Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dun uclarima hindistan cevizi yagi surdum diplerine dax kafami tutamadim yerimde ama degdi saclarini guzelce nemlendirdigini hissediyorsun boylebu arada sakin sinamekiyi simdi birakmaaa cnm 25 mayisa kadar sinameki icin en onemli gunlerr ozamana kadar devam ett sonra birakirsinnn kacirma bu firsatii, hem havuc hem sinameki yap cok cok guzel olur bence
Ay ben bugün yine yorgunum hafta sonu da çalışıyorum maalesef bugünde yapamıcamYarına kaldı yine :/ Ama Salı günü izinliyim pazartesi akşamdan yaparım salı öğlene kadar kalır artık saçlarımda böyle ha bu gün ha ayrın diye diye her gün yapıcam diyodum ama hep 2 günde bir yapabiliyorum inşallah bu şekilde de işe yarar biraz.
biraz daha dişini sık canımkozmik bakıma göre yapıyorum valla ben bu 2 . turu 2. tur 3. kürümü yaptım kafamda kozmik bakım için bugün uygundu ......yaz geldiye anca saçıma fön maşayaaptırasım varrr kendime engel olamıyorummm
hadi gözün aydın cCchenim ah ben de bi devam edebilsem9. Sinamekimide yaptıııımm :))
Ben de bugün 7.kürümü yaptım eskiden sinemakiden başka yağlarda uyguluyordum ayrı bir gün, şimdi zaman yok hem de saçlarımı biraz kendi haline bıraktım,kürü yapıyorum,yıkıyorum,ölçmüyorum artık biraz belirgin uzasın da öyle ölçeceğim ..
Arkadaşlar bu arada ben biyotine de başladımm. Abartıyor muyum acaba diyorum bir taraftan![]()
ben de yarın alıcam hapı en ucuzundan
inşallah ucuz etin yahnisi demem işin sonunda
en ucuZu hangisi bu arada cCchenim
tamam canım çok memnun olurumHoşbulduuk :) Bakalım ben de heralde 2 hafta sonra filan etkilerini görmeye başlarım (umarım bir haftada görebilirim, orası ayrı) haberdar edicem sizi de fotoğraflarlaa
Valla bilmiyorumki balım sigortadan yazdır istersen, Yasmini karşılamıyodu ama sigortanın karşıladığı haplarda varmış, inş. işe yarar :))
ya onunla hiç uğraşmayım diyorum cCchenim
yarın çok yoğun olucam zira bemiksi alsam bile şükür
neyse bi sorucam eczacıya inşallah kazasız belasız alıp şampuanıma eklerim
bu arada herhangi bi tüylenme belirtisi oldu mu sende canımcım
alırken eldiven de alayım diyorum nolur nolmaz
Banada hem bemix hem hap lazım ya bu sefer Yasmin alamam belki 15 tloof of yağlar, vitaminler, haplar, otlar... eczane acardık ya
Tüylenme olmadı canım 2 ay kullandım hiç bi kötü etki olmadı
![]()
tamam şekerim ben de alayım yarın 750ml şampuan beni bekliyo dolapta
he ya hiç sorma her yer ot vitamin yağ vs kaynıyor
bi dr kadar olduk resmen ne neye iyi geliyor ezbere biliyoruz
ama artık eve mistik bi hava verip bu işi paraya dökmeye karar verdim
yanına da bi fal döktürürüm ohh gelsin paralar
gelen müşteriye de ikram olarak lavanta çayı verdik mi o iş tamam![]()