- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Bence erkek milleti öyle der...Tek bir yorumla gaza gelip hemen etkilenmeyin
Tek bir yorum yahut meslek ile tanıyamazsınız
Eklemenizde bir problem yok bence, ne düşünecek “oouuvvv kıza baaakk beni ekleddiii” mi?
Hanzoysa der, evetBence erkek milleti öyle der...
4 ,5 sene önceki ufak bi animi anlatayım
Gencim tabi o zaman ahahahah
İnstagramdan birini gördüm allahım o kadar tatlı ki
Takip ettim hemen,o da etti tabi
Hemencecik mesaj attım
Sonra biz kanka olduk,1 yıl sonra falan görücü usulu biriyle tanıstığından bahsetti,ben de gaz verdim falan evlen bence kız iyi hoş diye
Evlendiler,mutlu son ahahahahah
4 ,5 sene önceki ufak bi animi anlatayım
Gencim tabi o zaman ahahahah
İnstagramdan birini gördüm allahım o kadar tatlı ki
Takip ettim hemen,o da etti tabi
Hemencecik mesaj attım
Sonra biz kanka olduk,1 yıl sonra falan görücü usulu biriyle tanıstığından bahsetti,ben de gaz verdim falan evlen bence kız iyi hoş diye
Evlendiler,mutlu son ahahahahah
Aslında adamla karsilikli bi sure yuruduk birbirimize ama adam buyuktu be astoria,ben 18 falanım o da 32. Yaşları öğrenince geri cekilip kankeyto olduk mecburi abeemm olduFırsatı gole çevirememişsin, sad story :/
Ya 18 yaşındaki halimden bahsediyorum,o zaman direk selaaammm:) yazmıştım.Nasil mesaj attin ya ben cok cekiniyorum
Aslında adamla karsilikli bi sure yuruduk birbirimize ama adam buyuktu be astoria,ben 18 falanım o da 32. Yaşları öğrenince geri cekilip kankeyto olduk mecburi abeemm oldu
Ya 18 yaşındaki halimden bahsediyorum,o zaman direk selaaammm:) yazmıştım.
Su an öyle yazmam.
Su an zaten yazmam,eklerim yazası varsa yazar karsidaki taraf. İlk adımı zaten ben atmışım neden yazayim ki
Amma illa yazasım gelirse sağlam bir stalk ile profilinden biseyi alır sorarım,stalkla edindiğim bilgileri ortaya atar muhabbeti tutarım elimde.
Ya ben çok kasma taraftarı değilim.Ayni durum bendede var da karsilikli begenmeden oteye gidemedik . Profilinde sorulacak biseyde yok adamin :)
Ondan sonra 15 civarı flortum oldu.Amaan kartmış boşver, çıtır bulursun.
facede mesleğimle ilgili bi sayfada gördüğüm çok komik ve kıvrak zekaya sahip birinin yazdığı çok belli olan bir yorum sahibini merak edip profiline girmemle başladı kafa karışıklığım.yaşam tarzı mesleği ve oturduğu yer olarak cidden kafamaki profil ile uyuşan bu kişiyi cidden tanımak istiyorum ne yapmalıyım? asla da ilk adımı atan taraf olmadım korkuyorum yanlış izlenim vermekten
Ya ben çok kasma taraftarı değilim.
4 5 ay mesajlastigim bi çocuk vardı mesela,arada ansızın keserdi sohbeti ben yazardım hep adimi atardım çok atmisimdir
Bir yerden bir şey çıkarırım muhakkak
En en en kötü x yerden mi mezunsunuz y arkadasimin kuzenine benzettim y yi bayadır arıyorum nasıl falan derim.
O da ben degilim der ve ilerletmek isterse sohbeti ilerletir.
Eski sevgilimle ilgili bilgi toplarken benzer birşey yapmıştım arkadaşlarından birine,ilkokul arkadasim x???? Yazmıştım ahahaha. Ben değilim falan filan yazıp gülücük koymuştu. Hemen kestim amacim stalkti ve adam stalkima yardımcı olmuyordu.
Malzeme çok kullanabilmek önemli.
Telefoncu mu bideSen baya kendini gelistirmissin malesef okadar konuskan degilim telefoncu takip ettigim cocuk belki yazsam yazarim ama devaminin gelmeme ihtimalini kaldiramam :) bide ben begenseydi yazardi dusuncesinde oluyorum hep . Ama onumdeki en buyuk ornek kuzenim hoslandigi cocugu ekledi ve kardesi icin ne kadar tatliymis yazdi ve suan evliler :)(
Telefoncu mu bide
Ben olsam merhaba,nasılsın yazar cevap alır ilk etaptaki muhabbetin sıcaklığına bakar 3.mesajimda falan kusura bakma rahatsız ettim ama telefonum x model bu bu sorunlari çıkarıyor,çok canımı sıkıyoryardımcı olabilirsin belki diye dusundum diyip basit bi ariza verirdim,dedigi işlemi uyguladıktan sonra iyi oldu falan yapardım. Sonra minnet hatır falan,baktım muhabbet sıcak samimi,telefonumun borcu olarak caya kadar gotururdum mevzuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?