Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende iş çıkışı biotin alayım meraklandım şimdi :) Saç ve tırnaklara iyi geliyorsa iki derdime çare buldum demektir sayenizde kızlar :) Ben doğum kontrol hapı aldım kürlere de katıyorum ara ara şampuanıma katacaktım ama çok az kaldığı için bitsin diye bekliyorum yeni şampuanıma atarım diye. Bu arada şampuan olarak ne önerirsiniz kızlar. Bu arada şampuan sonrası saçıma dove saş kremi kullanıyorum ama yaptığım kürlere bakıma bi ters etkisi olmaz dimi? Krem kullanmasam mı kullansam mı bilemedim ne dersiniz?

Kızlar bu arada biotini biraz araştırdım sahtes, varmış çok sayıda sahte üretim söz konusuymuş orjinal olduğunu nasıl anlarım bileniniz varmı bu ürünün ben hem hapını hem şampuanını almaya karar verdim araştırırken ama orjinaliği nasıl anlayacağım onu bilemedim :/

Ben eczaneden solgarınkini aldım.. Sitede genelde medobiotin'i söylemişler ama ben daha güvenilir bulduğum için solgarınkini tercih ettim. Ablam da bu markanın diğer vitaminlerini kullanmıştı, çok memnun kalmıştı.

Bir de canım bu biotin viduttaki diğer tüyleri de besliyormuş fazla çıkmasına ve sert çıkmasına güçlenmesine sebep oluyormuş ben lazere gidiyorum korktum şimdi bidaha sertleşir çoğalırsa diye :/ Hapından vazgeçmek üzereyim ama şampuanını alayım diye düşündüm. Ablan kullandığında hiç diğer yerlerde tüylenme veya var olan tüylerde gürlçeşme güçlenme oldumu bilgin var mı?

Ben de internette baya okudum almadan önce, çoğu insan tüylenme yapmıyor demiş, hatta doktorlar da o şekilde söylemiş ama bazı insanlar da tüylenmeyi artırdığını söylemiş.. ben de emin olamadım başta kararsız kaldım ama tüylenme olursa bırakırım diye düşündümm.. Ablam biotin kullanmamıştı, solgarın başka ürünlerini kullanmıştı, multivitaminini filan

Ben de internette baya okudum almadan önce, çoğu insan tüylenme yapmıyor demiş, hatta doktorlar da o şekilde söylemiş ama bazı insanlar da tüylenmeyi artırdığını söylemiş.. ben de emin olamadım başta kararsız kaldım ama tüylenme olursa bırakırım diye düşündümm.. Ablam biotin kullanmamıştı, solgarın başka ürünlerini kullanmıştı, multivitaminini filan

Canım ben hapından korktum açıkçası şampuanını alayım içine sarımsak vs ekleyip kullanayım en iyisi zaten hormon sorunum var bide tüylenmeyi tetiklersevay geldi benim halime :)

Ohhh herkes bakimlara devam bakiyorummm :1: Bende cumadan beri bisey yapamiyorum cumaya kadarda yapamam buyuk ihtimal isim cok :50: ama cuma yaptigim dax cok iyi geldi yaglandirdi saçlarimi buna ihtiyacim vardi :1: Neyse saç kesim gunude geliyor kiriklarida aldirdikmi tamamdirrr :12:

allah iyiliğini versin bacım :9: 3 ay sonra bırakıcam bu işleri canıma tak etti ya uzarlar inşallah :(

3ay çok güzel bi süreç canım
ama eminimki 3ayın sonunda bırakamayacaksın:1:
saçların çok güzel uzayacak ama yetmeyecek sana
huyluyuz anacım ben de öyleyim
topuğuma deyse saçım yok istediğim gibi değil diyip gene kür yaparım ben :1:

çok şükür 6.kürümü yaptım
bu kutu ve 1kutu daha bittiğinde sinamekim bitmiş olacak
bu arada kızlar bişi sorucam ya özellikle cCchenim bu soru sana
bugün diana hap aldım ama eczacı 1tane kat dedi:53:
ben de şampuanım 750ml ama yetmezki dedim
kutunun içinde 21tane var belli
ben hepsini mi katayım şimdi iyce kararsız kaldım ama bi taneyle de olmaz orası kesin yani:31:

çok şükür 6.kürümü yaptım
bu kutu ve 1kutu daha bittiğinde sinamekim bitmiş olacak
bu arada kızlar bişi sorucam ya özellikle cCchenim bu soru sana
bugün diana hap aldım ama eczacı 1tane kat dedi:53:
ben de şampuanım 750ml ama yetmezki dedim
kutunun içinde 21tane var belli
ben hepsini mi katayım şimdi iyce kararsız kaldım ama bi taneyle de olmaz orası kesin yani:31:

Bacım şampuan nerdeyse 1 kilo, 1 hap onun neresini görcek yav :/ netteki kür tarifinde bi hapı bi kullanımda yapmışlar acaba eczacı öyle mi demek istedi taze yap gibisinden :/

3ay çok güzel bi süreç canım
ama eminimki 3ayın sonunda bırakamayacaksın:1:
saçların çok güzel uzayacak ama yetmeyecek sana
huyluyuz anacım ben de öyleyim
topuğuma deyse saçım yok istediğim gibi değil diyip gene kür yaparım ben :1:

Bende ilk başladığımda katlar düzelsin omuzlarımı geçsin yeter diyodum, şimdi sütyen kopcamın 2 cm altında, biraz belime gelsin diyorum, biraz gelince tam belime gelsin derim öyle öyle dediğin gibi topuğa kadar yetmez bize, yok üstüne basalım deriz :D djfhgf

$_MG_0344.webp

Arkadaşlar henüz 5-6 gün oldu o yüzden pek bir uzama yok fakat fotoğraftan anlaşılıyor mu bilmiyorum, saçlarımın kırıkları azalmaya başladı gibi, yani en azından daha pürüssüz duruyo :) Bu arada artık duştan sonra uçlarına katı hindistan cevizi yağı sürüyorum kimyasal bakım ürünleri sürmek yerine..

Bacım şampuan nerdeyse 1 kilo, 1 hap onun neresini görcek yav :/ netteki kür tarifinde bi hapı bi kullanımda yapmışlar acaba eczacı öyle mi demek istedi taze yap gibisinden :/

Bende ilk başladığımda katlar düzelsin omuzlarımı geçsin yeter diyodum, şimdi sütyen kopcamın 2 cm altında, biraz belime gelsin diyorum, biraz gelince tam belime gelsin derim öyle öyle dediğin gibi topuğa kadar yetmez bize, yok üstüne basalım deriz :D djfhgf

eczacı da yeni duymuş gibi bi tavır içindeydi zaten:1:
neyse ya sorun değil hepsini katayım anca etkisini gösterir canım
yarın hapı ekleyip bigün bekleticem sonra kullanmaya başlıcam..
Allah gözümüzü doyursun ne diyeyim bize saç maç yetmez anacım
o değilde ben saçlarımdan bıkmış durumdayım hiç sevemiyorum eskisi kadar sanırım kestirip çıtçıt alıcam:31:

Eki Görüntüle 711242

Arkadaşlar henüz 5-6 gün oldu o yüzden pek bir uzama yok fakat fotoğraftan anlaşılıyor mu bilmiyorum, saçlarımın kırıkları azalmaya başladı gibi, yani en azından daha pürüssüz duruyo :) Bu arada artık duştan sonra uçlarına katı hindistan cevizi yağı sürüyorum kimyasal bakım ürünleri sürmek yerine..

Canimm uzamaya baslamiss bile sol taraf atakta belli oluyor yamulmus saçlarin, cok iyii simdiden boyleyseeee yirttin hani :1:

eczacı da yeni duymuş gibi bi tavır içindeydi zaten:1:
neyse ya sorun değil hepsini katayım anca etkisini gösterir canım
yarın hapı ekleyip bigün bekleticem sonra kullanmaya başlıcam..
Allah gözümüzü doyursun ne diyeyim bize saç maç yetmez anacım
o değilde ben saçlarımdan bıkmış durumdayım hiç sevemiyorum eskisi kadar sanırım kestirip çıtçıt alıcam:31:

Çıt çıt falan yok öyle yapay yollara başvurmuyoruuuuz :o

Eki Görüntüle 711242

Uzama var canım biraz ve toparlanmış saçın daha sağlıklı görünüyo

Back
X