Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asla vazgeçmek yok :20:
unutmaki sinameki önce katları ve ihtiyacı olan kısımları uzatıyo şekerim
buna en iyi örneklerden biri de benim saçımın ilk hallerini hatırlıyosun v şeklindeydi

Benimde şuan oval ama kahkülü çok kalınca kesmişlerdi o da katlara karıştı garip bişe oldu :(

Kızlar ya yine bu sinameki saçlarımı mahvetti :( daxlı sinameki 4 haftalık sonuc bu sekılde ama hındıstan cevızı yagıyla duzeltııgım sac uclarımı sinameki yine mahvettı o yuzden artık sinameki yapmamaya karar verdim daxla devam ediyorum ben artık.

birde avonun su arganlı sac maskesı cok ıyı bıtırmıstım almayım dedım ama meger ne guzel yapıyormus o tavsıye ederım ucuzda bısey

Eklentiler

• $DSC05541.webp
    $DSC05541.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 111
  • $DSC05641.webp
    $DSC05641.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 110
  • $DSC05644.webp
    $DSC05644.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 124
2. tur 2. sinamekimi yaptım 5 saat falan durdu kafamda ek olarak 1 evigen kırdım azcıkta zeytinyağı saç gel şu bele artık kurban olayım yaaaa

uzama varr baya cnm bende hap atmıştımm 650 ml arjine şampuana ek olarakta 5 evigen 5 b ğantene kattım o bitti şimdi yeniden arjine alacam ama hap koymayacam çünkü hamileyim belki yan etki yapar yağları koyacam sadece bende 10 cm uzama oldu 3 ayda ama o 10 cm okadarda fark etmiyor çünkü katlar var saçlarımda inşallah bu 2. turda dahaçok uzar saaçım

uzama varr baya cnm bende hap atmıştımm 650 ml arjine şampuana ek olarakta 5 evigen 5 b ğantene kattım o bitti şimdi yeniden arjine alacam ama hap koymayacam çünkü hamileyim belki yan etki yapar yağları koyacam sadece bende 10 cm uzama oldu 3 ayda ama o 10 cm okadarda fark etmiyor çünkü katlar var saçlarımda inşallah bu 2. turda dahaçok uzar saaçım

katlı sacta 10 cm gercekten hic gözle görülmüyo bile :( Hamileysen sinamekide zarar verebilir bence doktoruna sormadan bakımlara ağırlık verme :/ Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallaaah .a

cCchenim ve eksiksiz hatunum
daha nolsun be bacılarım :1:
maşallah..
saçlarınız güzel uzamış bence de herkes kendine iyi geleni bilir
faydalı olan yol hangisiyse ordan gidin derim
inşallah bikaç aya ikinizin saçları da epey uzamış olacak

cCchenim ve eksiksiz hatunum
daha nolsun be bacılarım :1:
maşallah..
saçlarınız güzel uzamış bence de herkes kendine iyi geleni bilir
faydalı olan yol hangisiyse ordan gidin derim
inşallah bikaç aya ikinizin saçları da epey uzamış olacak

İkimizin değil canım hepimiziiiin :D

İkimizin değil canım hepimiziiiin :D

doğru kendimi ve diğer rapuşları unutmuşum :1:
inşallah canım yaa istediğim saça az kaldı ama
birden delirip gidip kestiresim geliyor omuzlarma kadar
dur delirme diyorum sonra :1:
hepsi bi yana senin saçına baktıkça aşık oluyorum ne güzel parlak canlı duruyo
benimde bi iki şampuanım var onlar aynı etkiyi yaratıyordu
elimde var Allahtan başlıcam artık sırayla

doğru kendimi ve diğer rapuşları unutmuşum :1:
inşallah canım yaa istediğim saça az kaldı ama
birden delirip gidip kestiresim geliyor omuzlarma kadar
dur delirme diyorum sonra :1:
hepsi bi yana senin saçına baktıkça aşık oluyorum ne güzel parlak canlı duruyo
benimde bi iki şampuanım var onlar aynı etkiyi yaratıyordu
elimde var Allahtan başlıcam artık sırayla

Omuzlara kadar kestrmek mii ? Bide Frezyaya kasınıyo diyoduuuun :| Duymıycaz bi daha böyle şeyler O.o
O yönden bende çok mutluyum ya önceden o kadar mat ve cansızdı ki uzasa bile napcam bu saçı diyoduumm, elindeki şampuanlar hangileriii ? Haplıya tekrar başlayana kadar onlardan alayım :|

Omuzlara kadar kestrmek mii ? Bide Frezyaya kasınıyo diyoduuuun :| Duymıycaz bi daha böyle şeyler O.o
O yönden bende çok mutluyum ya önceden o kadar mat ve cansızdı ki uzasa bile napcam bu saçı diyoduumm, elindeki şampuanlar hangileriii ? Haplıya tekrar başlayana kadar onlardan alayım :|

üç harfliler yokluyo bazen naparsın beybim :1: kaşıntı geliyorum demez :9:
canım bende avonun bademyağlı şampuanından ve arganyağlı şampuanından var
bademyağlıyı yıllarca kullandım çok da faydasını gördüm
parlaklık yumuşaklık ve hatta uzama..
o zamanlar o kadar düzleştiriciyle uğraşıyodumki ona rağmen saçım ışıl ışıldı ve canlıydı
arganyağlıyı ilk defa kullanıcam yazarım gelişmeleri
bu arada arganyağlı serumdan da aldım bikaç seferdir kullanıyorum çok memnunum
fiyatları uygun canım al bi dene istersen..

üç harfliler yokluyo bazen naparsın beybim :1: kaşıntı geliyorum demez :9:
canım bende avonun bademyağlı şampuanından ve arganyağlı şampuanından var
bademyağlıyı yıllarca kullandım çok da faydasını gördüm
parlaklık yumuşaklık ve hatta uzama..
o zamanlar o kadar düzleştiriciyle uğraşıyodumki ona rağmen saçım ışıl ışıldı ve canlıydı
arganyağlıyı ilk defa kullanıcam yazarım gelişmeleri
bu arada arganyağlı serumdan da aldım bikaç seferdir kullanıyorum çok memnunum
fiyatları uygun canım al bi dene istersen..

Kaşıntı geliyorum demez ama sen gelince git de :D asdfg
Badem yağlıyı bi deniyim, o serumdan ben kullanmıştımda hiç fayda görmedim acaba kullanmada mı bi hata yaptım, dibinde var biraz süreyim bari boşa gitmesin :D

Kızlar ya yine bu sinameki saçlarımı mahvetti :( daxlı sinameki 4 haftalık sonuc bu sekılde ama hındıstan cevızı yagıyla duzeltııgım sac uclarımı sinameki yine mahvettı o yuzden artık sinameki yapmamaya karar verdim daxla devam ediyorum ben artık.

birde avonun su arganlı sac maskesı cok ıyı bıtırmıstım almayım dedım ama meger ne guzel yapıyormus o tavsıye ederım ucuzda bısey

uçlara sürme sinamekiyi kurutuyor yoksa
sen iyi sonuç almıştın daxlı sinamekiden bırakma yaa :50:

uçlara sürme sinamekiyi kurutuyor yoksa
sen iyi sonuç almıştın daxlı sinamekiden bırakma yaa :50:

sinamekiye başladığım dönem gliserinim de bitmişti bide o ara eskiden yarım kalan çamterebendinli şampuanımı bitireyim dedim artık üçü birleşince mi kötü oldu bilemedim :) ilk turdada sinameki sertleştirince. şimdi gliserinimi sürdüm yumusadı biraz bakalım olmazsa devam ederim az az:S

Yok canım dökülmemi ilk kullanımda kesti hap, çok memnundumda öneren arkadaşım bi kutu haplı şampuan kullan bi kutu hapsız dedi ondan bu sefer bende çam terebentin katayım diyorum, senin ne kadar sürede 1-2 cm uzadı ? dökülme sorunun varsa hap onada iyi geliyo dolgunluk yumuşaklık katıyo fotoğrafımı bulursam yine eklerim şimdi :)

1 ayda canım. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. ayyyyyy keşke bi sabah uyandgımzda rapunzel gibi olsakkkk:D

1 ayda canım. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. ayyyyyy keşke bi sabah uyandgımzda rapunzel gibi olsakkkk:D

1 ayda 1-2 cm azmış yav -.- Ben en iyisi tekrar hap alayım amaan :D Keşke keşkee :( Rapunzellikte gözüm yok belime gelsin yeter valla :(

Ben diplere sinameki sürünce uçlarada hindistan cevizi yağı sürüyorum sende öyle yap istersen 2 bakım bir arada, veya gliserinli su falan sür sinameki etkilemesin uçları saçında beklerken O.o

Ben diplere sinameki sürünce uçlarada hindistan cevizi yağı sürüyorum sende öyle yap istersen 2 bakım bir arada, veya gliserinli su falan sür sinameki etkilemesin uçları saçında beklerken O.o

YA BEN SİNAMEKinin içine ekliyodum hepsını sıcak halde suruyordum ama artık daxlı sınamekıyı dıplere yedırıp uclara özel bakım yapıcam bakalım

Exixizimm benimde kiriyor saçlarimi sinamekii :43: ben eskiden uclarinada suruyordum ama artik surmuyorum ve cok daha iyi oluyor, kimininkini onariyor bu sinameki kiminkini kiriyor.. bu arada ben dax'in normalini ve coconutlusunu denedim bi tarafa ondan bi tarafa coconutlusundan surdum ve coconutlusu cok iyi geldi butun daxlari toplayasim var zaten ucuz bisey :52:

Bu arada kizlar yeni bi formul ogrendimm bayagi bi kiside ise yaramis bende denicemm tabi tigsinmezsem eger ise yararsa fotolarla birlikte size onericemmmm

Balkanic yeni bulduğun formül nedir söyyle söle bize de söyle :))
Bugün doğum kontrol hapıda aldım şampuanıma atmak için ama şampuanım yarım sayılır içine kaç tane atsam bilemedim. Birde turp aldım bugün kür yapayım diye ama havuç mu yapsam turp mu yapsam bilemedim bi türlü karar veremedim seçenek çok oluncakarar vermekte zor oluyor :)
Birde cilt beyazlatmak için pirinç ununa biraz süt ve bal ekleyip 20 dk bekletmek iyi geliyormuş cilt rengini ve lekeleri açıyormuş diye duydum onu da yapıcam bugünü yemekten sonra kısmetse bakım günü ilan ediyorum kendime :)
Ama hala saç kürü için k arar veremedim :/

Back
X