde de işe yarar biraz.

Ay ben bugün yine yorgunum hafta sonu da çalışıyorum maalesef bugünde yapamıcam :( Yarına kaldı yine :/ Ama Salı günü izinliyim pazartesi akşamdan yaparım salı öğlene kadar kalır artık saçlarımda böyle ha bu gün ha ayrın diye diye her gün yapıcam diyodum ama hep 2 günde bir yapabiliyorum inşallah bu şekilde de işe yarar biraz.

inşallah canım bence işe yarar, badem yağı hindistan cevizi yağı ve susam yağından azar azar sürdüm uçlar inşallah yumuşarda kestirmem :(

kozmik bakıma göre yapıyorum valla ben bu 2 . turu 2. tur 3. kürümü yaptım kafamda kozmik bakım için bugün uygundu ......yaz geldiye anca saçıma fön maşayaaptırasım varrr kendime engel olamıyorummm

Ben de bugün 7.kürümü yaptım eskiden sinemakiden başka yağlarda uyguluyordum ayrı bir gün, şimdi zaman yok hem de saçlarımı biraz kendi haline bıraktım,kürü yapıyorum,yıkıyorum,ölçmüyorum artık biraz belirgin uzasın da öyle ölçeceğim ..

kozmik bakıma göre yapıyorum valla ben bu 2 . turu 2. tur 3. kürümü yaptım kafamda kozmik bakım için bugün uygundu ......yaz geldiye anca saçıma fön maşayaaptırasım varrr kendime engel olamıyorummm
biraz daha dişini sık canım
yaz ayları saçlarımızın uzaması için en verimli zamanlar
şimdi saçlarını şekillendirip zarar verme ama çok nadir yaparsan ayrı tabi
hemen yağlarla örtbas edersin durumu :1:
9. Sinamekimide yaptıııımm :))
hadi gözün aydın cCchenim ah ben de bi devam edebilsem
Ben de bugün 7.kürümü yaptım eskiden sinemakiden başka yağlarda uyguluyordum ayrı bir gün, şimdi zaman yok hem de saçlarımı biraz kendi haline bıraktım,kürü yapıyorum,yıkıyorum,ölçmüyorum artık biraz belirgin uzasın da öyle ölçeceğim ..

iyi yapmışın frezyacımm
saçımız eziliyo çok uğraşınca ve bu kırılmadan da beter bi durum
tok bi insana zorla yemek yedirmek gibi bişi düşün
işte bazen fazla yağ veya kürler uyguladığımızda saçımıza bunu yapıyoruz..
bence de bi süre rahat bırak saçlarını..sana tavsiyem bu sürede devamlı topla
gözün görmesin saçlarını sonra açtığında hem gözüne uzun gelecek ve aslında uzamış da olacak
of offf bugün yarın diye diye bemiksimi alamadım hemen yarın alıp tamgaz devam etmem lazım
10kür daha yapıp bırakıcam
artık saçlarımın sadece sinameki yaptığımda uzadığını hissediyorum

Banada hap olmadan hiç bişe yaramıyomuş gibi geliyo ya fırsat bulursam yarın alıcam O.o Bu arada geçti ama anneler gününüz kutlu olsuuun :)

ben de yarın alıcam hapı en ucuzundan :1:
inşallah ucuz etin yahnisi demem işin sonunda :1:
en ucuZu hangisi bu arada cCchenim

Arkadaşlar bu arada ben biyotine de başladımm. Abartıyor muyum acaba diyorum bir taraftan :D

merhaba canım yeni tanışıyoruz hoşgeldin aramıza..
bence abartmıyorsun kullanıp olumlu sonuçlar alanlar olmuştu
ben de belki bikaç ay sonra meraktan alabilirim :)

Hoşbulduuk :) Bakalım ben de heralde 2 hafta sonra filan etkilerini görmeye başlarım (umarım bir haftada görebilirim, orası ayrı:1:) haberdar edicem sizi de fotoğraflarlaa

ben de yarın alıcam hapı en ucuzundan :1:
inşallah ucuz etin yahnisi demem işin sonunda :1:
en ucuZu hangisi bu arada cCchenim

Valla bilmiyorumki balım sigortadan yazdır istersen, Yasmini karşılamıyodu ama sigortanın karşıladığı haplarda varmış, inş. işe yarar :))

Hoşbulduuk :) Bakalım ben de heralde 2 hafta sonra filan etkilerini görmeye başlarım (umarım bir haftada görebilirim, orası ayrı:1:) haberdar edicem sizi de fotoğraflarlaa
tamam canım çok memnun olurum
bu arada tırnaklarına etki edecektir muhtemelen onu da bana söylersen çok sevinirim
genelde kullananlar tırnaklarının çabuk uzayıp güçlü olduğunu yazmışlardı
merak ediyorum ben de açıkçası canım
haberlerini bekliycem inşallah fazlasıyla yarar sana da
Valla bilmiyorumki balım sigortadan yazdır istersen, Yasmini karşılamıyodu ama sigortanın karşıladığı haplarda varmış, inş. işe yarar :))

ya onunla hiç uğraşmayım diyorum cCchenim
yarın çok yoğun olucam zira bemiksi alsam bile şükür :1:
neyse bi sorucam eczacıya inşallah kazasız belasız alıp şampuanıma eklerim :1:
bu arada herhangi bi tüylenme belirtisi oldu mu sende canımcım
alırken eldiven de alayım diyorum nolur nolmaz

ya onunla hiç uğraşmayım diyorum cCchenim
yarın çok yoğun olucam zira bemiksi alsam bile şükür :1:
neyse bi sorucam eczacıya inşallah kazasız belasız alıp şampuanıma eklerim :1:
bu arada herhangi bi tüylenme belirtisi oldu mu sende canımcım
alırken eldiven de alayım diyorum nolur nolmaz

Banada hem bemix hem hap lazım ya bu sefer Yasmin alamam belki 15 tl :( oof of yağlar, vitaminler, haplar, otlar... eczane acardık ya :D Tüylenme olmadı canım 2 ay kullandım hiç bi kötü etki olmadı O.o

Banada hem bemix hem hap lazım ya bu sefer Yasmin alamam belki 15 tl :( oof of yağlar, vitaminler, haplar, otlar... eczane acardık ya :D Tüylenme olmadı canım 2 ay kullandım hiç bi kötü etki olmadı O.o

tamam şekerim ben de alayım yarın 750ml şampuan beni bekliyo dolapta :1:
he ya hiç sorma her yer ot vitamin yağ vs kaynıyor
bi dr kadar olduk resmen ne neye iyi geliyor ezbere biliyoruz
ama artık eve mistik bi hava verip bu işi paraya dökmeye karar verdim
yanına da bi fal döktürürüm ohh gelsin paralar
gelen müşteriye de ikram olarak lavanta çayı verdik mi o iş tamam :9::9:

tamam şekerim ben de alayım yarın 750ml şampuan beni bekliyo dolapta :1:
he ya hiç sorma her yer ot vitamin yağ vs kaynıyor
bi dr kadar olduk resmen ne neye iyi geliyor ezbere biliyoruz
ama artık eve mistik bi hava verip bu işi paraya dökmeye karar verdim
yanına da bi fal döktürürüm ohh gelsin paralar
gelen müşteriye de ikram olarak lavanta çayı verdik mi o iş tamam :9::9:

allah iyiliğini versin bacım :9: 3 ay sonra bırakıcam bu işleri canıma tak etti ya uzarlar inşallah :(

Back
X