Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kullandığım bu.

$dax.webp

Kizlarr dax kullanan varmi acil yardim lazim koskoca avrupanin baskentinde dax bulamamistim bugun alisverise gittim zencinin dukkani vardi bi bakiyim dedim belki bi umut bi girdim birsuru dax vardi sevincten uçtum yani :52: yalniz hangisiydi bilmiyorum ben beyaz olan aldim bide coconutlu olani kullananlar dogru olanin resmini ekleyebilirmii aksama yapmam lazimm :26:

Saol alexum dogru olani almissim demekki, ben ince kutudaki olani kullaniyorsunuz sanmistim tirnak saç bilmem ne yazan, ne kadara aldin peki bunu zenciden aldigim icin biturlu inanamiyorum gerçegi olduguna. Ben 4 Euros yani sizde 8 tl ye aldim.

Bide cok garip bi maske don desen degil sulu degil boyle mum gibi nasil surucem ben onu saçima elimle almayi denedim alamadim onu sursem koparir saçimi saç kalmaz ki :53:

canım çok pahalı burda, amerikada da 5 dolar. ben 24 liraya aldım. zenciden aldıysan gerçektir, zenciler saç için sahte ürün satmazlar :27:
ben parmak ucuyla az bir miktar alıp saç diplerine sürüyorum, sürünce hemen dağılıyor zaten. tüm saça sürdükten sonra da biraz saç diplerine masaj yapıyorum.

Saol alexum dogru olani almissim demekki, ben ince kutudaki olani kullaniyorsunuz sanmistim tirnak saç bilmem ne yazan, ne kadara aldin peki bunu zenciden aldigim icin biturlu inanamiyorum gerçegi olduguna. Ben 4 Euros yani sizde 8 tl ye aldim.

Bide cok garip bi maske don desen degil sulu degil boyle mum gibi nasil surucem ben onu saçima elimle almayi denedim alamadim onu sursem koparir saçimi saç kalmaz ki :53:

Yuhh dicem artik okadarmi yaaaaa :s gittigim yerde okadar cok sey vardiki butun dukkan yag bakim seyleriyle dolu hem hepside ucuz cok sasirdim birden gorunce neyse bayagi bi sansliymissiz ozaman peki kaç kere uyguluyosun saçina ve ne kadar bekliyorsun, yogunlugunu gorunce sanki saçlarim yumusacik olucakmis gibi geliyor :26: birde ben mikroda isitsam olurmu cunku bayagi bi don :52:

maalesef fiyat farkı bu kadar çok. ben de hepsinden almak istiyorum ama taşımayla da olmaz ki işte.
ben ısıtmadan sürüyorum, zaten parmağına alınca gevşemeye başlıyor, donuk görüntüye aldanma. benim saçlarımın yumuşaklığında bir fark yaratmadı ama saçlarım zaten yumuşaktı kullanmaya başlamadan önce. ben haftada 2 kere gibi yapıyorum. en az 2 saat bekletiyorum ama gece kafamda yattığım da oldu. duruma göre ayarlıyorum.

Yuhh dicem artik okadarmi yaaaaa :s gittigim yerde okadar cok sey vardiki butun dukkan yag bakim seyleriyle dolu hem hepside ucuz cok sasirdim birden gorunce neyse bayagi bi sansliymissiz ozaman peki kaç kere uyguluyosun saçina ve ne kadar bekliyorsun, yogunlugunu gorunce sanki saçlarim yumusacik olucakmis gibi geliyor :26: birde ben mikroda isitsam olurmu cunku bayagi bi don :52:

Merhabalar :) bende geçen hafta entele otu yaptım bugün sinameki yaptım bakalım inşallah uzar benim saçlar baya kısa bir an önce uzasın istiyorum sizler gibi :) Bir de bu dax olayı nedir tam anlayamadım ne işe yarıyor. Saç şekillendirici olan dax wax falan var onlardan mı bu?

Irizciim yok daxla wax'in alakasi yok, dax supergro saç bakim ürünu hizla uzattigini saçlari onardigini falan vaad eden bir urun resmide var zaten alexus ekledi bir kaç sayfa oncededir, bak istersen bi fikrin olur herneyse cook kullanan var dax'i herkeste cok met ediyor sinamekiyle birlikte kullaniyolar cogunlukta ikisinin birlikte cok iyi uzattigini soyluyorlar.

Irizciim yok daxla wax'in alakasi yok, dax supergro saç bakim ürünu hizla uzattigini saçlari onardigini falan vaad eden bir urun resmide var zaten alexus ekledi bir kaç sayfa oncededir, bak istersen bi fikrin olur herneyse cook kullanan var dax'i herkeste cok met ediyor sinamekiyle birlikte kullaniyolar cogunlukta ikisinin birlikte cok iyi uzattigini soyluyorlar.

Evet resmi gördüm ama nerden nasıl alıcaz ki bunu canım istanbulda nerdenbulabilirm ki acaba aynısını biliyormusun? Herşeyi deniyorum oldu olacak daxı da denyim bari :)
Bu arada alexuxun saçlarını aslında takip ediyorum ekim ayı başında forun açılmış bir haftadır nerdeyse tüm sayfaları okudum :D Resimleri bende çektim saçımın uzama olursa diye eklerim buraya pc ye attığımda bende :) Ama saç diplerinden anlayacağız benimkileri çünkü baya kısa saçlarım :)

Merhabalar kızlar... XAyx imm merhaba nasılsın?? Uzun zamandır topiğinizi girmiyorum ama takip ediyorum sizi ara sıra :)) saç maceramı bilenler bilir... Şimdi kısacık moralim çok bozuk olduğu için uzatma yöntemlerinide bıraktım... Aynalar haram oldu ne güzel saçlarım vardı ... Uzar mı bilmem ama uzayana kadar ben depresyondan çıkamayacağım... Keşke sihirli bir değnek olsa da bari omuzlarımda saçım olsa :((((
naslaammm :16: hoşgeldin iyiyim valla canım napıyım
bi dağılıyorum sonra topluyorum kendimi :1:
küre devam hem de hız kesmeden haziran sonuna kadar haftada 2 olarak..
canımcım madem moralin bozuluyor bi süre neden çıtçıt düşünmüyorsun
hem hırslanır kürerini de yaparsın..bence nolursa olsun kürü bırakma asıl şimdi saçının ihtiyacı var
ve eminimki çok hızlı uzayacak saçların lütfen hatrım için başla
Otacının şampuanını almaya gittim saç kremi almışım aklım nerdeyse.. Haftasonuda değişim yapmıyolarmış oof neyse yarın 8. kürümü yapıcaamm .a

[/COLOR]cCchenim canın sağolsun onu da saç uçlarına sürersin kür sonrasında
hadi hayırlısı yüzdün kuyruğuna geldin hee
ee ara vermiceksin ama demi bak hepimiz 12ye tamamlıyoz ona göre

cCchenim canın sağolsun onu da saç uçlarına sürersin kür sonrasında
hadi hayırlısı yüzdün kuyruğuna geldin hee
ee ara vermiceksin ama demi bak hepimiz 12ye tamamlıyoz ona göre

yok canım ara vermiycem şuan 2 bemiksim var bi kutu daha aldığımda 14e tamamlamam gerekicek, bi zararı olucağını sanmıyorum arayıda uzun tutucam zaten :)

Kızlarr nasıl gidiyor..yarın 2.tur 6.kürü yapacağım..bu tur ne çabuk geçti anlamadım :9::9:,ölçmüyorum da böyle geçiyor,2 gün önce kestim uçları kırık dolmuştu..görünce kesiyorum,önemli olan sağlıklı uzaması..ama bu tur çok durgun sanki saçlarım..

Bu arada 3ayım dolmuş kürler aralar derken..devam etcem kürlerden memnumum sağlıklı parlak saç gibisi yok..:16::16:

kızlar size tek tavsiyem
nolursa olsun kürleri bırakmayın ve
kesinlikle kozmikbakımdaki saç kesme günlerine uyun
ben ilk başlarda üzülüyordum kestim kısaldı saçım diye ama
sonra 2kat daha fazla uzuyor emin olun hemen uzadı saçım
bugünlerde herkesten duymaya başladım saçların çok uzamış lafını

Sinameki ile badem yağı aldım, bemiks kaldı. Onu da bugün alıp akşam ilk kürümü yapmayı düşünüyorum. Geçen yaz 1 tur yapmıştım ve faydasını görmüştüm. Umarım bu turda da istediğim sonucu elde ederim :16:

kızlar size tek tavsiyem
nolursa olsun kürleri bırakmayın ve
kesinlikle kozmikbakımdaki saç kesme günlerine uyun
ben ilk başlarda üzülüyordum kestim kısaldı saçım diye ama
sonra 2kat daha fazla uzuyor emin olun hemen uzadı saçım
bugünlerde herkesten duymaya başladım saçların çok uzamış lafını

Bende uçlarından aldırmayı düşünüyorum tam 2 ay önce kırıkları aldırdım :| bu arada 8. kürüm saçımdaa .a

Bu arada 3ayım dolmuş kürler aralar derken..devam etcem kürlerden memnumum sağlıklı parlak saç gibisi yok..:16::16:

Benimde tam 2 ayım dolduu, devam et canım durmak yok :)) valla bencede öyle çok uzun kırık dolu saç olcağına orta boylarda sağlıkla ışıldasın en güzeli :)

Bende uçlarından aldırmayı düşünüyorum tam 2 ay önce kırıkları aldırdım :| bu arada 8. kürüm saçımdaa .a

hadi yarasın canımcım
ben saç kesme günü olunca haber edicem burdan
o zaman kendin kesersin istersen uçlarından

Watsons mayıs kataloğunda bioblasın çıkardığı saç boyası var 5 vitamin & 5 mineral yazıyo saç dökülmesine karşıymış :/ onunla mı boyasam saçımı acaba, ama 1 kutusu 15.90 tl :(

Back
X