Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbuldummm :) :) :)
benım pazartesi gunu 8. kürüm olacak yalnız ben 6 aydır boyatmadıgım saclarımı cumartesi gunu bı guzel boyattım :D sımdı dıplerden daha ıyı anlayacagım özellikle 8. kürden sonra nekadar etkılı oldugunu gliss in bakım cok yıpranmıs saclar ıcın bakım maskesını ve spreyını aldım bakımlardan sonra mutlaka onlarıda kullanıyorum ıpek gıbı oluyo :D
benım bı sorum olcaktı regl gunlernde bosunamı yapmıs oluyoruz bız sımdı bu sınamekiyi

Hayır canım aksine o günlerde saç dolaşık karışık oluyor ya,onu gideriyor..

kandiliniz mübarek olsun canlarım..
bugün haplı şampuanımı kullandım açılışı yaptım
bi 5dk beklettikten sonra 1kez daha şampuanlayıp duruladım
hadi bakalım güzel sonuçlar alırım inş
gelişmeleri yazıcam devamlı olarak

Canımmmm:16::16::16:nasılsın...inşallah güzel sonuçlar alırsın,gelişmeleri paylaş bizimle..saçların eski canlılığına döndü değil mi

Son düzenleme:
Kuaföre gittim saçında kırık yok uçları biraz kuru ama kesilmesine gerek yok dedi geri döndüm ya O.o

kızlarr saçlarım sımsıyahtı açtırdım kahve tonları yaptm bayaaaa yıprandı mahvoldu onun üzerine ıkı kez boyadm bu defa yandı koptu ne yapaym yardım edın bu ısı bılenler :(

kızlarr saçlarım sımsıyahtı açtırdım kahve tonları yaptm bayaaaa yıprandı mahvoldu onun üzerine ıkı kez boyadm bu defa yandı koptu ne yapaym yardım edın bu ısı bılenler :(

aynı sorun bendede vardı, saf argan yağı 1 haftada onardı, ama hergün sürdüm, 23 tlye akltardan aldım, hersabah yıkayıp yağladım ertesi sabah yine derken şuan çok çok çok iyi...

Canımmmm:16::16::16:nasılsın...inşallah güzel sonuçlar alırsın,gelişmeleri paylaş bizimle..saçların eski canlılığına döndü değil mi

bebişimmm :16:
iyiyim sen de iyisindir saçlarından memnunsundur inş
valla frezyam röfle anamı ağlattı biliyosunuz
evet görüntü güzel ama saçımı yıkamak istemiyorum resmen artık
yıkama sonrasında ne kullanırsam kullanayım çare etmiyor ve yolunuyor resmen saçım
sanırım görüntüsü güzel bile olsa dayanamayıp boyatıcam
saçlarımın nefes almadığını hissediyorum çünkü
uzaması güzel gidiyor açıkçası ama ben gene özel günlere uyup kesmeye devam ediyorum
çok etkili oluyor çünkü neyse çok uzattım anacım son 8kür yapıp bırakıcam
zaten haplı şampuana da başladım bikaç haftaya kendini belli eder
kür vs bittiğinde foto eklicem muhakkak

bebişimmm :16:
iyiyim sen de iyisindir saçlarından memnunsundur inş
valla frezyam röfle anamı ağlattı biliyosunuz
evet görüntü güzel ama saçımı yıkamak istemiyorum resmen artık
yıkama sonrasında ne kullanırsam kullanayım çare etmiyor ve yolunuyor resmen saçım
sanırım görüntüsü güzel bile olsa dayanamayıp boyatıcam
saçlarımın nefes almadığını hissediyorum çünkü
uzaması güzel gidiyor açıkçası ama ben gene özel günlere uyup kesmeye devam ediyorum
çok etkili oluyor çünkü neyse çok uzattım anacım son 8kür yapıp bırakıcam
zaten haplı şampuana da başladım bikaç haftaya kendini belli eder
kür vs bittiğinde foto eklicem muhakkak

Hangi renk düşünüyorsun canımcım..Röfle öyle yapıyor canım,saç maskeleri de kullan mutlaka:34::34:..iyice rapunzel oldun maşallahhh sarı şekerr :nazar::nazar:

kızlaarr
az önce saçımı ölçtüm
bir ayda 3 cm uzamış. bu bir ayda 2 sinameki 3 kerede dax yapmıştım ayın geri kalanında birşey yapmadım. devam etseydm 4 cm olurdu herhalde. :1::1:
sevindim sonucu görünce hemen haziran gelsinde başlıyım sinamekime daxımaa :16::16:

Ne bemixim var ne hapıım,pazartesi gidip yazdırayım sigortadan, param kalmadı ya :D

Hangi renk düşünüyorsun canımcım..Röfle öyle yapıyor canım,saç maskeleri de kullan mutlaka:34::34:..iyice rapunzel oldun maşallahhh sarı şekerr :nazar::nazar:
valla hiç denemediğim bi renk deneyim diyorum karamel olabilir mesela
açık tenli yeşil gözlüyüm uyar diye düşündüm
yok olmazsa da kendi saç rengime yakın bişi boyucam küllü bi renk kestane filan
kullanmadığım şey kalmıyo frezyam yıkama esnasında da yıkadıktan sonra da emin ol
ama tak dedi artık yazık günah ya saçımın 3te1i kaldı resmen elimde
kızlaarr
az önce saçımı ölçtüm
bir ayda 3 cm uzamış. bu bir ayda 2 sinameki 3 kerede dax yapmıştım ayın geri kalanında birşey yapmadım. devam etseydm 4 cm olurdu herhalde. :1::1:
sevindim sonucu görünce hemen haziran gelsinde başlıyım sinamekime daxımaa :16::16:
esoşummm çok sevindim :54:
evet evet hemen başla artık
bundan sonra bu topikte hep fotolarımızı ve mutluluğumuzu görmek istiyorum ya
bi canlılık getirelim topiğe..eskiden hergün eklenirdi foto şimdi çok nadir oluyo
Ne bemixim var ne hapıım,pazartesi gidip yazdırayım sigortadan, param kalmadı ya :D

oyy kıyamam :) al hemen al gecikmesin bebişim

Son düzenleme:
kullanmadığım şey kalmıyo frezyam yıkama esnasında da yıkadıktan sonra da emin ol

bi canlılık getirelim topiğe..eskiden hergün eklenirdi foto şimdi çok nadir oluyo

İnce telli ya ondan canım ya pek narin bu saçlar,bir boya bir düzleştirici hemen bozuluyor,insanlar neler yapıyor saçlarına hiç bişey olmuyo..
benim de kırık doluyor,bir hafta sinemaki yapıyorum ertesi haftaya kadar kırıklar çıkmış yine,kesiyorum yine oluyor..
bazıları bu konuda şanslı,biz de artık bakımlarla üstesinden geleceğiz bu durumun canım,eski haline göre toparlamıştır eminim saçların..
karamel yakışır canım sana,ama tonunu iyi tutturmaları lazım dorelik aşırı olunca hoş olmuyor,
hangi karameli istiyorsan onun fotoğrafını götür canım,ben öyle yapmıştım,çok hoş olmuştu :16::16::16:

ayım beni biliyorsun kürleri yaptığım dönemde düzenli olarak ekliyordum ben
bu arada bu uzama sinamekinin değil daxın marifeti gibi geliyor bana çünkü sinameki 4 veya 5ten sonra kendini gösteriyor 2 kürde bu kadar uzama sağlayacağını sanmam bu dax gerçekten çok iyi. biraz çabuk yağlandırıyor ama o kadarınıda görmezden gelicez artık :1:

İnce telli ya ondan canım ya pek narin bu saçlar,bir boya bir düzleştirici hemen bozuluyor,insanlar neler yapıyor saçlarına hiç bişey olmuyo..
benim de kırık doluyor,bir hafta sinemaki yapıyorum ertesi haftaya kadar kırıklar çıkmış yine,kesiyorum yine oluyor..
bazıları bu konuda şanslı,biz de artık bakımlarla üstesinden geleceğiz bu durumun canım,eski haline göre toparlamıştır eminim saçların..
karamel yakışır canım sana,ama tonunu iyi tutturmaları lazım dorelik aşırı olunca hoş olmuyor,
hangi karameli istiyorsan onun fotoğrafını götür canım,ben öyle yapmıştım,çok hoş olmuştu :16::16::16:
aynen öyle ya lanet olsun ben de bıktım saçımdan
mesela küt bile olsa kırık doludur benim saçım değişen bişi olmaz
kendimi bildim bileli böyledir alınan hiçbi yağ yiyilen içilen hiçbi vitamin vs kar etmez:31:
çabuk şekil alır kolaydır saçım ama diğer yönlerden daha zor bi saç tanımıyorum
neyse canımcım bende turuncu gibi bi renk istemiyorum aksa bile öyle durmamalı yani
renge tam karar vermiş değilim ama kahve tonlarında yada kendi saç rengimde boyayabilirim çok özledim saçlarımı
bu arada bu uzama sinamekinin değil daxın marifeti gibi geliyor bana çünkü sinameki 4 veya 5ten sonra kendini gösteriyor 2 kürde bu kadar uzama sağlayacağını sanmam bu dax gerçekten çok iyi. biraz çabuk yağlandırıyor ama o kadarınıda görmezden gelicez artık :1:

biliyom esoşum inşallah küre başla da gene ekle foto kesin çok uzamıştır saçların görmek istiyorum bi an önce :)
dax iyi ya memnun olmayan pek yok sadece yıkaması arınması sıkıntı diyenler çok
belki ben de bigün alıp kullanırım bakalım

İyi fikir canım..Ben de yazdırayımbepantenle evigen de yazdırayım eğer oluyorsa :1::1:

Oluyo balım Aile hekimiyle aramız cok iyi bemixi yazarken 2 kutu yazmıştı, birde onlardan yazmış ben demeden,kutusu 1 tl'ye falan geldi :D

Dax'ı internetten mi aldın canıım ? Bende ya öyle birşey alıcam yada havuca başlıycam sinameki durdu sanki bir işe yaramıyor gibi :(

Karamel yapmaa turuncu olur hep :/ biraz koyu yap toparlansın sacların bebeğim, sağlıksız mat olursa rengi bişeye yaramaz zaten :/
Bu arada, dediğin gibi bu topiğe ilk girdiğimde hergün herkes bişeler derdi şimdi 4-5 kişi sürekli bakıyo çoğu kişiden ses yok :(
Pazartesi alıcam hepsinii bomba gibi dvam :D

Back
X